מדידה ראשונה ואני כ"כ עצובה...

יפעת22

New member
מדידה ראשונה ואני כ"כ עצובה... ../images/Emo7.gif

הייתי היום במדידה ראשונה וכ"כ התאכזבתי שעד עכשיו קשה לי לחייך..אני לא יודעת בדיוק מה לא היה בסדר בשמלה אבל, 1. זה לא היה כפי שדמיינתי. 2. נראתי כמו מלבן. 3. כלום לא הסתדר לי... אני חייבת לציין שהמעצב היה מקסים וסבלני ונחמד והכל הכל, אבל השמלה פשוט לא היתה מונחת עלי כמו שצריך. ככה זה בד"כ במדידות ראשונות? אני פשוט ממש ציפיתי שאני אמדוד את השמלה ושזה יהיה חלומי ויפה וזה היה כ"כ נורא... יעשו בשמלה הרבה שיפוצים, אבל אני ממש בדיקי. מה יהיה? ואם זה שוב לא יצא טוב? אוווף. איזה באסה של העולם.

אתי@

New member
אין לך מה לדאוג - במדידה הראשונה

זה אף פעם לא נראה כמו שמלה, אלא כמו סתם כותונת לילה. רק אח"כ, לפחות אחרי מדידה נוספת או שתיים השמלה מתחילה להראות כמו שמלה
אם את רוצה עידוד - אני הייתי כבר בשתי מדידות והשמלה עדיין לא ממש נראתה כמו מה שיהיה בסוף. לא המידה , לא האורך, ולא המחשופים, לא היו כמו שצריך. גם כל הגימורים הקטנים שעושים את השמלה - לא היו. אין לי ספק שבמדידה הקרובה הכל יהיה בסדר פחות או יותר... תעדכני אותנו בהתפתחויות

נכון אתי צודקת במליון אחוז.

המדידה הראשונה היא ממש לא פונקציה. להיפך, עכשיו לאט לאט תוכלי לראות איך השמלה שלך מקבלת צורה ולהיות עדה לתהליך היצירה זה כיף לא רגיל. שתפי פעולה עם המעצב, אל תחששי לתת את דעתך וטעמך במה שלא נראה לך ואם את צריכה עזרה אז בשמחה רבה כפי שאני אומרת לשאר הכלות..ממילא סוף דיזינגוף זה איזור שאני מבלה בו המון, תבדקי אם אני בסביבה בתאריך המדידה ובשמחה אצטרף. ותרגעי.

רחלי1

New member
יפעת, יקירה...........

תשמעי סיפור. אני הייתי במדידה ראשונה לפני שבועיים. אם את נראית במדידה הראשונה כמו מלבן, אז אני נראיתי כמו טרפז על ספידים. פשוט איבדתי צלם אנוש והפכתי לצורה הנדסית בלתי מוגדרת, אבל מהסוג שבאמת מפחיד ילדים.... אז ככה: נכנסתי לכזה שוק, שאפילו לא סיפרתי בפורום על המדידה...מה שהתברר כטעות, כי אני בטוחה שהבנות פה היו מסבירות לי את מה שרק אחרי כמה ימים אמא שלי הסבירה לי (והיא מבינה מאוד בתפירה): במדידה ראשונה תמיד נראים כמו אוהל. אין צורה, אין קווים, אין חן ואין כלה. רק בד, בד, עוד קצת בד, והמון סיכות דוקרות (בקיצור, עב"ם). במדידה השניה אמורים לפגוש את שמלת החלומות, או משהו שמאוד מתקרב לזה. מהמדידה השלישית נכנסים לאופוריה ולהתרגשות חסרת מעצורים, ובסוף מתחתנים והכל עובר....(סתם). בקיצור, מתי המדידה הבאה שלך? אם היא אחרי יום שני הקרוב, חכי לי. ביום שני יש לי מדידה שניה, ואשמח מאוד להסיר דאגה מליבך (ומליבי) ולספר לך שחששנו ללא הצדקה. חוץ מזה, יפעת, אם לא נהיה היסטריות מאיך שנראנו במדידה הראשונה, ממה נהיה היסטריות...?
חיבוק אמיץ וצ´פחת עידוד, רחלי

dorlim

New member
אמנם אני לא מומחית גדולה בתחום, אבל

לפי מה שהבנתי מהבנות בפורום ומחברות שלי, במדידה הראשונה אי אפשר לראות כלום (חוץ, אולי, מהמידה...), השמלה מתחילה לקבל צורה רק אחרי שהם בטוחים שזו המידה שלך (בחלק מהמקומות אני יודעת שהמדידה הראשונה היא בבד ממש פשוט, כמו סדין, רק כדי לבדוק לפני שגוזרים את הבדים היקרים). כך שממש אין לך מה לדאוג. אגב, אצל מי את עושה את השמלה? מתי המדידה הבאה? ן.. איך היא אמורה להיראות? מקווה שעודדתי אותך ולו במעט..

יפעת22

New member
אתי ואתי ורחלי....לא רק שאתן

מקסימות, אתן גם היחידות שבאמת הרגיעו אותי. חבל (שבינתיים) זו רק חברות ווירטואלית... המדידה הבאה שלי היא רק עוד 10 ימים, אבל מה זה משנה עכשיו - העיקר שהחזרתן לי את הצבע לפנים. ממש תודה

למעלה