מדינה מטומטמת!../images/Emo46.gif
זוכרים שעברתי טסט (
)? יופי
הלכתי ביום שני להוציא את הרשיון במשרד הרישוי ברחוב הרצל, אחרי שהמורה המחליף של המורה שלי שטס לחו"ל, לא יצר איתי קשר. הפקיד חיפש את הטופס של הרשיון ולא מצא... הוא התקשר למשרד הרישוי והם אמרו לו שאצלהם רשום שבכלל לא עברתי!
התבאסתי, מן הסתם,והשארתי הודעה למורה שחזר למחרת מחו"ל. הוא ברר אצל הטסטרים ושאל עליי ובנוסף התקשר לאיזו אחראית, והיא אמרה לו שהיא תברר לו את העניין בבוקר שלמחרת (היום). קמתי בבוקר כשהטלפון צלצל והמורה על הקו. לשמחתי- עברתי את הטסט, אבל במשרד הרישוי טוענים שבכלל לא עברתי תיאוריה...
. אבא ואני הלכנו זועמים (זועמים זו לא מילה
) לרב בוחן במשרד הרישוי בחולון. הוא טען שלפי הרישומים שלו רשום שלא עברתי את התיאוריה והיה בלבול כי על הטופס שחתום אצל המורה- שכן עברתי. לצערו (ממש...) הוא לא יכול לבדוק אם עברתי או לא כי את המבחנים הם גורסים אחרי חצי שנה. הפתרון היחיד לקבל את הרשיון היא לתקן את הרישום אצלהם, כלומר להיבחן בתיאוריה מחדש. בקיצור- אני צריכה לדבר עם מנהל המחוז שם, שהוא יכול להחליט מה לעשות- אם אני אצטרך לעשות שוב תיאוריה או שהוא יכול לחתום לי על הטופס ולהדפיס לי רשיון.... מדינה מטומטמת. זו טעות של אחת לכמה שנים- אבל למה דווקא לי
זוכרים שעברתי טסט (