מדוע

smile2life

New member
מדוע

לטובת הגילוי הנאות אני אציין מראש שאני פעיל מרכזי בצעירי מרצ ומנהל פורום מרצ כאן בתפוז. זו נקודה אחת לפתיחה - הנקודה השניה היא שאני לא אוהב להתווכח או לתקוף אלא יותר שואל שאלות: הייתי רוצה לשאול את חברי תנועת הליכוד האם הם חושבים שהם מחוסנים מפני נכויות פיזיו שונות ומשונות מכיוון שרק כך אפשר להסביר את התנגדות נציגיהם להסכם הפשרה שהושג בעיניין הנכים - כאשר כל סיעות הכנסת תומכות בו. אני מזמין את כותבי פורום הליכוד לבוא ולחתום על העצומה שקוראת לחברי הכנסת של הליכוד לקבל את הסכם הפשרה וללחוץ על רה"צ אריאל שרון.

dorrn

New member
יש הבדל אחד בין הליכוד לשאר המפלגות

מנהיג הליכוד הוא גם ראש הממשלה,שאמור לדאוג לתקציב אחראי (לא שהוא ממש עושה את זה,אבל זה כבר סיפור אחר).לסיעות האופוזיציה (ולצערי,כמו שהכנסת נראית היום,גם לסיעות הקואליציה) אין שום בעיה להכריז על תמיכתן בחוקים והצעות פופוליסטיות,בלי כל התחשבות בעלות בתקציבית שלהן (ואני לא מדבר כאן על הצעת הפשרה הזו באופן ספציפי,אלא באופן כללי). למפלגה השלטת,לעומת זאת,אמורה להיות קצת יותר אחריות.

האם אנשי מרצ מחוסנים בפני נכויות?

גם אני רוצה לשאול את כבודו שאלה: האם אנשי מרצ מחוסנים מפני נכויות ומוות שעלולים להיגרם להם כתוצאה מפיגועים של ערבים? רק כך ניתן להסביר את התנגדותם למלחמה באויב הפלשתינאי ואת הסימפתיה הרבה שהם מגלים כלפיו. אני מזמין את אנשי מרצ לחתום על 3 עצומות: 1. עצומה נגד טרור, אנשטישמיות ורצח של יהודים חפים מפשע. 2. עצומה בעד חופש הביטוי. 3. עצומה נגד חוצפה: נגד אנשים שמוחקים הודעות של אנשי ימין בפורום שלהם, וברב חוצפתם מעיזים לפרסם הודעות בפורמוים של המחנה הלאומי.

smile2life

New member
תכנס לי בתיבת המסרים האישיים בבקשה

אני לא נכנסתי לפוום הזה כדי להתווכח

למעלה