למה מפרסמים כתבות כאלה?
כי אנחנו מדינה דמוקרטית,וטוב שכך,לא הייתי רוצה אחרת,אני גם לא מאמינה שבעקבות כתבה כזו או אחרת?תהיה פתאם הגירה המונית,וכל בעלי הדרכונים הזרים
יעזבו פתאם,אף אחד לא יתקבל בברכה בשום מדינה ,ואף אחד לא יטרח לעזור להם,למעט בני משפחה אולי?איפה בעולם יש משרד קליטה?מי שיודע?נא יאיר את
עיננו,אנחנו לא פליטים פוליטיים,ולא נרדפים על בסיס גזע,וגם כשהיינו,זה היזיז למשהו?מי שלא מסוגל להתפרנס בארץ,וחושב שבחוץ טוב יותר או קל יותר זכותו
המלאה להתפרנס,איפה שירצה,אבל לעשות גלוריפיקציה לחול" קשה לי לקבל,לא בענין הרפואה,שהרבה דברים לא מדויקים נאמרו באן,לא בענין החינוך הצבורי,לא ביחס
מורים תלמידים,have a nice day ,באמת נחמד לשמוע,ואחר כך אפשר לירות בתלמידים ובמורים,אנחנו באמת לא מנומסים,גם בארץ וגם בחוץ,יתכן ששם אנחנו נדבקים
בנמוס הכללי אבל לא התרשמתי שכך הדבר?stay in line לא נועד לנו,אנחנו יוצרים תור חדש,כי מי יגיד לנו מה לעשות,והערה על צפיפות וחניה,חנית בניו-יורק,פריס או
לונדון,בפרוורים יש המון חניה,בהולנד ,דנמרק ועוד ועוד רוכבים על אופניים,איזה ישראלי יוותר על המכונית?תהיי הראשונה לוותר על המכונית,ואולי יבואו בעקבותיך?ואז
תהיה פחות צפיפות ובטח יותר חניה,יום שני ללא בשר, ויום---ללא מכונית כדאי לנסות?
ישראלים חוזרים? או שרוצים לחזור?לא להבהל ,אנחנו ככל המדינות לטוב ולרע אבל אנחנו ארץ תוססת,מתחככת,מגוון דעות,מעניינת,חמה,צפופה,פטפטנית,ללא חניה,להרבה
יותר משתי מכוניןת,כל מתבגר קונה מכונית,לא מנומסים?אני קוראת לזה ישירים,לא עומדים בתור?בסוף התור מסתדר בעצמו,ראה איזה פלא?מי שלא נראה לו,לגיטימי
בעיני,מי שקשה לו להתפרנס בארץ לגיטימי בעיני,כל אחד יעשה כראות עיניו,ומי שזקוק לעזרה מוכנה לעזור ואני מאמינה שעוד רבים כמוני