מדור סיירות, {מנהלי פורם אפטר נא ל

palmino

New member
מדור סיירות, {מנהלי פורם אפטר נא ל

אני פונה בשמי ובשם חבריי שעומדים להתגיס בקרוב וזקוקים למידע עדכני ורציני בקשר ליחידות ההתנדבות. היום התשובות הבירורים והשאלות עוברות דרך ``מדור סיירות`` שהם האחראים על ניתנת המידע למלש``בים כמותנו, מה שקורה זה שלא רק שהתשובות שלהם לא רציניות והבלאגן אצלהם שורץ, אי אפשר להשיג אותם בכלל, ניסיתי להתקשר ביום אחד 700 פעם והם לא עונים אמרתי לעצמי טוב כנראה יש עומס אבל במשך שבועות אני לא מצליח לתפוס אותם וכל פעם הם ממצאים איזה סיפור: ``המחשבים מקולקלים``, כל הזמן אני מנסה לשולח להם פקסים והקו תפוס! , אני לא מבין זה לא איזה חברה פרטית זה צבא ,למה צה``ל לא מסוגל ליפתוח עוד מרכזיות, להוסיף עוד חילים שיענו על התשובות? העיקר בוכים ``אין מוטיבציה למתגיסים לשרת ביחידות קרביות`` אנחנו דווקא כן רוצים להתגייס ולתרום אז לפחות שצה``ל יתן מידע לחילים שבדרך, הרי מלש``ב שיודע איפה הוא נמצא מה הולך להיות , האם הוא עבר גיבוש או שהוא מעונין לדחות גיבוש להקדים אותו או כל דבר אחר שיכול לתרום לידע שלו, יהיה יותר מוכן נפשית לצבא . פעם אחד תפסתי את מדור סיירות ויד ימין לא ידעה מה יד שמאל עושה, ענתה שם איזה חיילת שגימגמה וזרקה לי תשובות שטחיות ולא נכונות בכלל. אני פונה לצוות אפטר בשמי ובשם חבריי שגם חושבים כך ואני חושב שגם אחרים שפנו למדור סיירות ירגשו כך,שיפנו בבקשה לגורמים הנכונים כדי שמדור סיירות ישפרו את ה``שירות`` שהם צריכים לתת לנו המלש``בים. תודה מראש ומצפה מאוד לתגובות...

liorle1

New member
ברוך הבא למגזר הציבורי הישראלי...

המגזר הציבורי בישראל כולל הצבא הוא גוף מושחת שמקבל הרבה כסף ולא עושה הרבה. אתה באמת חושב שלחיילים בשירות חובה שמכריחים אותם להתגייס אכפת ממך? וגם לקצינים לא אכפת. כל עוד יש 10 אנשים על כל מקום פנוי בסיירות מי שרוצה ויודע יגיע. המטרה של החיילים בחובה בצבא הוא להעביר את הזמן עד השחרור ושל הקצינים עד הפנסיה הדשנה וככה זה גם נראה.

jedi knight

New member
לא חידשת לנו!

זו מדינה מושחתת והצבא הוא חלק ניכר מהמדינה אז גם הוא מן הסתם מושחת במאפיונרים ובאנשים בעלי בצע כסף במיוחד השמאל יפה הנפש (לא רק השמאל אבל במיוחד השמאל)

after

New member
תגובה

שלום פלמינו, העלית נושא חשוב. בכוונתנו לקחת את הדברים שלך ושל אחרים, להפוך אותם לכתבה במגזין, ולהפנות את תשומת לב שלטונות הצבא לעניין הזה. בברכה, צוות ``אפטר``.

avipe

New member
כן הא...

בטח גם לכם לא יענו..... הגעת למסקנה שבצבא שמים את המגרסות מתחת לפקסים....

amir18

New member
מצד שני

היחס שנקבל כחיילים יהיה יותר גרוע, לפחות מכינים אותנו- תודה לשלטונות צה``ל. והם לא יתייחסו זה בסדר, לא מעניין אותם.

למעלה