מדיטציה מפגש עם מדריך רוחני

rama69

New member
מדיטציה מפגש עם מדריך רוחני

לבקשתה של מנהלי הפורום מעבירה אליכם מדיטציה למפגש עם מדריך רוחני, ממליצה לכם לנסות ולהקליט את המדיטציה ואח"כ לעשות אותה. בהצלחה. מדיטציה – מפגש עם מדריך רוחני לפני כעשר שנים הצטרפתי לקבוצה בעיר מגוריי שנפגשה אחת לשבוע אם מדריך מדיטציה אשר נתן הרצאות והדריך אותנו בתרגילי מדיטציה שבדרך כלל היו קשורים לחומר התאורטי, אני הצטרפתי לקבוצה לאחר מספר מפגשים שהם עברו, באותו ערב המדריך דיבר על מדריך רוחני וערכנו תרגיל מדיטציה למציאת המדריך הרוחני, אני בערב זה לא התחברתי והאמת שקצת לא האמנתי שיכולה להיות הדרכה זו, אך המדריך הציע לי לנסות עד לשבוע הבא בכל יום תרגיל זה, עפ"י שהייתי סקפטית ואולי רציתי להוכיח שאין כדבר הזה, התמדתי בכל יום וערכתי תרגיל זה, לא התייאשתי לאחר עשרה ימים פגשתי בו, בדמות היושבת על העץ, ותקשרתי איתה, מסר מיוחד לא ליווה אותי, עד שהתפתחתי בעוד כיוונים רוחנייים ואז התחלף המדריך הרוחני, ואיתו תקשרתי גם, בד"כ השיחות שלי עם ההדרכה היתה קשורה בי ובמעשיי, אך התחלתי להרגיש שאני מקבלת תשובות גם עבור חברים קרובים מאוד ולאט לאט, חשתי כיצד הדרכה אלוהית רוחנית זו מייעדת אותי לתמוך ולעזור לאנשים להגיע לתובנות בחייהם. אני מרגישה צורך לשתף אתכם בכל זאת מכיוון שאני מאמינה שככל שעוד אנשים יתחברו לזה כך יהיה יותר טוב לכולנו ולעולם כולו. אני מזמינה אתכם לפגוש את המדריך הרוחני שלכם בתרגיל מדיטציה בדימיון מודרך. צרו לעצמכם אווירה נעימה ונינוחה, ניתן להדליק נר ,קטורת, מבער עם תמצית, לבחירתכם. בחרו מוסיקה מרגיעה ונעימה. ניתן לעשות זאת בישיבה או בשכיבה לנוחיותכם. אני אתייחס למצב ישיבה. שבו בנוח על כסא עם משענת דאגו שרגליכם יגעו בקרקע, (לא לסקל רגליים), ידיים על הירכיים מונחות. במשך כדקה הקשיבו לנשימות הטבעיות של גופכם, הרגישו את האויר שנכנס והאויר היוצא. כעט בדקו כל איבר בגופכם שיהיה רפוי, לכווץ ולשחרר: כפות רגליים, שוקיים, ירכיים, תוסיק ואגן, בטן תחתונה, בטן עליונה, גב תחתון, איזור בית החזה, גב עליון, צוואר וכתפיים, יד ימין, יד שמאל, להרפות סנתר, לחיים ומצח. כעט הגוף שלכם נמצא רפוי ושליו. נישמו 3 נשימות עמוקות כאשר מכניסים אויר מהאף ומוציאים לאט מהפה. חיזרו לנשימה הטיבעית שלכם. דמיינו שער בצורת משולש, פיתחו אותו, אתם נכנסים לגינה יפיפיה צועדים בשביל, מצד שמאל לשביל עצים, ושיחים בגווני הירוק, אתם מרגישים יותר ויותר רגועים ושלווים. מצד ימין אתם רואים פרחים בגוונים של אדום, כתום, צהוב, ורוד, כחול, סגול ולבן. הגעתם לסוף השביל, אתם נכנסים ליער וממשיכים לצעוד בתוך היער, חשים את ריח העצים, שומעים את ציוץ הציפורים, רואים את קרני השמש החודרות מבעד לעצים, מולכם יש עץ כרות ועליו יושבת דמות אשר אור רב אופף אותה, אור היורד מהיקום, אתם לא מכירים את הדמות, פנו אליה, הציגו עצמכם, שם , משפחה, שאלו לשמה של הדמות שיושבת על גזע העץ, האם זו אישה או אולי גבר, שאלו האם יש איזה מסר עבורכם, הקשיבו למסר. בנקודה זו תנו לעצמכם זמן בשקט להקשיב לקול הפנימי שמגיע אליכם. קיבלתם תשובה ניצרו אותה בלבכם, הודו להדרכה הרוחנית, על ההדרכה שקיבלתם, על שהיא נמצאת איתכם, מגנה עליכם. היפרדו לשלום. כעט אתם פונים לאחור ומתחילים לחזור חזרה, עוברים את היער, מגיעים לשביל וממשיכים ללכת איתו, רואים את הצבעים, שומעים את הצלילים, ממשיכים ללכת , הגעתם לשער בצורת משולש, פיתחו אותו, עיברו דרכו חזרה. כדי לצאת מהתרגיל ספרו לאחור מ 1 עד 5, לאט שחררו את כפות הידיים, שחררו את כפות הרגליים, התמתחו, ופיקחו עיניים. חשוב לציין : אם קיבלתם מסר קחו אותו איתכם בחזרה, במידה ולא, המשיכו לנסות בכל יום תרגיל מדיטציה זה עד שתתחברו להדרכה אלוהית זו. בהצלחה! ובאהבה

המשא

New member
שנים!!!!!!

ווווווווואי!!!!!!!!!! שנים לא ביקרתי! מה נשמע? חיים? לימור יש בקרוב מפגש פורום? אוהב המון המון המון ושולח לכולם אור. גדי.

Anabel74

New member
גדי !!

מה שלומך יקירי?? ומה חדש בעולמך? ראיתי שהתעניינת בפורומים נוספים על רייקי ובשאלות על עישון ורייקי בפורום השכן.(כן כן משתדלת להתעדכן בהכל! -למרות שימיי עמוסים לי לאחרונה).אגב אתה מעשן? אני מכירה מאסטרים שמעשנים והרייקי שעובר דרכם מדהים. רק מה - מה זה לא סובלת ריח של סיגריות... בכל אופן, כייף לראותך כאן שוב. ולגבי מפגש, אם תהיה היענות אשמח לארגן מפגש כזה. אפשר גם לשלב מפגש שלנו ושל פורום המבוגרים שמאמץ אותנו אם תרצו.יש שם אנשים מיוחדים ומקסימים מאוד. אז מה אתם אומרים? לימור

המשא

New member
אז ככה

לימור!!!!!!!!! מה קורה??????????? אני לא מעשן זה מגעיל אותי, פשוט סתם רציתי לדעת. כן זה יכול להיות נחמד לפי דעתי להשתלב במפגש פורום הרייקי יכול להיות מעניין, אני ונירב דננו בזה וזה יכול להיות ממש מדליק! לא? גדי

Anabel74

New member
מעולה!!

ייתכן וזה הפתרון האידאלי כרגע, מאחר ואנו קהילה חדשה וקטנה יחסית בנתיים. אני אדאג ליידע את כולם בנוגע למפגש פורום אפשרי בקרוב . ואגב על איזה ניר דיברת?

המשא

New member
../images/Emo23.gif

תודה לימור!!!!! ראיתי שיידעת אותם או איך שכותבים את זה... ראיתי שגם התלהבו מהרעיון!!! זה יצא במקון מירב נירב.... לא התכוונתי לניר
גדי

למעלה