מדיטציה עם חיות

Polar Aurora

New member
מדיטציה עם חיות

החוויה שאני עומדת לשתף בה אולי כבר מוכרת לחלקכם, אבל בשילי היא הייתה כל כך מיוחדת ומרגשת שלא התאפקתי מלכתוב. לפני יומיים, אחרי המדיטציה של לפני השינה הכלבה שלי עלתה על המיטה (שם ישבתי ישיבה טורקית), ונשכבה בין שתי הברכיים שלי, צמוד אלי. ליטפתי אותה, והרגשתי צורך לסגור עיניים ולמהמשיך במדיטציה. הנשימות שלי התעמקו בן רגע כל כך - לפני כן לא ידעתי שיש לי ראות כל כך גדולות. החושך בעיניים החשיך עוד יותר ושמעתי את הכלבה כאילו קוראת לי לחוש ביחד איתה את השלווה שלה כשהיא שוכבת ככה ומתפנקת לידי, את הבטחון המוחלט שלה בעולם שלה, שבו דואגים לה ומאכילים אותה ואוהבים אותה. אז.. מומלץ בחום לנסות לכל אחד שיכול. זאת חוויה מדהימה.

T i a

New member
האמת קרה לי

את זה עם הכלב של חברים. הוא מהסוגים הגדולים, והחוויה היתה מדהימה. די מהר התחילה לזרום אנרגיית רייקי והכלב פשוט התמסתל. במהלך חודש אחרי המקרה הוא היה מאוהב בי
זה כלב יחיד שנוצר קשר כזה איתו, אני בדר"כ אשת חתולים. ניסיתי דברים דומים עם חתולים שלנו אך אין להם סבלנות כזאת. עודף אנרגיה מתחיל לעצבן אותם די מהר. אני מדברת עם אנרגיה ששולחים להם בכוונה תחילה ולא כאשר הם באים לספוג אנרגיה מרצונם.

Bastat

New member
חיות וחיוכים :)

אני אישית מאוד מאוד אוהבת חיות וכך נראים גם חיי :) .......לשמחתי ! כאשר אני עושה טקס או תהליך מסויים הכלבות והחתולים שלי תמיד נאספים ויושבים לידי סביב המדורה. "בבית סיפרי" יש כמה סוגים של פתיחת מעגלים אחד מהם זהו מעגל שעובד בצורה כזו שאין נכנס ואין יוצא מהמעגל וכל מה שנעשה בתוך המעגל נעשה בכיוון השעון בלבד - לא שוברים את הספירלה. הפילוסופיה האינדיאנית אומרת ואני מאוד מתחברת לעיניין שבמעגלים כאלה או בתהליכים מסויימים שבאמת אין נכנס ואין יוצא - החוק הזה לא נוגע לחיות הם תופסים את מקומם ומשנים אותו כראות עינייהם בכל הטקס לכל כיוון שירצו. אני אישית מקבלת הרבה מאוד מנוכחות החיות שלי בכל עשייה שהיא. מה כן זה נכון מאוד מה שידידתי היקרה TIA כתבה יש שוני מהותי בין התנהגות חתולים בסיטואציות כאלה לבין התנהגות כלבים - כלבים יתנו שתציף אותם באנרגיה וירשו לך לשחק עם האנרגיה הזו דרכם, חתולים מאוד חשדנים וכאשר הם מרגישים הצפה או משחק מסויים של אנרגיה הם לא אוהבים את תחושת חוסר השליטה. השורה התחתונה אני מסכימה איתך במיליון אחוז שזוהי חוויה מדהימה. ואם כבר על חיות אסכינן .... אני יודעת שזה לא ממש המקום אבל.... יש לי גולדן רטריור בן חצי שנה מהמם עם כל החיסונים למסירה מי שמעוניין שישלח לי מסר

mbinh

New member
עם עצים בעיקר.

אני מעולם לא חווית חוויה כזו עם חיה אבל כל תרגיל ריכוז ושלווה שאני עושה(מדיטציה) אני מתחבר לעצים ולאדמה(אני לא יודע אם אחרים מבצעים את הפעולה כך שאני לא יכל להגיד שזה מיוחד).

Bastat

New member
אני חושבת שכל עשייה שאנו עושים

מיוחדת במינה ולא משנה עם זה עם חיות או עם עצים ואדמה וגם אם אחרים מבצעים את אותה עשייה ... שלנו עדיין תהיה מיוחדת במינה (גם שלהם...:) הנחמד פה בפורום שניתן לקבל רעיונות שונים ומשונים ועדיין אך שתיישם את הרעיון זה יהיה הדבר המיוחד שלך ואם יורשה לי לתת טיפ קטן ל- mbinh - פעם הבאה שאתה עושה תרגיל ריכוז ושלווה תעשה את זה פיסית ליד עץ ובמהלך התהליך תפקח לאט את עינייך (לא לפקוח לגמרי) תרכז את כל התחושות והאנרגיה לאזור המצח שלך תמצמץ ותנסה לראות את ההילה של העץ - זה מראה מרהיב !!! בהרבה מקרים ההילה של העץ יוצאת כקורי אור מצמרתו

mbinh

New member
כאשר כוכב השחר יעלה אחזה במראה

אני אנסה מחר מייד בעלות השחר.

למעלה