הי, איזה כיף לקבל תגובה ממך
המחשף התקלקל, סרבו לתקן, קיבלתי הצעות מחיר יותר מכפולות מהמחיר ששילמתי עבור שלושת המחשפים האחרונים בשתיים עשרה השנים האחרונות. גם המפרט השתנה לרעה בחלקים הפיזיים (נתוני מחשף פנימיים הם מעבר לבינתי).
בסוף נשברתי, יש דברים כמו תפוז, בנק, שעות עבודה, ססמאות, כספים וניהול יומן שאני לא מצליח מהסלולר, אז לפני יומיים הגיע הרכש החדש והנה אני כאן, במחיר מופקע

התזונה מבוססת על זו של דיאטה קלאב, נדמה לי שחלי ממן (למי שמכירה) עושה דבר דומה לפחות לפי פרסומים זרים.
אוכל בכל שלוש שעות מנה קטנה של פחממה, שומן (טחינה, אבוקדו וללא טבעונים יש הרבה דברים כמו נקניק וכו'), פרי, ירק ואפשר משקה חם עם ממתיק. אני בממתיקים לא נוגע אז הורדתי הרבה קפה ואני שותה מעט כוסות עם שליש כפית סוכר אבל כאמור הפחתתי את הכמויות.
בשל המיגרנות אסור שוקולד
גבינ"ץ והכי גרוע בננה (אז נשארתי רק עם תפוזים).
בעקבות הצלחה של חבר גם שילבתי הפסקת אוכל אחרי השעה שבע. בפועל הארוחה האחרונה נופלת לי תמיד מוקדם מידי, שש וקודם לכן. זו הנפצה שלי, בדיאטה קלאב אוכלים לפי החוקים עד הלילה אם אני זוכר נכון, כלומר עקרונית גם אחרי חצות, הרבה אחרי חצות וכשעשיתי את זה לפני עשר שנים גם עבד לי כמו שעון, נשרו עשרים קילו בחודשיים.
פעם בשבוע חובה! להתפנק עם מנה מותרת; גלידה, פיצה, פלאפל, מותר הכל אבל אסור לדלג על מנה מותרת והיא חייבת להיות מתוכננת, אין ספונטניות.
אני יודע שמחר מתארח אצל חברים אז המנה המותרת תהיה אז, כלומר לא אשלוט לגמרי באירוע (כמויות ושעה מדויקת) אבל זה מספיק טוב.
חזרתי גם לכדורסל כולל משחקי ליגה, אני מוסיף את זה כי אשמח להמלצה על אימוני כושר מומלצים, חדר כושר נראה לי מיושן, יש המון חלופות שאני בכלל לא מכיר והפרפקציוניזם ): מקשה לבחור כיוון.
המטרות בסדר יורד: לא להיפצע! לב ריאה, חיזוק שרירים בכל הגוף לכדורסל וגם שריפת שומנים תהיה מבורכת.
בגלל שזה פורום מדיטציה והיות ויוגה אמורה לשרת את היכולת להתמיד במדיטציה אז גם הכיוון הזה סבבה, רק בלי ענייני לחימה.
אז מה קורה וזה? ראיתי שקצת שקט, אולי אוכל לתרום משהוא.
צום קל - גידי