מדים

p a p o n

New member
מדים

מחכה בסבלנות שתבוא,אמרת שקר לך שם.מחכה לחמם אותך. מחפשת במילים שיוצאות מפיך את החום האהבה געגועים כמו אוספת פירורים.גרגיר גרגיר של רמזים לתחושה של שייכות מנסה לעצור את שטף המילים שרוצות לחדור את השיריון הקשה, השעיר הנוקשה של גוף עייף והכול מבלי להכביד מבלי להכאיב מבלי לעורר מצפון מבלי לעורר חשד שבלעדייך, אהוב יקר, אין לי כלום כמו כלבה נאמנה עומדת על משמר שומרת על המקום אותו עזבת מטפלת בגור חסר ישע מתנחמת בפנים המזכירות אותך. מתייסרת בתוכי אני יודעת מה יקרה עם שובך אשוב לסורי- שוב אהיה כפויית טובה קרה ומרוחקת הכאב בונה בי תקווה מקדשים של הערכה.

koryz

New member
את מתכוונת לומר

שהכאב גורם לך להעריך אותו?

avivirus

New member
בסופו של דבר תמיד נאשים את עצמנו

ובין אם משהו פה אמיתי או לא אין מה לחשוב מדי על העבר, להזכר בו ולחייך זה הכי טוב, להזכר, לחייך ולשכוח שוב. כי אין מה לבכות על מה שהיה, כל דבר שהיה, מהטוב לרע עשה אותך מי שאת, ועוד יעשה לך טוב. כי אין אדם שיודע יותר טוב בשבילך מה את צריכה, ולכן אין צורך לתלות כאלה רגשות כלפי אדם שעזב, צריך בשלב מסוים להבין שצריך לחיות עם זה, וכדאי לחיות בצורה הכי טובה שאפשר. סליחה על החפירה, פשוט מאוד התחברתי לסגנון שלך.

p a p o n

New member
יקרה

הוא איתי, למזלי הטוב והוא שלי אני מלאת געגועים אליו כשהוא רחוק, כשקולו נשמע אליי רק מעברו השני של הקו. הוא אוהב את המדים שהוא לובש וחש גאה להגן, לשמור, לשרת.זה חלק ממנו. הוא אוהב להתרחק ולהביט עליי ממרחק.אולי גם הוא כמוני- צריך את המרחק. אותי זה מצד אחד שוב לרסיסים ומצד שני מלהיב אותי כמו ניצוץ של אש חמה. אני מחכה לו מהצד השני של הדלת עם נעליי הבית בפה. רק מחכה לרגע שבו ייכנס בדלת. ומצד שני, כשהוא כבר פה אני מתרחקת והולכת לי רגועה. רק לדעת שהוא פה איתי, בהישג יד...

avivirus

New member
הכי טוב..

יש לך אותו ויש לכם איזון בין הטוב לרע. בין הגעגוע לקרבה. הכל נשמע מצוין. העיקר שאת מרגישה בנוח איתו, ומרגישה בחסרונו כשהו איננו. אך יודעת, שתמיד יחזור. ואני חייבת לציין שאפילו כשאני מכירה אותך או אותו, אני גם כן גאה בו, על כך שעשה את הדבר הנכון ולא כמו אחרים רבים בתקופה הזאת בחר להשתמט, בזכות אנשים כמוהו אני פה, וכשתשמעי ממנו בקרוב, בבקשה תמסרי לו תודה, תודה ממני ואני מניחה שאני יכולה לדבר בשם כולם ולומר תודה בשם כל תושבי המדינה הקטנה שלנו. רק, רק שיחזור בשלום. שבת שלום שתהיה לך, ושבוע טוב ברגע שיחל.

למעלה