מדידה שלישית.......הצילו

רחלי1

New member
מדידה שלישית.......הצילו ../images/Emo2.gif

היום בצהריים אני ניגשת למדידה השלישית, ואני לא יודעת למה, אבל נתקפתי פתאום בהיסטריה בלתי מוסברת וחולנית שמא השמלה תראה עליי ממש רע...אני פתאום לא זוכרת כלום מהמדידה הקודמת (עבר חודש...) ואני חוששת להראות בעיני עצמי כמו פארודיה על הנושא... בבקשה תגידו לי איזה כדור לבלוע בשביל לשתק את ההיסטריה...

שמופית

New member
יו, רחלי, איזה כיף לך ../images/Emo70.gif

מדידה שלישית... כבר אפשר ממש לראות כלה
אני בטוחה שאת סתם חוששת ושהשמלה תהיה מקסימה
לי ביום שלישי הבא יש מדידה ראשונה, שזה עד כמה שהבנתי באסה רצינית... אל תשכחי לחזור ולספר לנו איך היה... אני כבר במתח לשמוע את ההתלהבות

רחלי1

New member
וואו, מתוקונת...

את ממש בטוחה שיהיה בסדר, הא...?
- תודה, חמודה... אני מקווה שסתם נדפק לי קצת השכל מחוסר שינה (הגשם העיר אותי בלילה ואז נזכרתי במדידה וכבר לא נרדמתי...)

J-סיקה

New member
מי שקורא אותך בפורום פה

ברור לו שיש לך ראיה של הדברים בצורה הכי טובה שאפשר ויש לך טעם יקירתי אז קודם כל לא יכול להיות שאת תראי מוזר ומה פתאום פרודיה ?????
אני לא מאשרת הפקת פרודיות על כלות !!!! וזהו

רחלי1

New member
רוצה להיות חברה שלי? ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

חבל שאת לא בסביבה...אולי הייתי גוררת אותך אתי היום... תודה, יא קצרה ולעניין שכמותך! איזה מותק של גישה....כנראה שרק נבוט בראש עושה לי את זה

רחלי1

New member
שיואו.....זה יהיה אדיר!!!!!!!!!!!!!

(אשתדל לא לטפח ציפיות, למקרה שהבוס יקרקע אותך למקלדת בכל זאת...) ...אבל אם זה יצא אני כל כך אתרגש!!!!!!!!!!!!!!!

אבל למה את לא אומרת קודם?!!!

אם הייתי יודעת עד לפני חצי שעה הייתי מגיעה גם כן!!! יוווו איזה דיכאון, גם אני נורא רוצה!! אתן חייבות לספר לי איך היה, וכל הגעה לתל אביב להודיע מראש, אני הרי ציפור דרור בימים אלו, ויכולה לבוא בכל שעות היום - והלילה...

כדורגל או כדורסל ../images/Emo87.gif ../images/Emo86.gif

מפגרת..גם ככה אני שוב עם חום אל תרגיזי אותי. איזה פארודיה? מדידה שלישית זה פאנןןןןןןןןן

רחלי1

New member
התעוררת ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

איך זה שכשאת קוראת לי מפגרת זה רק מעודד אותי, הא???

סיגל2

New member
היי, רחלי, אין לך מה לדאוג במדידה

השלישית את כבר תראי איך השמלה תהיה בסוף, והיום זה הזמן לתיקונים או שינויים אחרונים, אבל את למעשה כבר תראי איך שהשמלה תיראה ביום החתונה עצמו. אז אל תילחצי, ההיפך זה רק מרגש מניסיון. קחי בינתיים
ועברי את המדידה בכיף.

למעלה