מדיטציה לזוגיות האם מישהו יכול להמליץ לי על דיסק או להעביר לי מדיטציה הקשורה בנושא זה??
מ מקסימה1 New member 2/7/08 #1 מדיטציה לזוגיות האם מישהו יכול להמליץ לי על דיסק או להעביר לי מדיטציה הקשורה בנושא זה??
ע עידית רון New member 2/7/08 #2 בבקשה ../images/Emo140.gif תרדי בדף עד שתגיע למדיטציה הספציפית שבקשת.
מ מקסימה1 New member 3/7/08 #4 המדיטציה של קדמי.. לוקחת אותנו לעבר ולעתיד האם מוכרות לכם מדיטציות שונות?? שמדברות יותר על ההווה, על זוגיות ממקום אחר מ"אני ראוי"..???
המדיטציה של קדמי.. לוקחת אותנו לעבר ולעתיד האם מוכרות לכם מדיטציות שונות?? שמדברות יותר על ההווה, על זוגיות ממקום אחר מ"אני ראוי"..???
מ מקסימה1 New member 3/7/08 #6 האם "אני ראוי" הוא הבעייה לחוסר מציאת זוגיות? כך זה ניראה לי מהמדיטציה הזו. האם לא יכולות להיות סיבות אחרות??
האם "אני ראוי" הוא הבעייה לחוסר מציאת זוגיות? כך זה ניראה לי מהמדיטציה הזו. האם לא יכולות להיות סיבות אחרות??
מ מקסימה1 New member 4/7/08 #8 אם כך אני אעבוד על זה חזק.. לא ניראה לי שאני מרגישה לא ראוייה לזוגיות.. אבל אני אתמקד בזה. אולי פה טמון הכלב... תודה
אם כך אני אעבוד על זה חזק.. לא ניראה לי שאני מרגישה לא ראוייה לזוגיות.. אבל אני אתמקד בזה. אולי פה טמון הכלב... תודה
מ מקסימה1 New member 4/7/08 #10 איך ה"אני ראוי" מתקשר לבעייה של בררנות ?? אני רואה את הבעייה שלי נובעת מזה.. הרבה "בחורים טובים" שלא מושכים אותי פיזית ובגלל זה אני נישארת לבד. ושתביני.. אני שונאת את עצמי בגלל זה..
איך ה"אני ראוי" מתקשר לבעייה של בררנות ?? אני רואה את הבעייה שלי נובעת מזה.. הרבה "בחורים טובים" שלא מושכים אותי פיזית ובגלל זה אני נישארת לבד. ושתביני.. אני שונאת את עצמי בגלל זה..
מ מקסימה1 New member 4/7/08 #11 ותוספת... בניגוד לגברים, אישה לא יכולה לעשות את עצמה... כשאני לא ממש נימשכת למישהו ולא בא לי להתנשק איתו הוא מרגיש את זה ומבין שאני לא רוצה.. לחכות??? את יודעת, יש מצבים שהם לא טיבעיים כבר..
ותוספת... בניגוד לגברים, אישה לא יכולה לעשות את עצמה... כשאני לא ממש נימשכת למישהו ולא בא לי להתנשק איתו הוא מרגיש את זה ומבין שאני לא רוצה.. לחכות??? את יודעת, יש מצבים שהם לא טיבעיים כבר..