מדינה במשבר עמוק!

שיRאל

New member
מדינה במשבר עמוק!

השבוע שעבר היה השבוע הקשה ביותר בחיי. מדינה שלמה שותקת ולא פוצה פה, ועל מה? על פינוי תושבה שלה! אם היו מפנים כאן כפר ערבי אחד -רק כפר לא גוש שלם ... מה היה קורה פה... כל השמלאנים כל העולם היה צועק ורועש. אבל כשאותנו מפנים אז אסור לצעוק אותנו מותר לרצוח,להשמיד,לסמן מספר על היד,לחנוק בתאי הגזים, לגרש מהבית,ולהכאיב כמה שיותר, יותר טוב. אבל לאחרים לערבים ימח שמם אסור! זה השמאל היפה נפש שלנו... אבל כולנו באותה סירה והטילים יגיעו לת"א ואז כשנצטרך לכבוש הכל מהתחלה אני בלי נדר ישאיר את הילדים שלי בבית. לצה"ל כבר לא נתגייס לכו אתם ליחידות הקרביות תלחמו אתם על הבית (בשנית). ושרון? עד אז כבר לא יהיה את מי להאשים.

iko iko

New member
אחי בסוף זה תמיד אנחנו החילוניים

שצריכים להגן עליכם הדתיים ועל הערכים שלכם בזמן ש-"תורתכם אמונתכם". איך זה בדיוק עובד העסק הזה? מה יקרה עם יום אחד כל החילוניים יחליטו שלא מתאים להם להגן עליכם? האם אדוני יגן עליכם אז? מבחינתי אתם משחיתים את הדת וכל מה שיפה בה, הפכתם לנטל על החברה שבה אתם חיים ובמקום לגמול לה על כל מה שהיא מאפשרת לכם אתם רק משתלחים בה יותר. הפכתם לכל מה שאתם שונאים והעצוב הוא שאין אף אחד בציבור שלכם שמסוגל לפתוח לכם את העיניים.

feel6

New member
תיקון קטנטן...

סליחה אתם להגן עלינו??? להזכירך רבים מחיילי הצבא חובשי כיפות אז אנא חסוך במילים...וכן ה' עמנו תמיד בכל עת בכל שעה! לא הפכנו לכלום ולהפך הוכחנו לכולם יותר נכון הוכח במהלך פינוי זה את הצביעות שלכם שמאלנים יקרים (ושוב לא כולם...) ובטח שלא לנטל מה קרה בכך שאנו שונים באמונתנו?? ועל מה יש לגמול?? על כך שעוקרים אותנו מאדמתנו?? מהאידאולוגיה שלנו?? מהאמונה??? לצבא חובשי הכיפות הסרוגות מתגיסים כמו גדולים ומגויסים ליחידות הכי בכירות בצה"ל!! אנחנו לא צריכים מישהו שיפתח את העיניים שלנו תסלח לי לבינתיים מי שעם רגליים על הקרקע זה אנחנו והכל בזכות אמונתנו הרבה אולי תתעוררו באחד הימים מהסרט שאתם חיים בו...ועד אז כל טוב!

GD5

New member
רואים שאתה לא יודע על מה

אתה מדבר. החרדים עושים צבא וכמעט כולם ביחידות קרביות.

eli3320

New member
לא מדויק..

חרידים לא עושים צבא (לפחות רובם המוחלט ביותר). המגזר הדתי לאומי בהחלט מתגייס לצבא ולפחות חצי ממנו ליחידות קרביות ומובחרות, וסתם לידע כללי- אחוזי המתגייסים במגזר הדתי לאומי גבוה בהרבה מהמגזר החילוני.

boy love08

New member
עד עכשיו היה הבדל בין חרדים לדתיים.

רק החרדים לא התגייסו,הדתיים כולם ביחידות מובחרות.

שיRאל

New member
אתה מפחד!

ואתה יודע יפה מאוד שבלעדנו הצבא היה מתפורר! אתם מגינים??? איך בלקחת סמים ולהשתכר בהודו?? אתה מפחד ואני מבינה את זה כי בלי הכוח שלנו ובלי הנחישות הכל היה נופל. אנחנו רחוקים. אתם מאיתנו ואנחנו ממכם וכואב לי שאני אומרת אתם ואנחנו כי כולנו אחד אבל יש קרע,קרע עמוק ואתה ואני מבינים אחרת את מהותו של הקרע כי אני חושבת שהקרע נובע מתוך חוסר מודעות לדת שלנו לאמונה לערכים לכל השורשים שממנו העם הזה יצא ואתה (אני משערת) הקרע שלך נובע מזה שאתה חושב שכל דבר שאנחנו עושים חוסם אותך מקבע אותך ורק מזכיר לך מאיפה באת! זה מה שכואב לך.. (וגם לי)

shahril

New member
צדקת בעין הערבים, אם היו זורקים

פלשטינאצי אחד מהבית, כל סוכני אש"ף דברי עברית היו משיבים אותו לביתו על שטיח אדום...

KAROLove

New member
מה הקשר..

המתנחלים לא גרים בשטחים שלהם..אם ערבי אחד בנה בית באדמה שלו ליד הבית שלו..באים והורסים לו את הבית..על מה אתה מדבר בכלל ולא צריך לעשות מהומה בגלל המתנחלים מה הם חשבו שישארו שם עד שיבוא המשיח?! חחח נו הגיע הזמן..מה נעים להם הקסאמים וכל החיילים שמתים שם?! גם ככה פלסטינאים לא יפסיקו לירות עליהם..מה להשמיד את כל עזה בגלל 8000 מתנחל??! ..

למעלה