מדוע מתחתנים?

מדוע מתחתנים? ../images/Emo5.gif

התחתנתי כי נכנסתי להריון. לאחרונה הייתי בחתונות של כמה מידידינו וגם הם התחתנו עם בטן... תמיד האמנתי בנישואים והבאת ילדים לעולם מתוך אהבה ושיתוף. אני שונאת את עצמי על מה שעשיתי לי ולבני. אין יום שאני לא חושבת על גירושין כי רע לי אבל זה סוציומטי כי עכשיו שרע לי אם אתגרש יהיה רע לבני והמחשבה שאראה אותו חלק מהזמן ולפעמים הוא לא יהיה איתי בחגים גורמת לי לבחור במצב הקיים . אני בוכה כבר כמעט 3 שנים בגלל המצב אני לא מרוכזת בחתונות של הידידים מבקשת לצעוק להם אל תעשו את זה ושותקת. לא מסוגלת לדבר עם בעלי כמעט על כלום הוא מצליח להבין רק את הצד שלו הגעתי למסקנה שהוא בעל טוב אבל חרא של בן זוג. מתפללת לימים טובים ומאושרים יותר.

ליידילי

New member
שיריבירי בום! ../images/Emo101.gif

הטי אוזן, הסכיתי, והאזיני היטב היטב ! ראשית, אני מקווה שקראת את ההודעה הזו (ואת השירשור סביבה), שיש לה נגיעה ברורה לנושא קבלת החלטות, ואשר אודותיו אני מבקשת להשמיעך דבר. אם לא - אזי כדאי שתקראי, ואז תשובי להודעה שכאן. שגית. ואת מתחרטת על החלטה שקיבלת. את ההחלטה קיבלת ללא שיקול מספיק, (גם אם לא פעם אנו שוגים למרות שיקול, לא תמיד אנו יכולים לצפות הכל), ומתוך מצוקה. (שזה אף פעם לא מקום טוב לקבל בו החלטות). ומאז... מזה שלוש שנים, את מקבלת החלטות, בהיותך במקום של מצוקה ובלבול, ועל בסיס נתונים מוטעה. כל נים בך מתקומם, (שומעים את זה ברור מאד בתוך הודעתך), אך אינך שומעת את המסר. והוא: את חייבת לעצור, ולחשוב שוב. את מוכרחה לחדול מלקבל את ההחלטה ה"באה בתור" ש"נולדת" מתוך ההחלטות הקודמות. עלייך לבחון מחדש את דרכך מתחילה, ואף שלא ניתן להסב את הגלגל לאחור, עדיין אם תפרקי הכל ותבחני מחדש, סביר שתוכלי להמנע מטעות נוספת. זה לחלוטין לא קל, ואני ממליצה בכל פה לעשות זאת בעזרה ייעוצית. (לך עצמך, לא לשניכם). את חייבת זאת קודם כל לעצמך, אך גם לבנך, ויתכן שאף לבן זוגך. ומוטב שלא תדחי זאת מדי שכן את עלולה להתפוצץ. זה קודם כל. מעבר לזה, (ואני ממש מקווה שתסלחי לי על דברי), קרוב לודאי שבעיני בן זוגך, (זה שהינו בעל טוב אבל חרא של בן זוג) את עצמך כנראה "אישה טובה אבל חרא של בת זוג", וחוששתני שיש טעם רב בטרוניתו כלפייך. תחשבי מה את משדרת כלפיו למין הרגע הראשון...הוא בחירה של ברירת מחדל, את שונאת עצמך על שנישאת לו, (ואגב, בהזדמנות זאת יתכן והוא מקבל את עמדתך - ו"שונא" אותך בהתאמה מלאה למה שאת משדרת) אילו היה לך שמץ של אפשרות בחירה, (לדעתך) כבר מזמן היית רחוקה ממנו שמונה מליון מייל... את אומללה בנישואייך והוא הסיבה לאומללותך... אין לו צ´אנס בכלל לבחור!! וזאת בעת שלולא האנטי המוחלט שלך, ועל פי עדותך את, יתכן מאד שיש בו בעל נפלא ובן זוג נפלא לא פחות. - אלא שמרוב אנטי הוא לא נגיש לך. כל זה בא לומר שוב, שאת חייבת לברר לעצמך הכל מתחילה... אם נישואיך הינם שגיאה - אין שום טעם למשוך עוד ועוד. אך לא תוכלי לדעת בטרם תבדקי הכל ולעומק. בהצלחה!

נשואה+

New member
למה לבכות על חלב שנשפך?

אז עשית טעות שאת מצטערת עליה. יש לך עכשיו שתי אפשרויות- 1) להמשיך לחיות באומללות ולאמלל את עצמך ואת משפחתך. 2) לקחת את עצמך בידיים ולהחליט החלטות לאן את ממשיכה. איך את מתקנת דברים. ואת חושבת שלילד שלך יהיה טוב לחיות עם הורים מתוסכלים? עם אוירה קשה בבית? לא נראה לי. אז תעשי את החושבים. אם את בוחרת להמשיך במסגרת הנישואים אז ותרי על האומללות ונסי להפיק את המיטב. אולי תגלי שהוא לא כל כך נורא ברגע שתבואי בגישה חיובית ובונה. ואם את חושבת שאינך יכולה להמשיך איתו אז תחתכי. בצורה יפה. ותתחילי לחיות.

ברונטית

New member
טעות לעולם חוזרת -

רק אם נותנים לה לחזור או מוסיפים לה חוליה על חוליה והופכים אותה לשרשרת.... אך יש גם אפשרות אחרת - לנתק את השרשרת, ולהתחיל מהתחלה... לפי תיאורייך, הנישואים שלך למעשה הם נישואים פיקטיביים. נכנסת להריון. התחתנת כי רצית שבנך יוולד לאמא ואבא נשואים, ומאז - אין יום בו אינך חושבת על גירושין... לא קראתי ולו רמז קל שבקלים על איזשהו רגש סמוי אפילו בין השורות... ואם אכן טובת ילדך היא שחשובה לך, קראי את מילותיה של נשואה+ . היא יודעת מה היא אומרת. רק אתמול היא סיפרה כאן כיצד תפסה יזמה, מפני שהבינה שאם לא תעשה מעשה - נכון לה עתיד עגום... אני מניחה שאת אשה צעירה, שכל עתידה לפניה. אם תשקעי עכשיו, ייתכן שיעברו עוד שנים על שנים עד שתמצאי עצמך עם שניים ואולי שלושה ילדים, ועדיין לא יעבור יום שלא תחשבי על גירושין. את עלולה למצוא שזה כבר מאוחר מדי. כדי שתביני על מה אני מדברת, תראי איך אשה שעברה בתחילת חיי נישואיה דרך דומה לזו שלך מספרת לפורום את סיפורה תחת הכותרת: איך "הינדסתי" לעצמי את החיים
ועוד הערה קטנה. לגבי אלה המתחתנים "עם בטן" - לא כל אלה הנכנסנים מתחת לחופה עם בטן מתחתנים בגלל ההריון. היום, מכירה מקרים רבים, שזוגות צעירים שחיים יחדיו (תופעה שכיחה למדי) - לא ממהרים להינשא למרות שהם אוהבים ומסתדרים מצויין. המוטו שלהם הוא - "כאשר נרצה ילד - נתחתן"... וזה מה שקורה: הם מחליטים שהם רוצים. מנסים להיכנס להריון. כשזה מצליח - הם מתחתנים.... היום, פשוט, למדו לתכנן את החיים... את אישית - זקוקה להרבה כוח. אל תוותרי על החיים !!! קבלי חיבוק מלא אנרגיות חיוביות ושיהיה לך חג שמח ומלא אור.

תודה ../images/Emo39.gif

ללבורנטית ולחזקה\חלשה תודה החיים לא פשוטים ולפעמים הידיעה שיש בעולם עוד מישהו שמבין על מה אתה מדבר מקלים את המצב. שתיכן נתתם לי כח לעשות את מה שאני רוצה אבל מפחדת מקווה לא להתכנס בתוך החששות ולמצוא את הדרך החוצה. לא כך תיארתי לעצמי את חיי אבל רק אני יכולה לעזור לעצמי תודה על החיבוקים והאנרגיות בתקווה להפגש פה אחרי

למעלה