מדידה ראשונה- החוויות

*שיר

New member
מדידה ראשונה- החוויות ../images/Emo9.gif

קודם כל היה כיף לצאת מהעבודה בצהריים ולהסתובב בשינקין כמו שתי בטלניות... באנו לסטודיו של טל והיא הראתה לו כל מיני קומבינציות אפשריות של בדים שהיא בחרה. אחרי התלבטות קצרה בחרתי בד ברוקאד לחזייה, בד שיפון חלק ל"מתנפנף" ובד משי פראי לחצאית. הכל בצבע שמנת עדין (ממש כמעט לבן). אחר כך מדדתי את הדגם שהיא הכינה, וזה היה מקסים. איזה כיף זה!! לראות את החלום קורם עור וגידים! אף פעם בחיי לא עיצבתי ככה שמלה וזה ממש מרגש!

*שיר

New member
מותק, את נוסעת היום ללאס וגאס ../images/Emo19.gif

אם יש מישהו שאפשר לקנא בו - זו את!!!
אבל האמת, שזה באמת כיף, ועכשיו אני מחכה נורא למדידה הבאה, שאמורה להיות עוד שבוע-שבועיים!

אני יודעת, רק שאני מותשת לחלוטין...

אבל חצי היום הראשון עובר בשלווה יחסית בלי שאף אחד הרגיז אותי, או שניסיתי לתלוש לו את הראש, אז המצב מצויין. הרבה עבודה לסיים, אבל אם אני לא אסתובב במחןוזות אלה יותר מידי, אז הכל יהיה בסדר. כמו שאתן רואות, אני נחושה בהחלטתי להתרחק להיום מהפורום....

*שיר

New member
אז יאללה, יעלי, תעשי מעשה אמיץ ../images/Emo20.gif

תלחצי alt+F4 ותלכי לעבוד.... אבל תחזרי להפרד מאיתנו לפני שאת הולכת...

סליחה על הבורות, אבל מה קורה אם אנ

לוחצת אלט - F4? אני למדתי להשתמש במחשב בדרך הכורדית (בלי להעליב אף אחד...) כלומר לעשות מה שעטבד ומה שצריך. אני לא כל כך יודעת לתפעל מעבר לדברים הבסיסיים שלמדתי תוך כדי עבודה שוטפת....

הילית*

New member
איזה כייף. לי אין את כל השלבים

של בחירת הבד, אבל זה בטח ממש כייף.

סיגל2

New member
המדידה הראשונה שלי היתה יום לפנייך

וגם היא היתה מרגשת, אפילו שהיא היתה רק על בד פשוט שלפיו יגזרו את הבד של השמלה. רק עצם לראות אותי בבד לבןובגזרה של השמלה היה מרגש מאד. לי אין את השלב של בחירת הבד למעט התחרה שתהיה בחלק העליון אבל גם זה עבר מהר כי ראיתי אצל המעצבת בד תחרה מאד יפה ועדין ובחרתי בו.

*שיר

New member
נכון, עצם המדידה של שמלה שתהיה

שמלת הכלה היא מרגשת ולא משנה שהבד הוא פשוט.

סיגל2

New member
המדידה הראשונה שלי היתה יום לפנייך

וגם היא היתה מרגשת, אפילו שהיא היתה רק על בד פשוט שלפיו יגזרו את הבד של השמלה. רק עצם לראות אותי בבד לבןובגזרה של השמלה היה מרגש מאד. לי אין את השלב של בחירת הבד למעט התחרה שתהיה בחלק העליון אבל גם זה עבר מהר כי ראיתי אצל המעצבת בד תחרה מאד יפה ועדין ובחרתי בו.

למעלה