מדור הקיטור היומי

הילית*

New member
מדור הקיטור היומי ../images/Emo9.gif

חשבתי שאולי לעוד משתתפים פה יש על מה לקטר אז אני הראשונה 1. הבוס שלי מעצבן בטירוף (כבר שנים) ולא רק אותי. אבל מה השתנה, שאני כבר אדישה ולאט לאט לומדת לענות לו ברוגע... 2. מתה כבר לצאת חופש. הלחץ בעבודה כבר מטריף אותי. אין לי רגע מנוחה (חוץ מעכשיו שאני בפורום...)

קבלי ../images/Emo24.gif ענק

הדרך הכי טובה היא באמת להתעלם ולהיות אדישה מהבוס המעצבן. ומבינה אותך לגבי החופש, אבל האמת שאני חזרתי , לרגע קל הצטערתי שיצאתי- וואו מה שחיכה לי פה .

שמופית

New member
גם אני רוצה ../images/Emo122.gif

טוב, אז ככה.... נתחיל בזה שאני בלחץ כי יש לי 2 מבחנים ועבודת גמר להגיש (מי שישמע... כולה קורס של לשכת התעסוקה... אבל כזו אני - לחוצה
) נעבור לזה שבשעה 12 בצהרים, תמיר התקשר אלי וסיפר לי ש"נחשי מה..." היום זה ה-30 לפטירתו של סבא שלו. אצלהם במשפחה, נהוג להתפלל ולעשות אזכרות ארוכות שכאלה. אין לי בעיה עם זה, אבל לא יכלו להגיד לנו כשהיינו שם בארוחת ערב ביום שישי ??? חייבים להפיל את זה ממש ברגע האחרון ? אני פשוט נורא שונאת שמזלזלים בזמן שלי ! אז לא הלכתי...
ונמשיך דווקא בחדשות טובות - אישרו לנו במועצה את תוכניות הבניה ועכשיו נשאר להחתים את מינהל מקרקעי ישראל ועוד כל מיני הג"א וכאלה. אז אמנם החדשות טובות, אבל זה מלחיץ אותי... כנראה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה
תגידו, גם אתן נלחצות בקלות ? נראה לי שמשהו לא בסדר איתי...

קחי ../images/Emo24.gif ענק גם את , מה קרה

לכן ? מה הלחץ? להירגע..... אני זאת עכשיו עדיין בעבודה, ועוד ב- 8:00 מתחילה ישיבה עד 10:00, והראש שלי מתפוצץ, ואני מתה מעייפות. אז גם אני רוצה....

הילית*

New member
תודה רויטלוש ! ודרך אגב גם אני

עדיין בעבודה. ובזמן האחרון אני גם עד 21 ו- 21:30 בעבודה וגם קצת בשישישבת וגם קמה לפעמים ב- 6 בבוקר כדי להספיק להעביר משהו ללקוח על הבוקר טוב, מספיק לקטר.... עוד תכריזו עלי כקוטרית הראשית כאן .....

שמופית

New member
הילית, עם כזה מיפרט....

יש לך את כל הסיבות לקטר !!! נשמע לי סיוט - שעות העבודה שלך

הילית*

New member
זה לא תמיד !

עכשיו יש לאחד הלקוחות שלי ישיבות אסטרטגיות מאוד רציניות וכבדות אז לקראתן יש לי המון המון מצגות וצריך לעבד את החומר, לשבת פה עם האנשים, להגיד להם איך להכין את החומר ובסוף אני צריכה להציג ולתת המלצות אסטרטגיות

אופה3

New member
ולי בהחלט יש על מה לקטר, על הרבה

אז ככה, עזבתי את העבודה בגלל, שמירמרו לי את החיים שם, למרות שהם טוענים שזה לא קשור לטיפולים, אני בטוחה שכן. אז אני שבוע שלם כבר בבית, מטפסת על הקירות. קיבלתי עוד שלילי אחד לטיפול האחרון, על זה כבר הספקתי להתגבר. הגעתי עם כוחות חדשים לטיפול חדש, אבל הרופא שלי טס לחו"ל אז התבזבז לו עוד חודש, סתם ככה בלי סיבה. בעלי גם חצי מובטל, אין להם הרבה עבודה עם הבוס שלהם. אני עייפה מלא לעשות כלום כל היום. וזהו., יש לי עוד הרבה על מה לקטר, וגם על המחשב המפגר הזה, שלא נותן לי לפתוח מסרים ולשלוח הודעות, הוא מתכבה כל הזמן, עד שאני אעשה, התקנה של הווינדוס מחדש. אז גם בפורומים אני לא נמצאת הרבה. בכל אופן תודה על ההתפרקות. ביי האופה

הילית*

New member
קבלי חיבוק ענקי !

אין ספק שיש לך על מה לקטר וחופשי תקטרי כאן מצטערת לשמוע על כל מה שאת עוברת לאחרונה ומאמינה שהטוב עוד לפניך ! חייב להיות

וגםלי יש קיטוריישן...

אני מובטלת אין לי שקל ויש לי מינוס של אלפי שקלים בבנק. אני צריכה סנדלים חדשים- ואני מתקמצנת כי זה עוד 3-4 חבילות טיטולים לקטנטנה... בעלי בעבודה איזה 12 שעות ביום. הכלבה שלי הורסת את הבית בכל פעם שעוזבים אותה לבד הבת שלי בוכה ועם חום אחרי חיסון וכל החברות הטובות שלי בחו"ל. נו... היה טוב להוציא...

kisses

New member
אופה אבל איך עזבת את העבודה

בכרטיס האישי כתוב שאת המנהלת??????? בכל אופן צר לי על על השלילי מקווה שיהיה יותר טוב בפעם הבאה

אופה3

New member
ליאת עזבתי כי לא יכלתי יותר, נתתי

להם את כל הנשמה, ניהלתי את כל המאפיה על הידים שלי, ואז הביאו אחראי חדש עלינו, אתלק אני צריכה אחראי, וכמובן שהוא שונא אותי, כבר שנים אנחנו לא מסתדרים, אז הוא ממש מירמר אותי, והגיע למצב שבעלי היה צריך להתערב בזה, וזהו. תודה לך על היחס האופה

fila

New member
שמופית...../images/Emo140.gif

אני יכולה להגיד לך שאם יש משהןו שאני אמורה לעשות ואני לחוצה בזמן (או חושבת שאין לי זמן) אז חבל על הזמן..... קשה לי לישון בלילה , למרות שבתוך תוכי אני יודעת שאספיק ואני יודעת שהשד לא כ"כ נורא .... עדיין אני נלחצת... שמעון אומר שאני אוהבת את זה ככה

אתי@

New member
אני אחסוך ממכן את הקיטורים שלי../images/Emo13.gif

ואשלח לכ-ו-ל-כ-ן
ענקי מקווה שתישנו טוב ותקומו מחר עם מצב רוח טוב וטיפת אופטימיות...

שמופית

New member
לא יפה לחסוך מאיתנו אתי@ !!! ../images/Emo6.gif

בכל אופן - תודה על החיזוקים. אני כבר במצב רוח הרבה יותר טוב
- נזכרתי שאני בעצם אמורה לקבל (יו נו) שבוע הבא, וזה כנראה היה המצב-רוח/לחץ של "לפני" (כל חודש אותו דבר וכל חודש אני שוכחת שזה "זה" ורק כשאני נזכרת, אני נרגעת
) וחוץ מזה, שכחתי לספר לכן - תמיר מצא את טבעת הנישואין שלו ! ביומולדת שלו !!! איזו אחלה מתנה

kisses

New member
איזה יופי ../images/Emo45.gif אני ממש שמחה לשמוע

איפה זה היה בסוף?

אתי@

New member
../images/Emo13.gif היתה לי הרגשה שהטבעת תימצא

|שן| שמחה לשמוע שהכל מסתדר...

שמופית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

גם אנחנו נורא שמחנו למצוא אותה ! אתן לא תאמינו איפה היא היתה... אני ממש מתביישת לספר !! היא היתה מונחת בדיוק במקום שהוא הוריד אותה, רק מתחת לדף !!! אני הייתי בטוחה שזה היה המקום הראשון שבו הוא חיפש, כך שלא הסתכלתי שם והוא חיפש שם, אבל לא טרח להרים את הדף
סוף טוב הכל טוב

יעלי2

New member
על זה סבתא שלי היצתה אומרת:

"שום דבר לא הולך לאיבוד, רק עובר מקום" ובמקרה שלך גם זה בקושי (עבר מקום). ואחיינית שלי שאלה אותי פעם: "איפה זה איבוד"?

למעלה