מדוע נשים סולדות מחנונים וגברים שקטים ?

• פותח הנושא danmc
  • פורסם בתאריך

danmc

New member
מדוע נשים סולדות מחנונים וגברים שקטים ?

כל הבנות תמיד נמשכות לגברים חזקים, דומיננטים ורועשים.
מה יש בגבר ביישן ושקט שגורם לנשים להתייחס אליו כמו לאוויר ?

Astroo

New member
זה ביולוגי

הנקבות בטבע נמשכות לזכר אלפא (זכר חזק ודומיננטי).
למרות שבעולמם של בני אדם ייתכן שגבר שקט וביישן יפרנס את המשפחה לא פחות טוב מגבר מוחצן ואגרסיבי, הוא עדיין נתפס כזכר חלש ושולי בתת-מודע של הנשים.
לכן בגילאי העשרה ושנות ה-20 המוקדמות רוב הנשים יעדיפו גברים מוחצנים ודומיננטיים בתור בני זוג (כשעוד לא מדובר בקשר למטרת נישואין). אבל כשהשעון הביולוגי מתחיל לטקטק, הן מתחילות לגשת לעניין בצורה שכלתנית יותר, ובסוף מתחתנות עם חנון.

avi1282

New member
אנשים בכלל

נמשכים יותר לאנשים דומיננטים ותקשורתיים, הרבה יותר קל להתייחס למישהו כשהוא מתייחס אלייך, פונה אלייך, מתקשר איתך, מתענייך בך ובסביבה לעומת מי ששקט וביישן.
כאשר שקטים וביישנים עוד יותר לגבי אנשים מהמין שנמשכים אליו זה מקשה עוד יותר על יצירת קשרים, וזה שהחברה מצפה מגברים ליזום יותר גם כן מקשה בהקשר הזה.

אני גם לרוב שקט וביישן, אבל הפתרון הוא לא לחשוב שהבעיה היא אצל הצד השני, וגם לא להתייאש כי זה לא שמי שביישן ושקט ככה זה, זה משהו שאפשר לעבוד עליו אם רוצים, ולנסות בכל מיני דרכים להיות יותר תקשורתיים וליצור יותר קשרים, בהתחלה זה ממש קשה אבל עם הזמן משתפרים, ויש גם טיפולים שיכולים לעזור אם רוצים ולא מצליחים לבד.

binjak

New member
זה לא מדוייק

נכון שבאופן כללי נשים נמשכות לגברים חזקים, דומיננטים ובטוחים בעצמם.
אבל, לדעתי, אין לזה שום קשר למוחצונות או ללהיות רועש. בן אדם יכול להיות חזק ובטוח בעצמו, אבל גם שקט ואפילו קצת ביישן.

בן אדם יכול להיות שקט וביישן בטבע שלו, פשוט כי זה מי שהוא (לא בגלל פחד ממה יחשבו עליו). אם הוא שלם עם זה, הוא יהיה בטוח בעצמו ויקרין את זה לסביבה, גם בלי להיות רועש ומוחצן. מנסיוני, זה מה שמושך נשים.

מיכל203

New member
בדיוק

מוחצנות, רעש וצילצולים - גם בגברים וגם בנשים - גורמים לי לאלרגיה קשה ורצון להתרחק, ומהר. כך גם ביטחון עצמי מופרז שאין לו בסיס.
אלה אינם חוזק וכוח, אלא סתם כוחניות צעקנית.

המשיכה היא היא למי שחזק אבל אין לו צורך לנופף בזה (שזה החוזק האמיתי ביותר) - לא במילים ולא במעשים.

Surrealistical

New member
אני דווקא תמיד אהבתי את השקטים והחנונים

אבל הם לא שונים מבחורים אחרים. גם שם יש מניאקים וחארות. היה איזשהו ילדון (ילדון מבחינה שכלית הכוונה) שהתעניינתי בו בתור אדם והוא החליט שאני דלוקה עליו, תפס תחת ובטח סיפר לכול החברים שמישהי רודפת אחריו.
ואם להגיד את האמת, לא יודית על מה אתה מבסס שנשים נמשכות לדומיננטיים, חזקים ורועשים. אלו שנמשכות רק לכאלו לרוב בעצמן אוהבות רעש.

dory141

New member
הן חושבות שהוא נוח מדי לניצול ומחפשות אתגר

אני גם כזה וחווה על בשרי את אותם הדברים. מה הפיתרון? להיות קצת יותר מחוספס באופי. לא לקלל יותר, או לגדל זקן של היפסטרים, או לנסוע בכביש כמו מטורף. רק לא להיות חנון בהגזמה. אני מחפש דווקא נשים סולידיות ומוצא משום מה את הכי שרוטות. שווה מחשבה בלי קשר, למה זה קורה לי.

lashtapott

New member
גם אני שקט וגיק

כנראה שכמו כל דבר...אוהבים בכלליות את מי שעושה רוח וצילצולים... למעט יוצאות מהכלל. ככה זה במזרח התיכון.

dori78

New member
מדוע גברים סולדים מנשים אינטליגנטיות וחזקות?

כל הבנים תמיד נמשכים לנשים שקטות, קטנות ועדינות.
מה יש באשה חזקה ודומיננטית שגורם לגברים להתייחס אליה כמו לאוויר?

שאלה מטופשת, בדיוק כמו השאלה שלך.

ההמון לא תמיד יודע יותר טוב.
זה שיש הרבה נשים שמעדיפות גברים של רוח וצלצולים - זו בעיה של העולם, לא שלך.
אני תמיד העדפתי גברים שקטים, כאלה שנתנו לי תחושה שהם רואים אותי ולא עסוקים רק בלהראות את עצמם.

אני מעדיפה להסתכל על זה כך:
מכיוון שאני שונה מהרבה נשים, היקום יצר עבורי מערכת סינון טבעית נוחה מאוד.
גברים שלא מסוגלים להתמודד עם אשה חזקה - ממילא לא יתחילו איתי ולא יהיה לי צורך להתמודד איתם ועם הנסיונות שלהם 'להקטין' אותי.

זה יעבוד אותו דבר בשבילך:
נשים שמחפשות רוח וצלצולים, מישהו שיעשה עליהן 'שופוני' מהבוקר עד הערב - ממילא לא יראו אותך ולא תצטרך להתאמץ כדי לרצות אותן.
אז ייקח לך טיפה יותר זמן, אבל בסוף תמצא מישהי שיודעת לראות את האיכויות שבך גם בלי רעש וצלצולים.

supersonic777

New member
טעות!רוב או כל הבחורות חלשות ונשברות מהר...!

גם בחורה,שהיא בתפקיד בכיר ובמעמד חברתי/כלכלי גבוה...תאמיני לי,מניסיון.

בודלר

New member
אני להפך אני הכי נמשך לנשים חזקות שמעררות אותי

הכללות האלו לא נכונות כל אחד אחד ועדפות שלו , אני סולד מנשים חלשות חסרות דעה שלא מעירות אני אוהב חוזקה נשית מאוד מאוד .

למעלה