מדור אלימות במשפחה באתר מקום

מדור אלימות במשפחה באתר מקום

היום עלה לאוויר מדור חדש באתר מקום - מדור אלימות במשפחה. במדור זה אנו מרכזים חומר על עצם התופעה והדרכים לזהותה, למנוע אותה ולהתמודד איתה. אנו נותנים מיקוד מיוחד בילדים ומראים כי ילדים מושפעים בצורה משמעותית מעצם החשיפה לאלימות במשפחה, גם אם הם עצמם אינם הקורבנות שלה באופן ישיר. אלימות במשפחה היא תופעה שקיימת בכל השכבות והסוציואקונומיות, בכל המדינות וסביר להניח שהיא קרובה אליכם אישית יותר משהייתם רוצים להאמין. הצעד הראשון במניעתה הוא מודעות.

avital24

New member
שלום רב...../images/Emo45.gif

קודם כל אני שמחה מאוד שיש מודעות לנושא כי זה נושא כואב מאוד שהיה קרוב לליבי כמה 21 שנים של חוויות - יותר אלימות פסיכולוגית מצד אמא שלי וגם אבא ולצערי הרב אחרי הפורקן הגדול שהגיע קצת אחרי גיל 21 שיצר מצב חדש בבית , בזכותי גיליתי שגם כל המשפחה המורחבת שלי היא חלק מאותו סיפור אבל מה אני הייתי יותר חזקה ואני גאה בעצמי ששמרתי על שפיות רבה וצלילות מחשבה ועזרתי גם לאחיי ואחיותיי ובסוף יצאתי משם והיום אני במקום אחר עובדת - מוצאת את השביל שלי בחיים והולכת בדרך שתוביל אותי הכי רחוק שאפשר להגיע למקום שאף אחד לא הגיע אליו לפניי ולהיות הראשונה. במהלך ה-21 שנים שהייתי בבית הצלחתי להפיק ממני 85%-90% שזה המון הכוונה גם לסיים בגרות מלאה במגמה נחשבת וגם להיות מפעילת מחשב בצבא ואח"כ בבזק בינ"ל והכל בזכות מחשבה צלולה , הרבה תקווה שבסוף אני אמצא את הדרך ואת האנשים הטובים שאוכל לחלוק איתם את סיפור חיי המעניינים ובזכות המון כוח ואהבה והיום אני משנה כיוון ומבטא יותר את הרצונות האמיתיים שלי ואת הנשמה שלי ואת הייעוד שלי - אשמח להיות חלק מהפורום ולחול מחוויותי וניסיוני האישי (עצות, עידוד , הקשבה והמון אהבה). על החתום אביטל

למעלה