מדיום

always be me mc

New member
מדיום../images/Emo68.gif

מישהו ראה אתמול? סופסוף הצלחתי לראות פרק ואין שירשור
אניוואי הנה התקציר בקצרה מהוט: מס' פרק: 35(2X19) ולתוהים יש עוד 3 פרקים עד לסיום העונה
להכיר אותה: אליסון חולמת על הבלש לי סקנלון מעשן סמים דקות ספורות לפני חתונתו. למחרת היום מתגלות בפח שלוש גופות של בלדריות סמים שעיניהן נוקרו, אך אחת הגופות לא מתאימה לפרופיל של בלדרית סמים.
שידור חוזר: יום שישי בערב בשעה 21:06
ציטוט זכור: Scanlon: (to Allison) Wow, first you grouge out my eyes then you rip out my heart.
ותיכף תבוא גם תגובתי על הפרק

YaEl 15

New member
פרק חמוד,

רק קצת מפחיד
מה זה לבלוע קפסולות של הרואין ? מאיפה הם מביאים את זה ? ומה זה "בלדריות" לעזאזאל? לא ראיתי את ההתחלה. העלילה של אריאל הייתה בסדר. זה רק אני, או שהיא יפתה... או שפשוט היא לבשה חולצה יפה.. אני שונאת מורים ששופטים.. האמת שרוב המורים שופטים בצורה כזו, כמו כל אדם, אבל ממורים צריך לצפות להיות יותר הוגנים ופחות לשפוט ע"פ דברים כאלו.. השוטר לי היה חמוד, למרות שזה היה די מזעזע.. קוויתי שילך לו עם סגנית ראש העיר..

always be me mc

New member
חפשי בויקיפדיה את ההגדרה../images/Emo3.gif

ואת צודקת בקשר למורים
והסגנית
למרות שלדעתי אפילו הפושעת הקטנה הייתה חמודה קצת בסוף ולכן ממש ריחמתי עליה ועליו
(אחד מהרגעים הבודדים שאהבתי בפרק אבל שכחתי לציין בהודעה שלי.. אופס
) רק שבגדול אני חולקת עליך בקשר לפרק וזה בסדר כי אנחנו בקושי מסכימות גם ככה ולכן מעניין

always be me mc

New member
אז פרק טוב לא הייתי אומרת

אלא יותר בסביבות הפושר כי למרבה הפלא הבלש הזה ממש אבל ממש לא מעניין אותי ולצערי רוב הפרק סבב סביבו וסביב הבעיות שלו בחיים
גם אליסון עצמה הייתה הרבה פחות מעורבת בפרק(אפילו הבת שלה הייתה יותר אקטיבית ממנה
), גם מתי שהופיעה אז עוד נקודה נגד הפרק טוב לפחות הקטע עם אריאל היה נחמד
(למרות שקצת מוזר לי שפתאום די שוכחים מבריג'ט) ואני מקווה שהיא כן תוכל להשאר חברה של הילד הזה כי מי יודע אולי אם הם יהיו ביחד מספיק זמן אז היא תעזור לו לשנות את התדמית שלו בעיני הילדים בכיתה ואז כבר לא יתרחקו ממנו
בכל מקרה ראיתי פרקים טובים יותר ואחרי הפרק הזה אני חייבת לתהות עד כמה אליסון באמת מסייעת כי בפרק היא הייתה לטעמי יותר כמו צל או הד שחוזר על דברים שכבר גילינו מאשר מדיומית שעוזרת
וסתם תמונה כדי להעלות את מצב הרוח
והתמונה דווקא מאוד יפה אם אתם שואלים אותי

danielle23

New member
פרק נחמד..

והאמת שדווקא אותי כן מעניינים החיים שלו. אמנם בשלב מסוים טיפה איבדתי אותם שם, אבל אז הכל כבר הסתדר.. הקטע עם אריאל היה נחמד.. ובאמת אליסון הייתה ממש לא קשורה כזה לפרק, במובן מסוים. (מעניין אם היא מרוויחה שם הכי הרבה.. חחח) אממ.. זהו נראה לי.

למעלה