מדוע קלודן מקבוצת t-mobile לובש

vardal

New member
מדוע קלודן מקבוצת t-mobile לובש

בגדים אחרים משל שאר קבוצתו? הם בוורוד והוא בלבן?

ido mazor

New member
הוא אלוף גרמניה

אלופי מדינות זכאים ללבוש את בגדי אלוף הקבוצה. בעבר גם אולריך רכב בטור באותה חולצה של אלוף גרמניה. גם לאלוף העולם חולצה מיוחדת אבל אלוף העולם השנה לא משתתף בטור. בטור משתתפים גם אלופי מדינות נוספות - צרפת הולנד נורווגיה ועוד.

aFish

New member
דרך אגב...

באחד הימים שמעתי איזו פרשנות ביורוספורט על כך שמי שאי פעם לקח משהו באליפות העולם רשאי ללבוש את סמל הקשת על השרוולים לתמיד (בניגוד לאלוף הנוכחי הלובש את חולצת הקשת). אני לא זוכר מי זה היה שדיברו עליו (אחד ממשתתפי הטור כמובן) אבל זה עלה כי הוא ויתר על הזכות הזאת ולא היה לו כלום על השרוולים.

אריה אני ביקשתי לא לדבר על...

סנטי בוטרו עד שיסתיים הנג"ש האולימפי באתונה (כל פעם שמזכירים את שמו, הנאחס מתגבר, ויש פה אנשים שבונים עליו למשחק הפנטזיה)
. בוטרו הוא אלוף העולם שלא שם את פסי הקשת על שרווליו. ולמען האמת גם ארמסטרונג רוכב בלי הפסים, לעומת זאת צ'יפו רוכב עם פסי ענק, שבצקה שלהם מחוברת החולצה שלו
.

רמי לשם

New member
Boaz, as #1 fan of santiago

maybe you know if he's related to the famous artist fernando Botero? They are both colombians.

שאלה טובה, אני לא יודע...

אבל אני ינסה לבדוק את העניין. ד"א רמי, מה אומרים העיתונים בגרמניה, על קלודן ועל אולריך?

רמי לשם

New member
in General, there is a certain

disappointing from Ulrich performance (daaa..). the major headline form yesterday’s Der Spiegel was about “the Joker must get out” – referring to Kloden, and today they are talking about that Totschnig rode better than Ulrich. In frankfurter allgemaine they criticize Ulrich about his silence in the last few days and of course his performance.

בכל מקרה, אולריך הוא דומסטיק...

כרגע. יחד עם גוריני הוא מוביל את הפלוטון עבור קלודן.

טיראן מ

New member
סליחה על החזרה למציאות אבל ...

עם כל ההתלהבות מההתקפה של אולריך... איפה באסו ? האם הוא נצמד לדוורים ? סליחתי עם כל אוהדי אולריך, זו השאלה החשובה עכשיו.

טיראן מ

New member
אם ככה, אולריך שורף כוחות לריק...

הם תופסים אותו ... ואני מנחש שגם קלודן שם ... הסיום הולך להיות קרב לאנס/באסו/קלודן ...

טיראן מ

New member
עו תסריט ...

מיד לאחר שארמסטרונג ושות' תופבים את אולריך יוצא קלודן להתקפה. זו תהיה ההתקפה שמשמעותית היום ומעניין לראות איך באסו ולאנס יגיבו. ** יאיר, גם אני צריך איזה כובע ספייר. יש משהו טעים ?

איציק אני ממש לא חשבתי אחרת אבל

כמה ארמסטרונג יכול לתת לאולריך ללכת? תחשבו מה עובר לארמסטרונג וברונייל עכשיו בראש. ראבק (איך אומרים ראבק באנגלית ובלגית?) הם אומרים לעצמם. חשבנו שהוא מחוסל. אז יש לא מעט שלא ראו את טור 97. זהו זה..."המחסל" קראו לאולריך. והיו שאמרו כי אולריך לא יודע לתקוף. אז איך קוראים למה שאולריך עושה עכשיו? חם היום (37 מעלות בגובה הכביש) ואולריך להזכיר לכולם הוא מלך השרב. לקח אליפות עולם בפורטוגל שכולם התייבשו ונמסו ולפני שנה ביום שארמסטרונג טען להתייבשות הוא פרח. אז כמו שאמרתי לפני שבוע ואתמול באין ספור מקומות... זה רחוק מלהיגמר. "עוד ימים יש לפנינו עוד הרים גובהים וכל מיני פסגות" ועכשיו יש כמה שמבינין כי "לא קלה היא לא קלה דרכנו" זה הטורדה בייבי וכל מה שנראה עכשיו כהברקה יכול להיגמר מחר בפרישה. רוצים דוגמא כואבת? (לשחקני הפנטזיה) שבתחילת הטור כולם בחרו בפטאקי אמרתי למישהוא ללכת על הפוך. הוא אמר שאני משוגע.

sonc

New member
או לכדורגלן

חלוץ נבחרת קולומביה בקופה הנוכחי (זה לא אני רואה זה הבן שלי). והאם מיקי בר אור קשור לעודד שבשבילו קרענו את התחת בתיכון (חברה תעלו על קצר היום בר(א)ור)? ולוי מהמכלת קשור ללוי ליפהיימר? זה קונספירציה!

אין שום קשר, אחרת כבר מזמן הייתי

תובע את הזכויות... ה"בר-אור" היה פעם "פצ'ני" יגאל אלון עיברת את השם של אבי ל- בר-אור.... ועכשיו תחשוב מה זה עשה לי בארבע שנות לימוד בווינגייט

למעלה