מדוע להסיר את הקליפה?
מצאתי את זה באינטרנט
הדרך הטובה ביותר לשמור על רוב חומרי התזונה של הסלק היא לאדות אותו בסיר במשך 15 דקות, כאשר הוא חתוך לרבעים והקליפה עוד עליו. אחרי האידוי, הוציאו את הסלק מהסיר והשתמשו במטלית נייר יבשה כדי לקלף בעדינות את הקליפה שלו. האידוי עם הקליפה עוזר להעביר את הויטמינים לגוף הירק.
מצאתי את זה באינטרנט
הדרך הטובה ביותר לשמור על רוב חומרי התזונה של הסלק היא לאדות אותו בסיר במשך 15 דקות, כאשר הוא חתוך לרבעים והקליפה עוד עליו. אחרי האידוי, הוציאו את הסלק מהסיר והשתמשו במטלית נייר יבשה כדי לקלף בעדינות את הקליפה שלו. האידוי עם הקליפה עוזר להעביר את הויטמינים לגוף הירק.