מדוע להסיר את הקליפה?

מרב נוב

New member
מדוע להסיר את הקליפה?

מצאתי את זה באינטרנט

הדרך הטובה ביותר לשמור על רוב חומרי התזונה של הסלק היא לאדות אותו בסיר במשך 15 דקות, כאשר הוא חתוך לרבעים והקליפה עוד עליו. אחרי האידוי, הוציאו את הסלק מהסיר והשתמשו במטלית נייר יבשה כדי לקלף בעדינות את הקליפה שלו. האידוי עם הקליפה עוזר להעביר את הויטמינים לגוף הירק.
 

Gidi Shemer

New member
אצלנו בפורום וג׳יטליין אחראי על הטעם. מה שהוא אומר קובע

וקצת ברצינות, לא ידוע לי על אף בעיה עם אכילת הקליפה. אם היא טעימה לך, לכי על זה.
 

ladybug6

New member
להזכירך, בן גם אוהב לנשנש קליפות קיווי

ומנגו.
אז הוא לא הסמכות העליונה בענייני טעם, ובמיוחד לא בקליפות
 

vegetalien

New member
כבר עברתי לשלב הבא.


קיווי ומנגו עם קליפה זה משחק ילדים (מילא במקרה של קיווי, אבל אני ממש לא מבין מה הבעיה של א/נשים עם קליפות מנגו).
אבל לא מזמן גם קלמנטינה על קליפתה עברה בקיבתי. נותרו לי שאר ההדרים, בננות, מלונים ואבטיחים. יש למה לצפות.
מקליפות סברס אני כנראה אמנע בכל מצב. בכל זאת, קוצניות מדי.
 

vegetalien

New member
רק חבל

שזה מפורסם בטמקא הבריטי. זה גורם לי, שלא מרצון, לפקפק בתוכן עוד בטרם קראתי אותו (מובן שאין הכרח כי התוכן יהיה כוזב).
 

RSPA

New member
אם המייל הבריטי מרתיע אותך, מה דעתך על BBC ?

כתבה נוספת מ BBC בנושא. יש משם גם הפניות למקומות נוספים וגם ציטוטים של חוקרים בתחום.
מובא להנאתך >> [URL]http://www.bbc.co.uk/food/0/20416897[/URL]
 
למעלה