מדידה ראשונה של השמלה

הילית*

New member
מדידה ראשונה של השמלה

אז כמו שאמרתי לכם קודם היום הלכתי למדידה הראשונה. אז ככה, כולי מלאת התרגשות נכנסתי ליאיר ז`רמון והוא בחיוכו המקסים שאל לשלומי ואיך הולך עם הסידורים, כאילו היינו מכרים משכבר הימים.... מדידה ראשונה- אל תצפו לשמלה שלכן. מודדים רק את התחתית של השמלה ואפילו עם מכנסיים ואז הוא שם מלא סיכות על מנת לסמן. זה היה נראה לי מאוד מוזר כי זה ממש לא דומה לשמלה שלי. אז מיהרתי לראות על הקולב את הדוגמא של השמלה שלי רק כדי לראות שאני עדיין אוהבת אותה... ותוך כדי דיברתי איתו על הפורום. הוא אמר שהפורום החדש בוואלה ממש נורא ולא נוח וסיפרתי לו שעברנו לתפוז...וכמובן הזמנתי אותו לבקר כאן, במיוחד כדי לראות כמה מפרגנים לו כאן. הוא סיפר לי ששרון היתה אצלו ושיר ואתי@ ושתמיד שואלים אותו איפה `השמלה של תמרה` ואז הוא יודע שהן מהפורום.... התייעצתי איתו לגבי התסרוקת והוא גם הבטיח לעזור לי למצוא תכשיט בחנות אחרת במדידה הבאה (איזה מקסים). וגם צחקתי איתו על זה שמעכשיו אני צריכה לסתום את הפה... בסוף יצאתי ממנו והייתי כ``כ מאושרת שבחרתי בו... כזה יחס אישי, המון סבלנות. בקיצר, למי שעוד לא בחרה אני ממליצה בחום לעבור דרכו.

יקירתי, אנחנו בפורום חדש.

כל המלצה רצוי שתלווה עם טלפון וכתובת. ותודה מראש על שיתוף הפעולה

petel

New member
גם לי הייתה מדידה ראשונה השבוע

והאמת היא שזו מדידה די מבאסת כי פשוט אין מה לראות... רק הביטנה אבל אני מחכה למדידה השניה בעוד שבועיים בשאיפה שאז כבר הביטנה תראה כמו שמלה :)

שרונס

New member
ואיך את מרגישה הבוקר? התאוששת?

נשמע שהיום הקשה שלך הסתיים בצורה נחמדה אצל יאיר ז`רמון. אני מקוה שאת מרגישה יותר טוב היום. יום טוב! שרון

הילית*

New member
רק אחרי היום בבוקר

(אחרי הפרזנטציה של הבוקר) התאוששתי. אני הולכת לשמוע בעצות של כולכם ובעיקר לשבת ולקבוע לי לוז של כל הדברים, כמו שעשינו בהתחלה. וחוץ מזה, מה שאני יכולה אני מעיפה לאנשים אחרים בעבודה. זהו, מקווה שאמשיך להיות שפויה עוד חודש...

*שיר

New member
איזה יופי! הוא באמת חמוד אמיתי!

אני נורא שמחה בשבילך שהיה לך כיף, בייחוד אחרי הלחץ של אותו יום (-:

אתי@

New member
איזה כיף שיש מעצבים כמוהו

אני שמחה שניהנת. דרך אגב, אין סיכוי שהוא זוכר אותי כי הייתי אצלו לפני הסיפור עם תמרה וכמובן שזו הסיבה שמעולם לא ביקשתי את השמלה של תמרה... :cool:

אתי@

New member
מאוד מוזר, זה היה ממש מזמן ורק

השבוע סגרתי... מה, הוא זוכר כל מי שנכנסת אליו??? מה גם שלא דיברנו על האינטרנט או ע השמלה של תמרה... אולי... הוא פשוט נכנס לאינטרנט וראה את כל השתלשלות הענינים מאז שהייתי אצלו (כולל כל המחמאות) ועד שמצאתי את שמלת חיי...

הילית*

New member
אז למעשה ראית את השמלה של תמרה

רק בתמונה באי או אל? כי בתמונה לא רואים כמה שהבד מיוחד...

הילית*

New member
קשה להסביר..

זה בד משי פראי ועליו דוגמא עדינה של רקמת פרחים ובתוכם משולבים חרוזים קטנטנים. ממש עדין ויפה.... (ואני בכלל לא משוחדת)

אתי@

New member
בפעם הבאה שאני אהיה בדיזינגוף אני

אכנס אליו ואבקש לראות את השמלה של תמרה...
הוא לא יכעס, נכון???

למעלה