מדוע מנהלת הפורום מתעלמת מקיומי

דמטרוס

New member
מדוע מנהלת הפורום מתעלמת מקיומי

כתבתי הודעה בה הצגתי את עצמי, אף אחד לא הגיב לה. סברתי שמנהלת הפורום תשמח לראות אותי וטעיתי, האומנם?!

acky007

New member
אל תקח את זה כל כך קשה

לא כל הודעה שאנשים כותבים כאן זוכה לתגובה וזה טבעי למדי. אני אישית שמח (זה מה שאתה כתבת "...שתשמח לראות אותי...") שאתה כאן למרות שהייתי שמח יותר אם אני לא הייתי כאן במצב שבו אני ואתה נמצאים. תמשיך לכתוב ולהציג דברים. אף אחד לא מתעלם ממך. אני, למשל, קורא כל מילה ומילה ולא תמיד מגיב, לא תמיד אני מוצא את המילים הנכונות לתגובה, אבל זה לא אומר שמתעלמים ממך. שיהיה לך רק טוב... אברהם

BooBee

New member
הכל אני קוראת....

ואני מתנצלת, ימים נוראיים עוברים עליי ולפני זה הייתי עסוקה עד למאוד. אבל אני לא מפספסת כאן שום הודעה, כולן חשובות לי. לפעמים אני בעצמי לא מוצאת את המילים... אני שמחה שהצטרפת, רויטל.

BooBee

New member
סליחה, אבל אני לא מסכימה

עם כל הכבוד שאני רוכשת לפורום הזה, אני לא חושבת שתפקידי להגיב לכל ת´רד שנכתב כאן. אני מעדיפה להגיב על ת´רדים שנוגעים לי ואני מרגישה שאני יכולה לתרום בהם. אני מעדיפה לכתוב מעט ולעניין, מאשר הרבה ולברבר... כמו שכתבתי, אני קוראת הכל, אבל לא חושבת שתפקידי להגיב על הכל. שבת שלום, רויטל.

דמטרוס

New member
תפקידך אינו, אולי, להגיב לכל פתיל

תפקידך הוא לקבל כל חדש זה מקרוב מגיע. גם את, אי אז בשלהי ימיו של יואל זכית לקבלת פנים ממנהלת הפורום דאז, ואינני חושב שזה היה "לא לעניין" או דיבור שלא לצורך. את מנהלת פורום רגיש וכואב. נכון שאינך מוכנה שהוא יהיה פורום תמיכה, כפי שהוא עוצב ע"י המנהלת הקודמת, אבל הודעות העומדות ללא תגובה בשממונן מחייבות את תגובתך. כך לפחות אני רואה את הדברים.

למעלה