מדור לחיפוש זמרים

מדור לחיפוש זמרים

בחרתי בכותרת השרשור על משקל המדור לחיפוש קרובים, ולמה כוונתי, יש הרבה זמרים שהוציאו אלבום אחד או שניים ולאחר מכן נעלמו מן האופק כלעומת שבאו, הייתי רוצה לכתוב כמה שמות של זמרים שנעלמו מהנוף המוזיקלי מכל סיבה שהיא, ואם אתם יודעים מה קורה איתם היום, או מה הסיבה שהם לא ממשיכים לעסוק בתחום המוסיקה, אז בבקשה תשרשרו, אני יתחיל במאיר שרמן באלבום היחיד שהוא הוציא לפני כ 20 שנה הופיע שיר "ואילו פינו מלא שירה" אותו חידש מאוחר יותר מנחם פיליפ. ונעבור לאורי רוטרמן, הוציא דיסק בשם ויזמרון לך, מה איתו?. משה אילוביץ הוציא 2 אלבומים הראשון בשם טאטעניו וזה לא השיר של פריד, והאלבום השני נקרא "אל תירא" אלבום לא רע בכלל, עם לחנים של ישי לפידות, מ.ב.ד, יוסי גרין, אבל לדעתי הוא לא כיסה אפילו את הדלק לאולפן. משה מנדלוביץ הוציא אלבום מושקע, עיבודים של ישראל לאם, קול לא רע אבל....! מייקל ניסן הוציא דיסק אחד שנקרא מודה אני, לחנים של ישי ועוד אבל..>>>>

<<< המשך.

והנה עוד שם שספק אם מישהו ממכם מכיר, שמחה וובר, הוא הוציא אלבום שנקרא "מתנה טובה" ואחרי זה הוא נעלם אל מעמקי הנוסטלגיה, איפה הוא? ועוד זמר, קובי הקלירי, צעיר אמריקאי שניסה את מזלו והפיק אלבום עם עיבודים של לאופר,אבל הוא כנראה התאכזב גם מעצמו וגם מהקלינטים שלא קנו את דיסקו, יש עוד הרבה שמות, אבל ננסה להתחיל מזה, שרשרו אנפורמציה על הזמרים שכתבתי, או ציינו עוד זמרים שאתם רוצים לדעת מה איתם היום, ומעניין לאן יתפתח השרשור, תודה ובהצלחה :)

עודד קריטי היה

ילד פלא, וטבעי שכאשר הוא מתבגר, נעלם הקול הילדותי ויחד עם זה הוא נעלם גם מהבמות, ילדי פלא בודדים שרדו, והפכו בגיל מבוגר לזמרים מוצלחים, הנה לדוגמא כמה מהם, מנדי וולד, שלוימי דקס, ארי גולדוואג, מוטי זינגבוים, (אני באופן אישי סולד ממנו, אבל לצערי הוא נקרא זמר), יידל שר בילדותו שיר אחד עם אביו, השיר הוא רחם, אני חושב שזה נמצא באלבום מהרה יבנה המקדש, אבל אני לא חותם על זה, בכל אופן, אני דברתי על זמרים שנעלמו ולא על ילדי פלא שנעלמים כי זה תהליך טבעי.

שמחה וובר...

נעלם וטוב שכך, היה לו גם ילד פלא בדיסק שלו שהוא חשב שיעשה לו שם את השירים אבל הוא לא היה להיט, קובי הקליר הוציא בזמנו כמה להיטים כמו שבתי לירושלים דוקא היה לו קול יפה וחבל שהוא נעלם.

אורי רוטרמן...

היה החקיין הראשון של מורדכי והוא נכשל מכיוון שהחיקוי כנראה לא היה כל כך מושלם, משה מנדלוביץ הוציא את הדיסק נגילה בארץ הדיסק הזה לא הצליח אך אני לא היה יודע מה היה בחו"ל, ניסן מייקל דוקא זמר חביב והדיסק שלו עוד יותר חביב עם שירים שהיו בזמנו להיטים כמו מודה אני, הללהו, סימן טוב, ועוד ועוד אין לי מושג למה הוא נעלם וחבל שהוא נעלם.

והנה עוד זמרים שנעלמו...

עקיבא מרגליות הוא הוציא בזמנו דיסק משובח ויפה בשם לאורו נלך חבל מאוד שהוא נעלם. יש גם את יצחק ריס שנעלם. ושכחנו ממנדי ג`רופי שכבר שנים שלא הוציא דיסק. גם אחיה רובין נעלם. אשר ברדא נעלם. אריה ברונר נעלם. צליל וזמר נעלמו.דוב הנדלר נעלם. שלמה שמחה נעלם. על חלק חבל שנעלמו ועל חלק טוב שנעלמו.

למעלה