מדינה פלשתינית עד סוף 2008

מוחמד5

New member
מדינה פלשתינית עד סוף 2008 ../images/Emo88.gif

לבני: חלק מהשיחות מתקיימות הרחק מעיני הציבור בהתייחסה לתאריך היעד בשיחות עם הפלסטינים אמרה שרת החוץ לבני: "באנאפוליס נקבע אמנם שהתאריך הוא עד סוף 2008, אך המשא ומתן מתקיים. חלקו מתקיים במישור ביני לבין אבו-עלא, הרחק מעיני הציבור כדי למנוע לחצים, חלקו מתקיים במישורים אחרים. האם אנחנו באמת לקראת הקמתה של המדינה הפלשתינית ?האם החזון של בוש מתגשם ,בזמן שרוב הציבור לא יודע בכלל על תוכן,היקף,תוצאות...השיחות בין שני הצדדים .

מוחמד5

New member
שוב פעם לזלזל !!

לא למדנו שאסור לזלזל ,שאסור להטיל ספק . כנראה שיש התקדמות גדולה במשא ומתן ,כנראה שהכל קורה בסוד וללא ידיעת התקשורת.

מוחמד5

New member
אה..

אתה מתכוון לכל משא עם ממשלות ישראל. אהא ... אההה... הא..... כל ראש ממשלה ישראלי שרצה להתקדם בתהליך ,ננטש ע"י ,ונשאר לבדו ללא תמיכה. קמפ דויד !! מה אתה זוכר מערב ועידת קמפ דויד !! מי פרש מהממשלה? מי התפטר? איזה רוב היה לברק בכנסת !! עוד לפני שהמריא לועידה. למה לסלף את העובדות? המנהיגים בעם הזה פחדנים, הם מ פ ח ד י ם מתהליך השלום.

אין כלום, ואם היה, זה רק ברמת הנייר,

לפלשתינים יש אפס יכולת יישום ואכיפה, הרי אם צה"ל לא היה פועל נגד הטרור בגדה החמאס היה משתלט כבר מזמן על הגדה ודיי בקלות. בנושאי הליבה לעולם לא תהיה הסכמה, למרות שאני ממש לא סומך על פוליטיקאי קדימה, אני עדיין מאמין שהם לא שכחו את הקווים האדומים שלנו.

respecta1

New member
קודם כל בושה שהם עושים את זה בלי לידע את

הציבור.. מה פתאום השטויות האלה הציבור לא יודע מה קורה במשא ומתן בין המדינה שלו למדינת אויב סכסוך שמתמשך 100 שנה? מה השטויות האלה? עושים את זה בשביל להמנע מלחצים? יש לציבור את הזכות לדעת ובטח לא בגלל טיעון מטומטמם של "להמנע מלחצים" ב' לא קורה כלום.. וזה לא ממש משנה כי גם אם יהיה כתוב על פיסת נייר משהו אף אחד לא הולך לעשות את זה..

אם זה תלוי בישראל? - זה יקרה, אם זה תלוי

בפלשתינים? - שום סיכוי. רק שצריך להבדיל בין הפרדה בין ישראל לפלשתינים שהתוצר שלה הוא מדינה פלשתינית לבין הסדר שלום שבסופו תהיה מדינה פלשתינית, זה לא יקרה, אין לזה טיפת סיכוי, לא ברמת הנייר ולא ברמת המימוש והיישום. אני מבחינתי הרי כתבתי לא פעם, אני בעד הפרדה ומצידי שהפלשתינים יכריזו על מדינה עצמאית.

הפלסטינים יתלשו לאבו מאזן את הביצים

אם הוא יחתום על משהו שהוא פחות מ'זכות השיבה'. אבו מאזן יודע את זה.

אין למנהלי משא ומתן מנדט מהעם

ושום מדינה פלשתינית לא תקום בקרוב לפי דעתי, בקרוב נהיה עדים להשתלטות חמאס על הגדה והסלמה בחזית הדרום.

מה עם אחת בגליל? ../images/Emo3.gif

שכחת את מדינת תל אביב? מדינת יהודה של המתנחלים? זכות ההגדרה העצמית.

למעלה