מדינה מטומטמת!

חןשסק

New member
מדינה מטומטמת!../images/Emo46.gif

זוכרים שעברתי טסט (
)? יופי
הלכתי ביום שני להוציא את הרשיון במשרד הרישוי ברחוב הרצל, אחרי שהמורה המחליף של המורה שלי שטס לחו"ל, לא יצר איתי קשר. הפקיד חיפש את הטופס של הרשיון ולא מצא... הוא התקשר למשרד הרישוי והם אמרו לו שאצלהם רשום שבכלל לא עברתי!
התבאסתי, מן הסתם,והשארתי הודעה למורה שחזר למחרת מחו"ל. הוא ברר אצל הטסטרים ושאל עליי ובנוסף התקשר לאיזו אחראית, והיא אמרה לו שהיא תברר לו את העניין בבוקר שלמחרת (היום). קמתי בבוקר כשהטלפון צלצל והמורה על הקו. לשמחתי- עברתי את הטסט, אבל במשרד הרישוי טוענים שבכלל לא עברתי תיאוריה...
. אבא ואני הלכנו זועמים (זועמים זו לא מילה
) לרב בוחן במשרד הרישוי בחולון. הוא טען שלפי הרישומים שלו רשום שלא עברתי את התיאוריה והיה בלבול כי על הטופס שחתום אצל המורה- שכן עברתי. לצערו (ממש...) הוא לא יכול לבדוק אם עברתי או לא כי את המבחנים הם גורסים אחרי חצי שנה. הפתרון היחיד לקבל את הרשיון היא לתקן את הרישום אצלהם, כלומר להיבחן בתיאוריה מחדש. בקיצור- אני צריכה לדבר עם מנהל המחוז שם, שהוא יכול להחליט מה לעשות- אם אני אצטרך לעשות שוב תיאוריה או שהוא יכול לחתום לי על הטופס ולהדפיס לי רשיון.... מדינה מטומטמת. זו טעות של אחת לכמה שנים- אבל למה דווקא לי

just almog

New member
אוח |:

תנסי להתעצבן פחות,זו באמת טעות שקוראת אחת לכמה שנים אבל הם לא אשמים אני מניחה,זו הייתה טעות.. בכל מקרה אני מקווה שיסתדר לך טוב ולא תצטרכי לעשות שוב תאוריה. בהצלחה :]

חןשסק

New member
איך אפשר להרגע??

זה כל כך מעצבן. לא איכפת לי שזה פאק שלהם, אני נדפקת בסופו של דבר..! ממש אין לי זמן או סבלנות לחזור שוב ולעשות מבחן תיאוריה!

שאלה לי אליך

יצא לך לאתר את אותו בחור שבחן אותך בטסט? שיוכיח שעברת את הטסט?

חןשסק

New member
המורה שלי דיבר איתו, אבל הטסט עכשיו

לא קשור- את הטסט עברתי, אבל אני לא יכולה לקבל רשיון בלי תיאוריה, ואת התיאוריה הם טוענים שלא עברתי...

וואי, איזה מרגיזזזזזז ../images/Emo46.gif

אני מקווה שהכל יסתדר לך כמו שצריך ומהר!!! ושתתחילי לקרוע את הכביש

חןשסק

New member
או שאני אקרע אותם ../images/Emo8.gif

גם אפשרות נחמדה.. למרות שאני מעדיפה את הכביש

Matanhirsch

New member
וואי זה באמת מעצבן!!מקווה שזה יסתדר

אבל איפה המורה לנהיגה שלך??הוא יודע שעברת תאוריה... שיגיד להם...

חןשסק

New member
המורה לא יכול לעשות כלום

בטופס הירוק שיש אצל המורה יש חותמת שעברתי, אבל בטפסים אצלהם כתוב של עברתי- אי אפשר לדעת מה נכון. אין את המבחן שלי כי גרסו אותו, ואי אפשר לבדוק שוב אם עברתי או לא...

Matanhirsch

New member
אם באמת תצטרכי לעשות תאוריה שוב..

דבר ראשון יהיה לך יותר קל...:) אבל הם ממש מפגרים אם הם איבדו את זה!!!!! ועכשיו את גם צריכה לשלם על זה עוד פעם???

חןשסק

New member
לא, זה יהיה בלי תשלום

זה לא שהם איבדו את הטופס... הם פשוט גורסים את כל הטפסים אחרי חצי שנה, ואין עכשיו דרך לבדוק איזה מהחתימות נכונה- אם עברתי או נכשלתי בתיאוריה...

Matanhirsch

New member
טוב לפחות זה...אז אל תדאגי..תלמדי

טוב...אם אין לך ברירה אחרת. ובהצלחה בבגרות במתמטיקה מחר.

למעלה