מדינה של משוגעים

מדינה של משוגעים

אסיר לשעבר ראש מפלגה
כעת הטירוף האחרון - אלי ישי יושב ראש הוועדה למצבי חירום.....
אפילו בתור בדיחה זה לא מצחיק

מאיר, גם אני קראתי את זה ,

פשוט לא מבינה מה ההגיון של הממשלה הזו !!! הרי הוא לא בקואליציה !!! איך הכלל נותנים לאדם שפישל תפקיד כל כך אחראי??? כבר אין יותר רשעים בסדום???

י מ י ת 2

New member
תפקידים שמקבלים בפוליטיקה אין להם

שום קשר לכישורים אלא רק לקשרים. הכל פוליטיקה.
יום טוב
עוד מעט חוג לתנ"ך. שעה וחצי של נחת.

הדסהש1

New member
בוקר טוב מקווה...שמעתי אמש

על תינוקת שבלעה נוזל ניקוטין של סיגריה לגמילה מעישון.
ילדה בת שנתיים. לא מבינה את ההורים שלא שמים חומרים
רעילים במקום שילד קטן לא יוכל להגיע.הרי כל שנה
נתריעים מאסונות בבית.התינוקת נפטרה. וכעת יאשימו
את ההורים ברשלנות הורית.את ענשם הם קבלו.
אני הזדעזתי כי נכדי הקטנים גם בגיל זה ואני מודעת
לסקרנותם.אבל שהם אצלי לא מסירה את עיני .
ודואגת שהארונות יהיו מחוץ לידם.

הדסה, התינוקת שנפטרה היתה

עם אבא שלה בבית כנסת. ושוב אותו דבר - הוא כל כך עסוק בלימוד תורה או בתפילה שלא השגיח על הילדה. התורה קודמת לכל. אברך אחד כבר רצח את התינוק שלו משום שהפריע לו ללמוד תורה. ואנחנו מתפלאים על ההתנהגות שלהם כלפינו? ומה אמר קרוב משפחה? זה היה רצון האלוהים. אלוהים מעניין יש להם.

כששרתתי במרחב דן היו סיפורים כל שבוע

כמובן מקהילת הקודש בני ברק.

מתקשר שוטר מנקודת הסלע בבת-ים ומספר לי שחרדית מבני ברק באה לדווח ששני ילדים הלכו לה לאיבוד, אז היא מודיעה למשטרה והיא עם יתר ששת הילדים נוסעים הביתה.
השוטר היה בהלם, איך הביתה כשהילדים נעלמו לה?
היא ענתה לו שזה יום שישי וחובה לה להגיע הביתה להכין את השבת שהיא הדבר הכי חשוב.....
פנאטים = חולי נפש

בת אל7

New member
הדסה גם אני לא מבינה הורים שלא נזהרים

לדעתי צריך לכנוס כל הורה והורה שלא מספיק שומר על ילדיו,

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב - חוויותי מהנסיעה לדימונה

אודה ואבוש....לא נסעתי ברכבת 15 שנה....
לכן ההשוואה שלי אולי לא הוגנת.

יצאתי מביתה של בתי בשעה 05.30 עם מונית לכיוון תחנת הרכבת השלום למרגלות מגדלי עזריאלי.
כבר בכניסה הרגשי חו"ל - כניסה עם שער בקרה ומתקן לשיקוף מזוודות.... ואיש בטחון...
הוא ביקש תעודה מזהה ונתן לי לעבור ללא שיקוף...
חמש וחצי בבוקר עוד אין קופות...לכן רכישת הכרטיס נעשית ע"י מכונה... כל האפשרויות:
מנוי, רב חודשי, כרטיס חד פעמי וכד'....
אחרי הכשת הבקשה...נפתח חלון עם יעדים נפוצים...עם מקלדת וירטואלית להקשת יעד אחר...
ואז מקבלים את התעריף...כולל אפשרות לרכישה לאזרח ותיק... ואפשרות התשלום....

יופי!! יש לי כרטיס ביד...כעת צריך לבחור את הרציף זאת עושים באמצעות לוח בקרה אלקטרוני
ברור ומסביר פנים...מס' הרכבת הכוון, הרציף, שעת היציאה וכד'... בנוסף, וזה החידוש מבחינתי
הגדול ביותר מערכת כריזה חזקה וברורה מאד...אני זוכרת שבעבר אף פעם לא הצלחתי להבין מה
קורא הכרוז...או שדיבר מהר, או שהיו רעשים נוראים או שהמבטא היה נוראי... כעת יש קריינית
מקצועית מדבר לאט וברור!!!
והנה הגיעה הרכבת ...קרונות נוחים חדשים ונקיים מאד! התיישבתי ליד החלון, עם שלחן לפני...
התמקמתי...הוצאתי את הטבלט כדי להתחבר ל-WiFi של הרכבת...אותו חזק וברור - איזה כיף!!
הרכבת יוצאת לדרכה בדיוק נמרץ על הדקה כפי שמופיע בלוח האלקטרוני.
הנסיעה היתה נוחה מאד...בדרך ראיתי תחנות רכבת מודרניות כראוי לתחנות רכבת כפי שראיתי בחו"ל.

ההגעה לדימונה היתה עבורי מרגשת מאד...לא ביקרתי בעיר שחייתי בה 30 שנה המון שנים.
שכונות חדשות ומדורניות הולכות וניבנות כמויות הבנינים שניבנות מעידות על כך שיש לדירות האלה ביקוש!
גם הבנינים שניבנו במהלך השנים מתוחזקים ניפלא, גינון וניקיון בולט בכל מקום.
הכבישים החדשים שניבנו, כיכרות רבות מאד גם כאלה שהחליפו את הכיכרות המרומזרות, מסלולי נסיעה
עם הפרדה...מרכז מסחרי פעיל ושוקק חיים למרות הקניונים שניבנו בכניסה לעיר - לאחר שביקרתי בשבוע
שעבר בגוש עציון...שמחתי שגם הפריפריה לא הוזנחה כמו בשנים בהם התגוררתי בעיר.

גם המפגש במקום עבודתי היה מרגש מאד עבורי. עזבתי לפני כ-13 שנים ופגשתי אנשים שלא ראיתי זמן רב...
חיבוקים נישוקים החלפת חוויות חלוקת וקבלת מחמאות לרוב - היה כיף!!

תשמעו מה שקרה לי אתמול, נסעתי לקניות

ובחניה הצפופה שנכנסתי נכנסה עוד מישהי, הבנתי שלאחר
שהיא נכנסה אני לא אוכל לצאת, וביקשתי ממנה שתעבור למקום אחר
היא לא רצתה, אז החלטתי שאני יוצאת,יצאתי ותוך כדי כך פגעתי
באוטו שלה כלומר נגעתי באוטו שלה , היא מיד נגשה וראתה סריטה קטטונת
שאני לא בטוחה שהיא ממני, והתחילה לצעוק, צעקתי עליה בחזרה,
ניגש בחור צעיר והיא אומרת לו תשמע האישה הזו העליבה אותו,
ההוא הוציא מפתח ושרט לי את כל האוטו וברח, מזל שלא היתה לו סכין,
היה יכול להוציא סכין ולתקוע לי.

עכשיו אני עם אוטו שרוט, אין למי לפנות וזה מראה שכל אחד יכול לעשות
כל מה שהוא רק רוצה והנפגע עומד ממול חסר אונים.

נהיינו מדינה אלימה ברמות שאין לתאר.

לא מבינה למה בכלל הוא התערב, אולי הוא שכן של האשה השניה, מי יודע?
אפילו למשטרה אני לא יכולה לפנות כי אני לא יודעת מי האיש שעשה לי את זה
כלומר אין לי כתובת שלו או שם שלו, יש לי רק את מספר האוטו של האשה.

יש פה עבירה של גרימת נזק

בהחלט יש להביא בחשבון שלא סתם האשה פנתה אליו ולא סתם הוא הגיב באלימות, יש קשר בינייהם.
המשטרה צריכה לחקור, כיוון שיש כאן גרימת נזק לרכוש בזדון.
כן, אני יודע שלא יקימו צח"מ לשם כך, אבל חייבים לחקור כאשר יש עבירה, אלא אם קצין מחליט שאין פה ענין ציבורי ואז פונים לאינסטנציה גבוהה יותר.

משוגעים? עיתונאים כמו פוליטיקאים

שקרנים רמאים נוכלים וגנבים.

בספר שלי על כרתים אני כותב פרק שלם על שקריהם של עיתונאים.
אחד הסיפורים נראה דמיוני לגמרי:
הכתבה על כרתים וטיול באי, כותבת עיתונאית או איך שיקראו לה בעיתון המקצועי "טבע הדברים".
א. בסיפור יש תמונה של זקן, אבל לפי הלבוש הוא נראה לי בכלל טורקי, אף כרתי לא יתלבש ככה ויחזיק כוס תה דקה ביד.
ב. יש תמונה של מפל מים. תאמינו לי שאני מכיר את כל המפלים, זה לא מכרתים.
ג. יש בטיול הגיפים כמובן ג'יפים, אף רכב איננו מכרתים ומספרי הלוחיות מגרמניה טורקיה וספרד.
ד. מראים ג'יפ בכניסה למערת טופוליה, וזה כמובן שקר. מנהרת טופוליה חצובה בהר ובנויה ובתוכה עובר כביש ומשני צדדיה רמזורים. זה בכלל לא נראה כמו כניסה למערה חשוכה כמו בתמונה.
ה. הם מספרים על כפר בשם סמברונס שהכפר תלוי על מצוק. אני מכיר את הכפר והוא בכלל בתוך הואדי ויש בו 7-8 בתים ועוד שניים על ההר לא מצוק ולא נעליים.
בכתבה מופיע הכפר ממש מעל מצוק, יש בו בתים רבים בני שלוש קומות, ושני חלקי הישוב מחוברים בגשר ענק מרשים ביותר.
לא דובים ולא יער.
המטורף הוא שמזכירים שרוני אורן הוא המדריך כשלו אין בכלל מעורבות בכתבה (גם אם הוא הדריך, אין לו קשר לשיבוץ תמונות שיקריות).
רק אחרי 4 שנים פתרתי את התעלומה.
היתה כתבה באיזה עיתון על עיר בספרד בשם ורונדה או משהו דומה (אני לא בבית אז אין לי את הכתבה איתי) וזו בדיוק התמונה שדיברה על הכפר סמברונס.
משמע, הכותבת הלכה לחפש בגוגל תמונות והדביקה אותן בכתבה. אני לא יודע אם היא היתה בטיול ההוא אבל היא בטח לא צילמה, והדביקה תמונות שיקריות לחלוטין.

שקרנות בוטה כזו באמת לא נפגשים בכל יום, אבל טעיתי.
באחד הסיפרונים מתוך השבעה כל כרתים שבהם יש 200-400 טעויות ושגיאות או יותר, מופיעה כתבה על מסלול בקניון פפקי ותמונה של מנזר איוס סטפאנוס בנוי על מצוק.
לא יכול להיות. אני מכיר את כל כרתים כמעט, אין מנזר כזה ובאיוס סטפאנוס אין בכלל מנזר. יש להם כנסיה מיוחדת בתוך הכפר, אבל לא מנזר ענק על מצוק.
היום הייתי באיוס סטפאנוס אצל החברים ההולנדים שיש להם טלסקופ לתצפית כוכבים (יש שלושה בכרתים) והם התגלגלו מצחוק.
אמרתי בוא ננסה כי במקרה היה המחשב שלי איתי ולא השארתי אותו בחדר.
חיפשתי בגוגל את איוס סטפאנוס ומצאתי את התמונה מהכתבה......
השקרנים שכתבו את המסלול או מי שאחראי לשבץ תמונות, חיפש בגוגל ומצא תמונה והדביק אותה בכתבה כאשר בכלל מדובר במנזר הנמצא בצפון יוון במטאורה.

מאיר, למה אתה לא כותב כל זאת

למפיצים??? מעטים מאוד יכולים לדעת שזה שקר, אבל האדם המצויי, שלא ביקר במקומות אלו, לא יכול לדעת שזה שקר !!!

את המפיצים מענין להפיץ וזה הכל

עיתונאים,עורכים וסופרים מעולם לא ענו על שום דבר.
הרי לא יודו שטעו ומה שהודפס ונמכר, זה קלאם פאדי.

למעלה