מדים חדשים...

מדים חדשים...

יש למישהו מושג מתי יחלקו את המדים החדשים במד``א ת``א? והאם זה נכון שיקבלו חולצה חדשה תמורת חולצה ישנה?

amitzahavi

New member
שיקחו חזרה את כול המדים החדשים שלהם

חוץ מזה שהם מחממים בתירוף, לא נוחים ונועדו לאנשים בלי כתפיים, הם אחלה.

orend123

New member
פחחחחח

עמית המדים לא כאלה נוראיים, סתם מעצבן אותי לחזור מהצבא להוריד את המדים וללבוש אותם מדים רק בצבע לבן... מה שכן המדים למתנדבים עשויים מחרא פוליאסטר, אצלי אחרי כמה כביסות נפרם התפר בצד.... חובה לעשות את המדים שלנו כמו המדי עובדים 100% כותנה- גם מבחינת בטיחות אש. אגב גם לי יש כתפיים, דווקא החולצות החדשות מאוד גדולות, קחו מידה אחת פחות (לפחות).

jan jan

New member
אתה מתנדב אני מבינה...

היום דיברתי עם שלמה האחראי מתנדבים והוא לא כל כך מתלהב מהרעיון של לתת למתנדבים את החולצות החדשות... הוא שאל אותי ועוד כמה מתנדבים לגבי דרגות למתנדבים אם היינו הולכים איתם. אם אתה מדבר על העובדים.... הם קצת הולכים עם החולצות והדרגות... לגבי חולצה תמורת חולצה- עוד אין חולצות למתנדבים.

jan jan

New member
עידכונון.

בימי ראשון בשעות שהגדוד פתוח אפשר לקבל את החולצות החדשות. ולא מבקשים חולצה תמורת חולצה. הדרגות כנראה יבואו בקרוב...

יש פתרון..

לוקחים חולצה מהדגם הקודם שהיא נוחה ומבד סביר...מעבירים אליה את הכותפות וסמל השרוול - וקיבלתם חולצה טובה עם כל האביזרים הנדרשים... אגב, המהלך חוקי לחלוטין וקיבל את כל האישורים הנדרשים.

למעלה