מדיטציה על הפוטנציאל האנושי.

Handy Alley

New member
מדיטציה על הפוטנציאל האנושי.

ביפ ביפ. מילים לא בהכרח משתווים במובן הגמור עם רעיונות. מילים ושפה עוזרים לנו לבטא ולהפריד ולגבש רעיונות, או תהליכי מחשבה לא מילוליים, תת-מודעיים, או לפחות "מתחת לפני השטח.." כפי שנהוג לקרוא להם. "sub-liminal". אז בואו נדמיין, רבע מליון מילים, מוחות מסויימים יכולים להכיל בפוטנציאל.., תארו לעצמכם כמה עושר ותוכן המוח יכול להכיל, ואיך זה יתבטא במדד של מחשבים.., (לא במהירות, אלא בכמות שטח דיסק., ). i dunno, just thought of sharing a passing reflection with you guys..,

miss mcmillan

New member
מחשבה ישנה

אבל עם המחשבים של היום אנחנו מתקרבים לקיבולת האנושית, זה כבר לא כזה רחוק. השוני הוא שמחשבים מאחסנים אחרת מידע ומקשרים אחרת מידע- גם עם היכולות האינטואטיביות כביכול של בינה מלאכותית היא לא יוצרת אסוציאטיביות מורכבת כל כך כמו המוח האנושי. השאלה היא בהחלט לא קיבולת כי אנחנו כבר יודעים שהקיבולת שלנו מוגבלת וזה גם לא משנה- אנחנו מאחסנים ידע.

Handy Alley

New member
אבל זכרון

איך הוא בנוי אצלנו הוא בהכרח אסוציאציה. אני מתכוון. זכרון הוא חסר משמעות ללא החיבורים שלו לאלפי נקודות שונות אחרות. ככה שכל השוואה בין היכולת היכולת שמחשבים "חושבים" לבין איך שבני אדם חושבים היא בינתיים קצת מוקדמת. למרות שיש תוכנות שנהיות יותר ויותר אסוציאטיביות וקישוריות , ואני לא הייתי משתמ במילה אינטואיציה (כביכול לא יעזור לנו D=) עד שבעצם בינה מלאכותית שמנסה שלכנע אותנו שהיא אנושית או אולי יותר אנושית מאתנו בעצם תופיע. אנחנו מאחסנים מידע בתמונות. מחשבים מאחסנים אותם בסמלים דואליסטים (אני לא יודע מה זה מחשב קוואנטום, אז.., מישהו יצטרך להוסיף לי supplements and corrections =D), קרי של הספרות 0 ו1, נראה לי המחשבים הבסיסיים של הבית עדיין עובדים על הבסיס הזה. מי המציא את זה ד"א..? (ביל גייטס? לא נראה לי שהוא, למרות שזה מה שהראו ב"שודדי עמק הסיליקון" - ד"א מישהו ראה תסרט ? =]) הקיבולת שלנו מוגבלת ליכולת של האורגניזם ולאיברים שלו להתפתח ולגדול. ואת יודעת מה מפריע לי מיס מקמילן..? (its a shame i don't know your private name yet, i would use it here.) מה לפאקין עזאזל זה "אבולוציה." אני קורא ספר שלם שבו מזכירים את המושג הנרחב הזה בלי להסביר אותו, ובאמת חושבים שזה אומר משהו לקורא. זה כאילו שאם אני אקרא מספיק קוראים אני אגבש פנטזיה במשינקה הנוירונית הקטנה שלי לגבי מה זה "אבולוציה". ממש כמו דת אקלקטית או משהו =/ ok thats it for now. folks. mrrp.

Handy Alley

New member
*אם אני אקרא מספיק ספרים על אבולוציה.

(שיש.., "אם אני אקרא מספיק קוראים.", נשמע כמו סצנה מחולית.)

miss mcmillan

New member
כן, זה נשמע רציני ווכחני כזה

כאילו זו אשמתי או משהו
. שמי יעל, אבל אין צורך להשתמש בו בפורום. זה מרגיש לי פרטי מדי.

למעלה