מדיטציה ותכשיטים ב-
אנשים

מדיטציה ותכשיטים ב-../images/Emo43.gif אנשים

ארייאלה אורפז, מנחת סדנאות מדיטציה ודמיון מודרך מ"דארמה יוגה" תתארח במהלך היום בפורום הריון ולידה-תמיכה ותשיב לשאלות בנושא יוגה בהריון ואחרי לידה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=100390340
רוצים להתחדש בתכשיט? בפורום אמנות בחרוזים נערכה סדנה בנושא הכנת שרשראות. התחילו לחרוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1479&msgid=100367144
תחרות סיפורים מהחיים פורום שיחת נשים מזמין אתכן ואתכם לכתוב סיפור מרגש, מותח או מצחיק על החיים, ואולי אתם תזכו בפרס מתנת תפוז
אנשים
. הפרטים המלאים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=823&msgid=100331328
תחרות בגדי הים נמשכת תחרות בגדי הים הגדולה של פורום דוגמנות ממשיכה, ואתם מוזמנים לבוא ולהכיר מעט יותר לעומק את המתמודדות. והשבוע, המועמדת האחרונה והחביבה, מועמדת מספר 10 - אביטל שוורץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=100383244

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo160.gifבואו נטיס את סלין למעלה../images/Emo160.gif

אני פותחת בהודעה הזאת רישמית, כדי לקדם מטרה מאוד חשובה: אני רוצה שגולשי תפוז יכירו את סלין מקרוב! לשם כך בחרתי בקליפ You And I כדי לקדם את פניהם של גולשי תפוז בכלל והפליקס בפרט! אני שמה פה קישור לעמוד הקליפ, ואני מבקשת ממכם בכל לשון של בקשה: להצביע 5 לקליפ וללחוץ על לחצן "המלץ לעמוד הראשי" שמצוי בצד שמאל העליון של חלון הקליפ! אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי להביא את הקליפ לעמוד המומלצים של תפוז אנשים... בואו ביחד ניתן לגולשים האחרים הזדמנות להכיר את סלין, כמו שאנחנו מכירים ואוהבים אותה! תודה לכל העוזרים והנוטלים חלק במלאכה החשובה הזאת
לצפייה, דרוג והמלצה על הקליפ: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1625045 אודה למי שיעביר את ההודעה בין הפורומים והקומונות השונות... המטרה: לעורר כמה שיותר התעניינות ותגובות!

radio101fm

New member
מצעד מס' 16 לשנת 2007 - רדיו ירושלים 101fm../images/Emo41.gif

תזוזות בתוך 30 הגדולים
9 עליות, 15 ירידות, 5 כניסות חדשות, דריכה אחת במקום. 1 - Rihanna Ft. Jay-Z – Umbrella 2 - Kelly Clarkson – Never Again 3 - My Chemical Romance – I Don't Love You 4 - Roxette – Reveal (The Attic Remix) 5 - Sophie Ellis Bextor – Catch You 6 - Travis – Closer 7 - Melanie C. – The Moment You Believe 8 - Danny – Tokyo 9 - Maroon 5 – Makes Me Wonder 10 - Erasure – I Could Fall In Love With You 11 - Within Temptation – What Have You Done 12 - Linkin' Park – What I've Done 13 - Enrique Iglesias – Do You Know 14 - Vanessa Hudgens – Say OK 15 - Bon Jovi – You Want To (Make A Memory) 16 - Mika – Love Today 17 - Amy Winehouse – You Know I'm No Good 18 - Timbaland / Nelly Furtado / Justin Timberlake – Give It To Me 19 - Beyonce & Shakira – Beautiful Liar 20 - Mutya Buena – Real Girl 21 - Alex Gaudino Ft. Crystal Waters – Destination Calabria 22 - Jamelia – No More 23 - Manic Street Preachers – Your Love Is Not Enough 24 - Dolores O'riordan – Ordinary Day 25 - Fergie Ft. Ludacris - Glamorous 26 - Meck Ft. Dino Lenny – Feels Like Home 27 - Jennifer Lopez – Que Hiciste 28 - Robbie Williams & Pet Shop Boys - She's Madonna 29 - Take That - Patience 30 - Amerie – Take Control הכניסה הגבוהה של השבוע הופכת גם למקום הראשון החדש: Rihanna כובשת את הפסגה בשבוע הראשון לצעידתה. כמו כן זהו הסינגל הראשון שמצליח להכנס הישר אל המקום הראשון השנה. במקום ה-2 דריכה במקום לזמרת קלי קלארקסון. במקום ה-3 ירידה של שלביים ל-My Chemical Romance שהצליחו לשהות שבוע בודד בלבד בפסגת המצעד. במקום ה-4 ירידה של שלב אחד לצמד השבדי Roxette. במקום ה-5 התחזקות של שלביים ל-סופי אליס בקסטור. במקום ה-7 העלייה הגדולה של השבוע
Melanie C עולה 5 שלבים אל תוך עשרת הגדולים. במקום ה-8 עלייה של שלב אחד ל-Danny. סוגרים את עשרת הגדולים צמד Erasure שעולים שלב אחד. כניסות חדשות נוספות לאורך המצעד במקומות
15, 20, 22, 25.
הפינה לשיפוטכם
31 / Jojo – Anything 32 / Evanescence - Sweet Sacrifice 33 / Ultra Nate – Automatic 34 / Sagi Rei – Rhythm Is A Dancer 35 / Sunblock Ft. Sandy Chambers – Baby Baby
עוזבים את 30 הגדולים השבוע
Incubus – Love Hurts / 3 weeks, No°18 Martin Solveig – Rejection / 3 weeks, No°23 Take That – Shine / 11 weeks, No°3 Cascada – Miracle / 1 week, No°21 Hana – Leave Me Alone / 4 weeks, No°16 אתם מוזמנים לדרג את 10 הלהיטים האהובים עליכם מתוך רשימת המצעד ולקבוע איך ישמע המצעד בשבוע הבא – המצעד משודר בכל מוצ"ש בין השעות 20:00-22:00
מוצרי חשמל שונים יוגרלו בין המדרגים

oren456

New member
שמל על המקום הראשון מגיע לריאנה

שמח שג'ניפר עוד במצעד, ועצוב שהאנה עם השיר leave me alone לא נשארה במצעד.

West Doll

New member
מה מקום ראשון../images/Emo122.gif

כבר כואב לי הראש מה"אמברלה אלה אלה אה אה אה"
חורשים על האמאמאמא שלו אם כבר שתוציא את השיר Good Girl Gone Bad
זה שיר מהמם! או את השיר Breakin' Dishes
נמאס כבר מהאלההההההה אלההההה אלהההההההה הזה#!%#%

Lopezit

New member
אני מכורה לשיר הזה!

*מודה באשמה* וגם ל "don't stop the music" Good Girl Gone Bad לא יצא לי לשמוע חח אני שומעת תדיסק רק באוטו וכל פעם אני שומעת רק את ההתחלה-אמצע ולא מגיעה לסוף נו אני מתוסבכת עזבי

West Doll

New member
חחח אני תמיד שומעת את ההתחלה...

מעבירה לסוף ובחיים לא שמעתי את השירים שבאמצע

oren456

New member
אני מכור לאלה אלה אלה אה אה אה

ויש לציין שהיא כוסית בקליפ.

Lopezit

New member
אני בהתחלה לא סבלתי אותו

אבל הוא ממכר *מה קורה ארז?!?!*