מדידת אורך חוט מדוייקת

S K I P E R 2

New member
מדידת אורך חוט מדוייקת

כפי שהבטחתי בעבר מצרף את הלינק של המונה שניתן להרכיבו על החכה מעל הרולר ואשר מראה בתצוגה את אורך החוט שיצא מהרולר

Barracuda

New member
מישהו יודע היכן ניתן להשיג מונה

בארץ

סרגוס

New member
מונה.......

אני לא יודע אם זה מתאים לך אבל יש כזה רשת עשה זאת בעצמך "רוזנפלד" זה כמו אייס או הום סנטר אבל לדעתי בהרבה יותר זול.. אז הרשת הזאת נמצאת בפ"ת(צומת ירקונים) ט´ל: 03-9050000 כפר סבא בסביר סנטר ט´ל: 09-7655050 ובנתניה באזור התעשייה פולג דרום נתניה ט´ל : 09-8859159 אז בקיצור יש להם מונה 2X40A חד פאזי מחיר: 70.70 ש"ח אם המקום לא נוח לך אז בטוח אני חושב יש ברשתות עשה זאת בעצמך אחרות אבל אני לא בטוח פשוט אתמול ראיתי את הפרסומת... שבוע טוב

Barracuda

New member
סרגוס ממש תודה לך.. אבל אני לא רוצה

מונה חשמל. אני רוצה מונה לחוט דייג..

paluta

New member
ועכשיו ברצינות

ממש לא מבין מדוע לכם מונה אם כי כל אחד ועביזריו הוא אם אין כזה בארץ אז תנסה להשתמש במונה מטרים שמצמידים לאופניים יש מכאני ויש חשמלי - בזבז שקליך על החשמלי (אלקטרוני בלע"ז) שכן למיטב ידיעתי הוא אטום למים ועובד על השיטה שיש בה גלגלת קטנה עליה יהיה עליך להעמיד את חוט הדייג , תצטרך לכוון את יחס הגלגלת לקריאת המד שכן החוט ינוע על הגלגלת ישירות ללא היקף של צמיג ... אולי תסתבך כצת אבל בסוף תצליח או לחילופין פרק מד אוץ מרכב ישן ועשה בו שימוש גם זה יעיל תוכל לתלות אותו על החוט שרץ לך בין הטבעות והוא גם ישמש לך כאות כשהחוט יהיה מתוח יען כי דג נתפש בקצה החוט אליו חוברה הקרס עם הפתיון או שתאמץ את מה שיוביוב פעם התחיל - סימון החוט תוכל להשתמש בטבלת צבעים לזיהוי מדוייק של אורך החוט שזה עתה יצא מהתוף שלמרגלות הרולר בהצלחה

למעלה