מדינה מלקקת את פצעיה

erez12

New member
מדינה מלקקת את פצעיה

מה אגיד ומה אומר יש לנו מדינה ממש נהדרת רק חבל שכרגע כואב לחיות כאן משבר פה משבר שם רק חבל שלא שוברים איפה שבאמת צריך למה אני שואל את עצמי זה קורה מכמה סיבות!! 1 - ריבית במשק עדיין גבועה 2 - פיטורים על ימין ושמאל 3 - אין פיטרון למצוקת הנכים ( עדיין ). 4 - התיעלות לא צריכה לבא על חשבון פיטורים ולהכאיב לאזרחי מדינת ישראל על כך........ אתמול שמעתי משפט יפה מקביל למטרה שאליה אני שואף לידע אותכם המשפט הוא כזה : " או שתתיתן להם דגים - או שתתיתן להם חכה ותלמד אותם לדוג לבד " ( משפט סיני ). הממשלה שלנו יודעת לתת ממה שאין לה למה שלא צריך ולא מלמדת איך ליעל אלא חושבת על הכסף והכסאות . למה התכוונתי : כלפי הנכים, לא ללכת איתם ראש בראש אלא לתת להם כתף וללמד אותם ליעץ להם ועוד.... ומה שהממשלה עושה היא זורקת את הנכים "לים" ואומרת כביכול ´תילמדו לשחות´. צריך לעזור להם לתת מקומות תעסוקה . והכשרות בהתאם לידע וליכולת שלהם. ( אני נכה מעולה בתחזוקת מחשבים טכנאי בעל תעודה לומד ניהול רשתות-MCSE2000 ) ומתכנן בעתיד ללמוד עיצוב אתרי אינטרנט זה מה שהולך היום מחשבים. אבל ( ואבל גדול ) אם כל מקום עבודה היה לוקח נכה לעבוד או היה נגישות יותר טובה לאוניברסיטאות ללימודים היה המצב אחרת .כלומר הנכה היהי תורם למפעל או לעסק רמת האבטלה לא היתה עולה והיעול והכסחון היו ניקרים על פני השטח . צריך ללמוד מהאמריקאים . הם באמת יש להם את התעוזה ללכת לקראת הנכים למה? יש להם מודעות גבוה מאוד הייתי אומר לעניין. אך מה לעשות במדינה כמו שלנו חושבים אחרת ומלקקים פצעים ואח"כ טוענים שאין כסף. אשמח לתגובות - ארז

למעלה