מדינה מפגרת למה לא לתת תרופה למכה?

מדינה מפגרת למה לא לתת תרופה למכה?

וולאק כמו שרבכם יודעים אם מה שיש לנו אנחנו יכולים להשבית את כל כדור האארץ למה לא נחסל אותם לפני שהם יחסלו אותנו אתם מנסים לתאר מה יהיה פה אם יפול עלינו טיל כימי או ביולוגי? אני חושב שהסוף שלנו מיתקרב אלה אם כן המדינה המפגרת שלנו תיתן תרופה למכה ותכנס באצמאמא שלהם סדאם חוסין הוא חולה סרטן עומד למות כל רגע למה אתם חושבין שאכפת לו מי מישהו מהעולם הזה הוא יכול להשמיד את כולם תמות נפשי אם פלישטים הרי גם ככה הוא עומד למות זה בטוח קו מחשבה שלו בכל אופן מקווה שלא יקרה כלום

xflil

New member
הינה דוגמא למישהו שמדבר מתוך חוסר

ידע... חא! תנסה להשמיד אותם, אותם את העיראקים אולי תצליח להשמיד... את שאר העולם הערבי שיתנפל עליך ברגע שתעשה את זה לא תצליח להביס וסתם תביא למלחמת עולם שלישית.... אז מה יקרה עם יפול טיל כימי או ביולוגי?! כן זה נורא! אני לא מצליח לעכל את זה, אבל לדבר הזה יש רדיוס מסויים והוא לא כזה ענקקק!!! אז אתה יכול להרגע

xflil

New member
מה אני מבין.....חחח אתה היחיד שלא

מבין פה משהו... לעיראקים יש אולי נשק כימי אבל ברגע שאתה תפוצץ אותם בחזרה (ואני מדבר על לזיין להם ת´צורה) תיפול עליך ישר לת"א פצצה אטומית לת"א הישר מאיראן, אז זה מה שאתה רוצה תוודא שזה יקרה כשאני לא אהיה בארץ

yakul

New member
כל עוד התחת שלך לא בסכנה גדולה,

אז אפשר להבליג. נכון? מוטב להיות מת מאשר להיות חיי אבל לא להיות בן אדם.

xflil

New member
באמת?

התחת שלי לא בסכנה גדולה? מעניין, אם תיפול פצצה אטומית על ת"א תתפלא, התחת שלי לא יהיה בסכנה, הוא פשוט יתאדה...... ואם אני זוכר נכון אתה זה שנוסע בינתיים לחו"ל... (לא שיש לי משהו נגד, גם אני הייתי נוסע אם בעיות טכניות היו מאפשרות לי) דווקא בגלל שהתחת שלי בסכנה גדולה צריך להבליג

yakul

New member
אל תשחק אותה פצפיסט. כי אתה לא.

אז מה אם התחת שלך בסכנה? זה נותן לך איזשהיא הצדקה לתמוך בלסכן תחת של אנשים אחרים?

xflil

New member
מה?

תגיד מה השטויות שאתה מדבר ללא הרף? בקטע של אנחנו מדינה מסריחה צדקת, פה אני לא מבין אותך ות´אידיאולוגיה שלך... לתמוך בלסכן תחת של אנשים אחרים? מה? למה התחת שלי לא יחד איתם במלחמה הזאת?! תפסיק כבר לזיין את השכל, אתה באמת חושב שלזיין את העיראקים יעזור לנו? אם יש משהו שיחריב ת´מדינה הזאת זה לזיין ת´עיראקים כי אז כל העולם הערבי נגדנו, לעיראקים עוד אין נשק גרעיני לאחרים יש! ותפסיקו עם הפאניקה המוגזמת הזאת!!! לעיראקים יש יכולת הרבה יותר נמוכה מב-91´ כל העשר שנים האלה עקבו אחריהם, אני כמעט בטוח שאם יש להם טילים זה כמה טילים ספורים, וזה גם טילים שהם לא יכלו לבדוק אותם והם ישבו במחסן כל העשר שנים בטח חלק מהם לא פעילים יותר ודפוקים לגמרי, ואני גם לא בטוח שארה"ב ושאר המדינות כבר לא במערב עיראק! שזה אומר שהתקפה כנראה לא תהיה! כי העיראקים חייבים לשגר טילים ממערב עיראק! הבהלה מיותרת! ודבר שני מי אמר לך שאני לא פצפיסט?! אתה מכיר אותי? אתה מכיר את העבר שלי?! משהו עלי?! אתה אפילו לא יודע איך קוראים לי!!

yakul

New member
אתה אחד מפקחי האו"ם?

דבר ראשון, לא רק שאתה לא פצפיסט, אתה אפילו לא יודע מה זה פצפיסט. מאיפה אתה יודע איזה יכולת יש לעירק? אתה יודע שב1980 עירק הישתמשה בטילים כימים נגד אירן שנלחמה נגדה? לעירק יש טילים כימיים וודאי, מהסיבה הפשוטה. ארה"ב ורוסייה מכרו לעירק את הטילים האלה. "לי זה לא יקרה" - מה אתה רוצה שאני אגיד לך? שאין סיכוי שתמות מתאונות דרכים? שאין סיכוי שתמות מפיגוע? שאין סיכוי שתמות מנשק כימי ביולוגי מעירק? כל העולם הערבי כבר נגדנו, אידיוט.

xflil

New member
אתה יודע? אני מרחם עליך

אני מדבר בשיא הרצינות... מה אתה יודע מה אני ידוע? אני בן 14 ואני חושב שאני ידוע יותר ממך, ממש לא מעניין אותי מה קרה ב-1980 כי ב-1991 הכל השתנה לגמרי... אם היה לך שכל היית מבין שהאיום הוא כמעט אפסי... אבל אתה לא מוכיח הרבה תבונה פה... אתה לא יודע עובדות ואתה סתם זורק לאוויר שטויות במיץ... כל העולם הערבי נגדנו במעין מלחמה קרה אבל נראה כאילו אתה מת שיפציצו אותנו באטום Don´t you? הרי אתה גם ככה בורח מפה... אתה תשמח לראות את כל אלה שנשאו אותך מתאדים תשים לב כמה אתה שונא את כולם יותר ממה שמישהו שונא אחד את השני... יש סיכוי למות מהכל אולי עכשיו תיפול עלי התקרה אז מה? אולי עכשיו תחטוף שוק חשמלי? לא הבנתי מה הנקודה בכלל

yakul

New member
הנקודה היא...

שזה מקובל עליך שאנשים ימותו לטובת הכלל, ביחוד שמדבור באנשים זרים ולא בך. העולם הוא מקום אלים ואכזרי, אסון יכול לפול עליך ואתה אפילו לא תיקלוט את זה. אני לא מפחד למות כי נלחמתי על מדינת ישראל, אבל מפריע לי למות כי יש אנשים שעושים מזה כסף וכי יש אנשים שמוכנים להקריב אותי על מזבח האינטרסים שלהם.

xflil

New member
אני לא מבין מאיפה אתה מביא את זה

בן אדם אומר שהוא רוצה לדפוק את העיראקים עד הסוף, אוקיי? אני אמרתי לו, שאם זה יקרה, שיזכיר לי לברוח מהארץ... לא בגלל שלא אכפת לי שימותו אנשים, אבל הם ישאו בתוצאות, ובגלל שאני מנגד לזה בתוקף (לזיין את עיראק) אני מוכן להשאיר אותם לבד בארץ כן מה לעשות

מייקי80

New member
לא מבינה מה אתה מתקיף אותו?

אם תחשוב קצת תראה שהוא די צודק. עכשיו כל הערבים שונאים אותנו אבל רק הפלשתינאים "מראים" את השנאה שלהם. ביום שתעיף פצצה על עירק ותקרע לה את הצורה כל מדינות ערב יקמו עלינו ולא תעזור לנו ארה"ב הגדולה כי לר יישאר למה לעזור

מייקי80

New member
ייגמר מתישהו

אבל צריך לעשות את זה בחוכמה. לא להתקיף אבל להבהיר שנוכל להתגונן ולהחזיר בגדול אם נצטרך.

MelodyClark

New member
השתגעת??

להשמיד אותם?? אתה לא יודע שאחרי מילחמה גרעינית רק מקקים ישרדו?? (נו סתאאאאם בדיחה)

למעלה