מדור "הצילו"

DaNcE FoReVeR

New member
אהלן אנשים ../images/Emo13.gif

אממ....שאלה, איפה אני יולה למצוא חולצה של פינק פלויד? שכתוב pink floyd ואז the wall ויש איזה ציור מוזר.. אם מישהו הבין על מה נאי מדברת או שהוא מכיר חולצות אחרות של פינק פלויד שיכתוב לי בקשה :] תודה

sharona24

New member
HELP

שלום לכולם..אני מחפשת חידוש לשירים של הפינק פלויד בגירסת רגאי.. מישהו יודע במה מדובר? נדמה לי שזה dove side of the moon בבקשה אם מישהו יודע....
תודה תודה

GOD HATE US ALL

New member
צריך עזרה!

משיהו יכול להביא לי אתר שמפרשים בו את הסרט החומה? (רצוי בעברית)

blackyy

New member
שלום לכם

האם תוכלו לרשום לי בבקשה מה היה התפקיד המוסיקלי של כל חבר בפינק פלויד ואם אפשר לכתוב לי במדוייק איזה כלי -כלומר לא רק גיטרה אלה גם איזו... תודה רבה

ריתS

New member
זקוקה לעזרה.....

מחפשת מה שמו של הצייר שצייר את הפרוייקט של החומה של פינק פלויד. מחפשת זאת עבור חברה, ואין לי מושג אם כוונתה לסרט או רק לאלבום, אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה
שרית

FloyDviR

New member
2 אופציות

תומר - שזה נמצא בדיזינגוף סנטר.. יש מצב שיש לו את מה שאת מחפשת... ושם זה עולה נדמה לי 90 שקל ויש קצת אחרי כיכר דיזינגוף בתל אביב חנות כזאת של כל מיני דברים של רוק... אולי גם שם יש..

שלום God ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו
אני לא יכולה "להביא" לך אתר שמפרש בעברית את הסרט "החומה", כי לא ידוע לי על כזה. יש אתר באנגלית, שמנסה לפרש את האלבום (ואולי גם הסרט, אני לא זוכרת). אין לי את הלינק, אבל נסה לחפש בגוגל על "the wall" ו-"analysis" ותמצא זאת די בקלות. כמו כן, אתה מוזמן לשאול אותנו שאלות ספציפיות המציקות לך לגבי הסרט, ונשתדל לעזור.

natangold

New member
בערך...

דייויד גילמור- גיטרה (פנדר סטארטוקסטור) ושירה סיד בארט- גיטרה (כל מיני סוגים) ושירה רוג'ר ווטרס- באס ושירה ריצ'ארד רייט- קלידים ושירה ניק מייסון- תופים

ריתS

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif יש לך מושג אולי אם

הוא צייר את כריכת האלבום בלבד, או השתתף גם בהכנת הסרט? תודה רבה על התשובה המהירה! לא האמנתי שיש שמישהו במשמרת הזאת....

לא רק סטראט...

לגילמור יש מספיק סוגי גיטרה. למרות שהגיטרה המרכזית שלו היא הסטראט, יש לו מגוון ענק של לס פולים, גיבסונים אחרים למיניהם ועוד חברות אחרות, אנונימיות יחסית.

GOD HATE US ALL

New member
יש לי שאלה

למה הבחור מגלח את השיער שלו, וחושב שהוא נאצי? בגדוד הבנתי את הסרט בקטנות לא ממש.

תשובות לשאלות

הדמות המרכזית בסרט, הוא "פינק" מבוססת על שתי דמויות אמיתיות - רוג'ר ווטרס (שכתב את כל השירים באלבום, פחות או יותר) ודמותו של סיד בארט, הסולן המקורי של הלהקה. בארט חלה במחלת נפש, ובהשפעתה בשלב מסויים הוא גילח את כל שער גופו. מכאן לקוחה הסצינה בה "פינק" מגלח את כל שערותיו. לגבי זה שהוא חושב שהוא נאצי: אחד הרעיונות שווטרס רצה לקדם, באלבום (ובסרט שנעשה על פיו) הוא שהכוח הרב שניתן לכוכבי רוק, על ידי הקהל שלהם, יכול להיות מנוצל לרעה, בדיוק כמו כוח פוליטי. מכאן הסצינה בה פינק, שהוא חולה ומסומם, מדמיין שהוא נהיה כמו מנהיג פוליטי נאצי, והקהל שלו הוא כמו הקהל במצעדים ואסיפות נאציות וכיו"ב. אני מקווה שזה עונה על שאלותיך. אם יש לך עוד שאלות - נענה בשמחה.

itaikuskus

New member
קצת הבהרה

dub=זרם שהתפתח מרגאיי...יותר איטי ומשלב אלמנטיים אלקטרוניים יותר... מכאן משחק המלים dub side of the moon הלהקה המבצעת היא easy all-stars

abarth

New member
אפשר גם לקנות ניירות מיוחדים למדפסת

ואז לגהץ לחולצה מה שרק רוצים. הניירות לא זולים כ"כ האמת, 110 ₪ ל-10 ניירות. אני עשיתי לי חולצה עם סמל הפטישים של the wall על צד שמאל של החזה, ויצא משהו יפה (קצת נאצי, אבל יפה
)

N a V e

New member
מישהו יודע איפה מוכרים חולצות

של פ"פ באיזור חיפה?

למעלה