בבקשה זאת הבעיה של נשים שאלתי שאלה רגילה. למה לספר סיפורים? כאן מתחילים הבעיות בין גברים ונשים! כמו למשל למה נשים מעדיפות שלא יהיה להם שותף לדירה, שאלתי מספר נשים אף אחת לא ענתה על השאלה בפועל. על זה בדיוק דיברתי.
נשים לא ענו על השאלה הזו בפועל? לא ברור לי למה.... הסיבות העיקריות לזה הן המתח המיני שיכול להיווצר והחוסר חופשיות שיש כשגבר זר מסתובב לך בבית. השאלה הראשונה שלך היא לא רגילה כפי שאתה טוען... מי אמר לך שנשים לא אוהבות גברים נחמדים? מאיפה הבאת את השטות הזו?
אתה לא חושב שיש הבדל בין השאלות? למה נשים לא אוהבות נחמדים - זה הכללה גסה ולא נכונה, לכן אין מה לענות עליה. למה בחורה לא רוצה שותף? כל אחת והסיבות שלה. אחת חוששת ממתח מיני. אחת חוששת מבלגן ולכלוך. לא יודעת. אני דווקא העדפתי שותפים גברים, האמת, כשגרתי עם שותפים.
ואם השותפה היא דו מינית או לסבית? אותו דבר לא או שיש שוני בכל זאת? הכוונה בגברים נחמדים, בצורה בה הגבר ניגש אל הבחורה ואיך הוא מדבר אליה, זאת הכוונה. למשל: *אומר לה כמה העיניים שלה יפות ועמוקות ושהיא לוקחת את צומת הלב של העיניים שלו מהאחרות,החברים שאיתו ושאר המקום. *כאשר היא עוברת כל המכות נכנסות פנימה או סידרה של סטרקיים (אם משחקים משחק שקשור בכדור כל שהוא...) הכוונה הפעם יותר ברורה אני מקווה. בלי להכניס תכנים שכוללים מין או תיאור המין השני או בדיחות, זאת הכוונה שלי.
אם עוד לא הבנתן, אני מנסה פה להבין נשים יותר טוב. כי כמו שפעם ידידה שאלה אותי: "אני שמנה? צריכה להוריד משקל" אמרתי לה חסר לך אפילו כמה קילוגרמים, יודעים איזו תשובה קיבלתי? "מה אתה מקשקש? אני חייבת להוריד במשקל...." הבחורה דחליל נשבע לכם/ן, מידה 34 אין לה גרם אחד של שומן רואים לה את כל העצמות, חסר לה אפילו משקל, כמו שיש לכל הנשים היפות. בחורות כלבבי הן בחורות שלא רואים להן את הצלעות ולא רזות כמו דחליל, אך זה כבר היה ניתן להבין.
ואיך זה קשור לגברים נחמדים...? לרוב הבנות יש בעיה עם המשקל שלהן (גם אם הן דחלילות) זה בעיה שנובעת מהתרבות שלנו שמציגה לנו רזון כיופי (כמה מזל שיש את ג'ניפר לופז וביונסה שיוכיחו הפוך וכמה חבל שנינט נכנעה והפכה לדחליל).
אני לא גבר שמתחיל עם כל בחורה קודם אני חייב להביט לה בעיניים כמה פעמיים ולנסות לקורא לה את העיניים. אם חשבת שאני גבר שקופץ על כל בחורה עם משפט כזה או דומה אתה טועה בגדול, נדיר שאני מתחיל עם בחורות. אני מחפש כמה תכונות לפני זה: * שלא תהיה דחליל גמור. *עיניים שמחזירות מבט חזרה. * שיער גולש. אולי זה ישמע נדוש, אבל מרבית הנשים לא כאלה.
לא, כנראה אני עושה משהו שגוי שפת גוף או משהו יכול להיות. ../images/Emo10.gif אם הייתי מבין נשים לא הייתי שואל את השאלות האלה נכון? מה שכן יש נקודה אצל נשים שמציקה לי מאוד. הידידה ששאלה אותי, אם היא שמנה וצריכה להוריד משקל ואחרי התשובה שלי אליה ואיזו תגובה שלה... אם חושבים על זה בכל הנוגע למשקל האישה, הגבר די במילכוד בכל תשובה שלו בעניין וזאת הייתה רק ידידה בלבד לא חברה...