מדינות עלום שלישי :)

ח אור

New member
מדינות עלום שלישי :)

במדינות עולם שלישי שקורס האינטרנט ביום שבת בצוהרים (יום עבודה רגיל כאן) - (מסופת ברקים באמצע הקיץ - באמת! - אז אי אפשר להאשים אותו שקרס) - אנשי השרות לא עונים לטלפון - אז אם אתה טורח וניגש למשרד - הם אומרים קרס נתקן. לא תיקנו. ביום ראשון חופש. ביום שני מתחילים ב 10:30 לעבוד - ומתקנים ב 14:00 (יש זמן- סה"כ כמה עשרות אלפי מנויים ללא אינטרנט) - ואז יש אינטרנט? לא. כי צריך גם לסדר משהוא בתיבה האזורית שמפצלת לבתים. וזה לא קורה אם אתה לא בא לבקש על נפשך אישית. באתי - בפרצוף חמוץ (הפרעתי לפקידה לדבר עם חבר) הבטיחו לי תוך שעה - אז לקח שעתיים - ואני למה בחרתי לשים את הביצים באותו סל? אותו ספק גם בבית וגם במשרד???? מדינת עולם שלישי שירות מהעולם השלוש מאות. נו העיקר שיש אינטרנט:)

קסנדרה*

New member
ובאמת תהיתי לאן נעלמת ../images/Emo9.gif

אצלי המחשב גם קרס, ולמרות שאני לא במדינת עולם שלישי, כדי להשיג חלק צריכים להמתין כמעט עד לגיל השלישי, אולי היום בלילה אקבל את החלק שעושה דרכו מקצה אחד של המדינה, אל קצהו השני (במדינה הקטנה שלנו). גם לטוב ע ו פ יש בעיות מחשב, מענין מה השילוש הזה אומר, אני תוהה... קסנדרה

ח אור

New member
:) :) שילוש קדוש אכן -

שלוש בעיות - שלושה חסרי אונים:) אני בשלבי השלמת קריאה - וביחוד השירשור של הניתוח שיר:) והספקתי לשים את השיר שהיה וחזר:)

למעלה