מדיטציה ברשת

מדיטציה ברשת

מניסיון עבר באי אר סי (תכנת צ´אט ) ניתן לעשות מדיטציה דרך הרשת, בצ´אט לא רק שזו הייתה בין המדיטציות הכי חזקות שחוויתי אלה שזה היה עם אנשים מכל העולם היו שם איזה שישה מארה"ב שנים שלושה מאוסטרליה כמה מארופה ואחד מישראל (אני
) זה היה מדהים!!! התחברנו כולנו דרך צ´קרת הלב אל כדור אור שהיה אי שם באמצע העולם הקיברנטי וחיבר את כולנו... זו הייתה תחושה מדהימה בהחלט. אז ניתן לבצע דרך הצ´ט למי שמעוניין.. שתהיה לכם שנה מדהימה ושכל מה שאתם מאחלים לעצמכם יתגשם!!!! ( לכן כדאי לכם לאחל לעצמכם רק טוב! והרבה!!
) רוח

Jerald_Admonds

New member
נשמע מעניין....

אני אנסה את זה פעם... ושנה טובה גם לך!!! נא לבדוק את ההודעות לגבי הפורום... :)))) באהבה שי הנודניק

ellii

New member
אני אישית מאוד מעוניין ב"קטע" הזה

של מדיטציה בצוותא און ליין...אני מניח שנפגשים בזמן מסויים ואז יש מין "תדרוך" של ה"מדריך"...ואחרי זה כל אחד עושה את המדיטציה באופן הנוח לו ביותר מי על השטיח...ומי מול המחשב בעינים עצומות...אגב בהקשר להודעה המזעזעת שלך,בן,על החתול...אני חושב שאולי יהא זה מן הנכון לשלב מדיטציות שיגנו על חיות ובני אדם מהתעללות לשמה ובכלל.

לא בדיוק ...

המדיטציה מתבצעת און ליין לייף!!! בשידור חיי עם העינים פתוחות אל מול הצ´אט קוראים את מה שהמנחה או מנחים של המדיטציה אומרים ועושים את מה שההנחיות מנחות .. בגלל הפיקסציה של העיניים על המסך בגלל הריצוד העדין של המסך מול העינים בגלל הישיבה, הקשב והריכוז.. כל הדברים הללו, + הנחיות נכונות.. יכולים לעזור להרבה אנשים לכנס לטראנס מדיטטיבי מעולה.. כפי שאמרתי, אשמח להנחות מדיטציה כזאת, ואפילו לקבוע עם עוד מישהו ולעשות כפל הנחיה, דבר שנותן גם אפקט מדהים רק לקבוע זמן. רוח

למעלה