מדינה האימפוטנטית שלנו...

yair24

Member
מדינה האימפוטנטית שלנו...

שימו לב למקרה מענין אחות של אישתי עבדה בתור שכירה בגן בתל אביב, הגננת לא שילמה לה משכורת אחרונה בסך 2000 ש"ח היא תבעה אותה באמצעות בית הדין לעבודה וזכתה בתביעה (אחרי הרבה מאוד זמן והתחמקויות של הגננת...) המצב כרגע הוא שיש פסק דין שמחייב את הגננת לשלם אבל הגברת לא מעונינת לשלם. אז צריך ללכת להוצאה לפועל אבל הוצאה לפועל עולה כסף ולה (לאחות של אישתי) אין את הכסף ומסתבר שלגברת יש זכות גם לסרב לשלם אפילו אם הוצאה לפועל באי אליה בפעם הראשונה... ואז אחותה של אישתי תצטרך לשלם עוד כסף על מנת להעלות את המקרה ברמה אצל הוצאה לפועל... כדי שיבואו בפעם השניה על מנת שאותה גגנת תוכל להתחמק שוב ואז היא (אחותה של..) תצטרך לשלם עוד סכום על מנת להעלות את המקרה בעוד רמה אצל הוצאה לפועל... ככה מתפקדת הוצאה לפועל??? יש כבר פסק דין ריבונו של אלוהים? מה עוד צריך?? האם אפשר לעשות משהו שיגרום לגננת לשלם את החוב שלה במקום שהתובעת תצטרך להוציא עוד ועוד הוצאות בלי סוף?? תודה לכל העונים. יאיר

לא בדיוק

אלו החוקים ויש להם גם היגיון זו לא האידיליה במלואה אבל בהחלט הרע במיעוטו בנוגע לפסק הדין עליו אתה מדבר ובכן בפסקי דין בהלנת שכר מתווספת ריבית של 10% לשבוע אם לא משלמים את הסכום שנפסק כך שאני מכיר מספר גורמים שישמחו לממן לך את אגרות ההוצאה לפועל

yair24

Member
תודה על התשובה

עכשיו תסביר לי בבקשה את ההיגיון: יש פסק דין ונפסק כבר שהנתבעת צריכה לשלם, עכשיו איך שאחותה של אישתי מסבירה לי את זה זה הולך ככה: היא צריכה לשלם 100 ש"ח להוצאה לפועל ואז הוצאה לפועל הולכים לנתבעת מבקשים ממנה את הכסף ואם היא מסרבת לתת אז צריך לשלם להוצאה לפועל שוב פעם בשביל לעלות את הדרוג של המקרה? מה ההיגיון פה? אני שמעתי שאם לא משלמים אגרת טלויזיה אז מגיעים אליי הביתה שני בריונים עם שוטר ומאיימים לי על החיים אם אני לא פותח להם את הדלת... ולא שואלים אותי אם אני רוצה לסרב לשלם... אלא ישר מעקלים ולוקחים מכל הבא ליד... בכל מקרה מה שאני מנסה למצוא פה זה פתרון, אין לי בעיה של זמן. אני רוצה לשלם איזשהו סכום ולדעת שבעוד חודש או חודשיים ייכנסלחשבון של אחותה של אישתי כל הכסף + ריבית והצמדה וכל מה שצריך... איך עושים את זה? יאיר

w013w

New member
נכון שזה מעניין

שמעתי גם שיש חברות הוצאה לפועל פרטיות שנדמה לי כאן אתה מדבר עליהן : מכיר מספר גורמים שישמחו לממן לך את אגרות ההוצאה לפועל האם זה נכון ואם כן,כיצד זה עובד?

למעלה