מדיטציה בתיקשור עם מלאכים

מדיטציה בתיקשור עם מלאכים../images/Emo189.gif

07.07.07 שעה-07: 20 כתיבה מהלב – מדיטציה הועבר בתיקשור הקדמה: הכתיבה הינה יצירה , יצירה אלוהית. בכדי ליצור הננו זקוקים לאיזון והשראה. ביקשתי איזון מנשמתי , מהמלאכים, מהניצוץ האלוהי שבי. ביקשתי להתחבר ליופי שבתוכי לאהבה ולכתוב עבורכם מדיטציה זו, הצטיידו בנייר וכלי כתיבה. והנה אני חשה מלאכים ושומעת אותם לוחשים: עכשיו זה הזמן,לכתוב מדיטציה. מה הנושא אני שואלת? ועונים לי: מדיטציית תשובה לשאלה הקשורה למהות חייכם היו בשקט ,חושו במגע של מלאך או כמה מלאכים .......קבלו את פניהם בחיוך אם הנכם רואים אותם....... חייכו גם אם הנכם מרגישים את נוכחותם בלבד...... עצמו את העיניים, נשמו 3 נשימות איטיות...... לפניכם מופיע שביל קצר עם 5 מדרגות העולות כלפי מעלה...... הגיעו למדרגה הראשונה ועלו באיטיות –מדרגה אחר מדרגה , כשמלווה אתכם מלאך . אחת...שתיים... שלוש... ארבע.... חמש . עיצרו ונשמו לרווחה, לפניכם שביל בתוך חורשה המוביל לפיסת דשא ירוק וסלעים נמוכים שיוצרים מסלעה קסומה . אתם ממשיכים ללכת עד שתמצאו מקום שקט ושלו לשבת בו....התבוננו מסביב...התבוננו ביופיים של פרחים ופרפרים........... אתם קמים כאשר אתם רגועים , חשים את מגע המלאכים, או אולי רואים אותם............ ופונים למלאך או המלאכים הנמצאים לצידכם, שיוביל אתכם לדרך לשביל מיוחד שלכם , שביל המוביל אתכם למקום בו תמצאו תשובה לשאלותיכם. אולי תחושו משב רוח לכוון בו עליכם ללכת , אולי תופיע קרן אור שתוביל אתכם ?......... אתם צועדים צעד אחר צעד עד שמופיע מולכם לוח עליו כתוב באותיות גדולות ומוארות משפט תשובה שעונה לשאלתכם..... או אולי למשהו אחר שעליכם לדעת כעט. אתם מחייכים, מודים למלאכים שמסביב....... ופונים בחזרה לשביל באותה דרך בה הגעתם עם תשובה לשאלה שביקשתם עבורה תשובה, או עם משפט חשוב לחייכם . אתם מתקרבים למדרגות ויורדים אט , אט את חמשת המדרגות המלאכים עדיין מלווים אתכם. חמש...ארבע...שלוש...שתיים...אחד. בקצב שלכם, הינכם חוזרים למרחב שלכם ,פוקחים את העיניים ורושמים את התשובה והחוויות אותן עברתם. המלאכים מוסרים בהצלחה ,וכן, אם לא קיבלתם תשובה כנראה אין זה הזמן המתאים . שימו לב , תשובות לגבי עתיד אינם מתקבלים על ידי מלאכים, הם נותנים בעיקר תשובות בנושאים הקשורים למהות שלכם ולדרך שלכם בחיים אלו. באהבה אריאלה ומלאכי השרת, מלאכי עליון , המלאך מיכאל ורזיאל. @כל הזכויות שמורות לאריאלה ארדיטי

תודה אריאלה ../images/Emo20.gif הוספתי פתיחה

זו מדיטציה חוויתת. אני מציעה תמיד למי שעושה להתחיל בהרפייה, וניקוי צ'אקרות - כדי שאפשר יהיה להתמסר לחוויה והגוף יכיל את האנרגיה. הרפייה וניקוי צ'אקרות: נשמו 3 נשימות עמוקות. הרגישו איך גופכם נעשה רפוי ונינוח. פתיחת צ'אקרות לתיקשור: דמיינו מעל לראש שלכם מפל של אור נפתח ומזרים אור לבן. האור נכנס דרך קודקוד הראש שלכם לתוך הגוף. דמיינו איך האור עובר וממלא כל צ'אקרה בגוף. כדאי לדמיין את הצ'אקרות לאורך עמוד השידרה: 1. אור לבן נכנס דרך צ'אקרת הכתר, קודקוד הראש, ממלא את הראש. 2. עובר ומתפשט לגרון. 3. יורד אל אזור הלב (בית החזה). 4. ממלא את הבטן העליונה (צ'אקרת מקלעת השמש). 5. ממלא את הבטן התחתונה (צ'אקרת המין) 6. משם מתפשט האור לכל האגן. מתחתית האגן, בחיץ בין הנקבים יוצאת קרן אור לכיוון האדמה – קרן שמקרקעת אתכם ושומרת שתמיד תוכלו לחזור לכאן.

אוקי- זו שיטה טובה../images/Emo25.gif

לכל זמן, או לפני כל טיפול. במקרה הזה, מאחר והוא נמסר על ידי המלאכים, הם עושים את ההכנות האלו. אבל, אפשר להוסיף אותם גם במודע. יום-נפלא אהבה
אריאלה

laleniya

New member
../images/Emo20.gifאריאלה יקירתי - תקשור נהדררר../images/Emo189.gif

כמובן
ממני laleniya יהודית

rucale

New member
תודה

שלום לכולם, שאלה לי. אכן גם אני חשה בחולשה כלשהי ומרגישה כאילו יש לצבור כוחות לקראת משהו. הלואי שאני בסטטיסטיקה של מבשרי העידן החדש... בכל אופן השאלה: האם זה הזמן לבחור לימודים עבורי? אני בודקת ומחפשת ומתפשרת, ולא שלמה לגמרי... האם יש מצב של תשובה עבורי? אני אתרגל את המדיטציה שהוזכרה בתודה. תודה רחלי.

לימודים

רחלי יקרה, אני מקווה שתתחזקי בקרוב, וכולנו ניכנס לעידן חדש עם אנרגיה עצומה. לגבי לימודים - ניכר כי יש בך צורך עז ללמוד, וזה אכן נכון כעת אבל את לא מקשיבה ללב שלך. את לא בוחרת מה ללמוד, מתוך חוסר שקט וחוסר בהירות לגבי מה נכון לך. אבל הלב שלך יודע מה נכון לך. הקשיבי לו - גם אם זה נראה רציונלית, פחות הגיוני. חשוב ללכת עם כמיהת הלב, זה מביא הצלחה.

למעלה