מדידה ראשונה !!!

galitm

New member
מדידה ראשונה !!! ../images/Emo6.gif

לא נכנסת לפורום כבר כמה ימים, לצערי הייתי עסוקה - עבודה וכאלה... אבל רציתי לחלוק חוויות מהמדידה הראשונה: ביום שישי הייתי במדידה ראשונה אצל "תגורי", והיה כ"כ כיף !! לא רציתי להוריד את השמלה, ואמא שלי קצת צחקה עליי ...
בכל מקרה, השימלה כרגע לבנה לגמרי, וטרם החלטתי איך אקשט אותה - חשבתי על פרחים כתומים או אולי אימרה מוזהבת בחלק התחתון של השמלה. בסוף החלטתי לקבל את הרעיון של תגורי - מין פרחי בד קטנים כאלה בצבע זהוב-ירוק זית (נשמע לא טוב, אבל מאד יפה במציאות !) שהוא יתפור לי באופן אקראי בתחתית השמלה - רק 8-9 כאלה. כל ה LOOK הכללי הוא מין זהוב מאט- ירוק זית, שמאד מתאים לי ולשימלה (יש לי שיער ארוך שחור, והשימלה ממשי פראי בצבע OFF WHITE). זהו, היה כיף ומרגש !!עכשיו אני צריכה להשלים רכישות כמו מחטב טוב (למישהו יש המלצות??), חזיה מתאימה (השימלה היא בגזרת קולר) וכמובן - הנעליים.

מולדת.

New member
בשעה טובה!!../images/Emo13.gif

בע"ה אני הכי אהבתי את המדידה הראשונה..היא מרגשת כזאת
בקשר למחטב וחזיה אני מאוד ממליצה לשאול איפה שרוכשים את השימלה לפעמים יש להם דברים טובים או המלצות מצוינות יום טוב ומזל"ט מולדת

shelycat

New member
מחטב טוב...

לקפוץ לחנות של ג"ק קובה באזור התעשיה חולון-אזור, המחירים נוחים ויש שם מבחר גדול.

מיידינפורם עושים יופי של מחטבים

ישנה חברה נוספת שאינני יודעת את שמה המייבאת מחטבים מצויינים. סימן ההיכר: מחטביה נמכרים בתוך קופסאות פח דוגמת קופסת שימורים גדולה. נדמה לי ששירי 71 אמרה בזמנו או ששרונס שהיא מדדה כזה אצל דורית שדה בחנות אז אפשר להיכנס ולבדוק את שם היבואן.

למעלה