מדיניות אוף-טופיק

מדיניות אוף-טופיק

אנשים - הנה העניין. בזמן האחרון יש יותר מדי הודעות אוף טופיק בפורום, שלא קשורות לשום דבר. תראו, אני מבין את הצורך לדבר אחד עם השני, וכל זה, ואני הבן אדם האחרון בעולם שיגיד לכם לא לעשות שיחות כאלה בפורום, כי לדעתי האישית זה רק מפתח אותו ואת הקשרים בו וזה רק תורם לו, אבל לצערי זהו *עדיין* פורום ציבורי, מה שאומר שעדיף להמנע מהודעות אוף טופיק. לא אומר לא לשים אותן בכלל, אבל אם כבר שמים, לפי הכללים הבאים: 1. לשים סמל של אוף טופיק. 2. אם מישהו אמר כבר מה שרציתם להגיד, אין טעם לחזור. הודעות כמו "מזל טוב לכו´ וכו´" זה לגיטימי לחלוטין, אבל כשכל אחד ואחד מחברי הפורום עונה "מזל טוב" זה קצת מוגזם. מספיק אחד או שניים בשם כל חברי הפורום
3. בגבול נושאי. גם הודעות א"ט אמורות לעניין בכל זאת את כל באי הפורום, קבועים או לא... זהו, בערך.
-אלעד

XenaBoy

New member
אני מסכים איתך, אבל... ../images/Emo71.gif

אתם חייבים להודות שהפורום ממש התייבש בחודש האחרון, ואין כאן אשמה של אף אחד !!! אבל בלי ההודעות האלה הוא לא יזוז ! אספי

אספי, דווקא בזמן האחרון הפורום

יחסית פחות יבש, ויש יותר הודעות מעניינות, אבל זה לא משנה את העובדה שהמעט שיכולים לעשות זה להתייחס להודעות א"ט כ- א"ט.... וגם לא כל ההודעות האלה זה לעניין. "מזל טוב" זה לגיטימי לחלוטין. כשמישהו מספר על קורות יומו בלי שום קשר לשום דבר, אז אין לי בעיה שיכתוב את זה, אם הודעת א"ט, אבל שזה לא יהפוך לשגרה והפורום יהפוך מפורום זינה לפורום "קבלו מה קרה לי היום".

Ponchu

New member
אנשי הפורום...תעשו לי טובה ותקראו..

אלעד צודק. תראו זה לא הולך ככה. בחיי שאני אוהבת את האנשים כאן ומן הסתם הסדרה בראש מעייני...אבל אף אחד לא יכול להגיד שיש כאן פורום שבאמת מתעסק בסדרה. תחשבו שניה מה רואה זר שנכנס לכאן... 1. הודעות של "תמונה" שכולם אחר כך כותבים כמה היא מדהימה מהממת וכו...עכשיו, נכון, אני מסכימה עם כולם (ולא מצאתי מישהו שיתנגד) שלוסי היא בערך הייצור היפה ביותר עלי האדמות, רנה מקסימה וארס מדהים (כן כן, גם אלטי קליסטו וכל מי ששכחתי) אבל בכל זאת אי אפשר שאלה יהיו השיחות היחידות שלנו על הנושא...אם יש תמונה מיוחדת זה משהו אחר, אבל בדרך כלל אלה תמונות מתוך הסדרה וכדומה ואולי כדאי לשמור אותם לפתילים המיוחדים להם. 2. הודעות של "היה לי היום חלום..." 3. הודעות "חזרתי" "אני הולכת" "נסעתי למחנה" "אנשים אני אוהבת אתכם"... ואני יכולה להמשיך הלאה....נכון, אנחנו כותבים גם הודעות של "מחר סרט עם קליר" או דברים כאלה, אבל באופן כללי, אין כאן דיונים על זינה. אין כאן שיחות עמוקות יותר והפורום נראה כמו קבוצה של אנשים שפשוט אוהבים אחד את השני ומדברים כל הזמן על החיים שלהם. אנשים שלא מכירים אתכם (אותנו) לא יישארו כאן אפילו אם הם מעריצים נלהבים כי תכלס אף אחד לא מתעניין במי שהוא לא מכיר. ראיתם פעם את החוקים של פורום מד"ב? הם אחלה חוקים. קצת נוקשים ולא חבריים לדעתי אבל הם שומרים על הרמה הגבוהה של הפורום ועל כך שרוב ההודעות יהיו באמת מעניינות. אני לא אפרט מה הם דורשים...אלא אסכם את העובדה שהדרישות מגיעות בכללן לכך שמי שמתחיל פתיל...צריך שיהיה לו תוכן. חד וחלק בלי להתחמק. המנהלת פשוט אומרת שאי אפשר להכריז עובדות (ואם אני אתן דוגמאות כאן זה משהו בסגנון "אוי ג´וליוס כזה חמוד...") אלא לתת סיבות נימוקים ומשהו שיוכל להתחיל שיחה. ואם תשאלו אותי למה אני מתכוונת...אז סתם לדוגמא וויכוחים על כל מיני דברים שזינה עשתה, אמרה, או כל אחת מהדמויות האחרות שיכולים להיות מאוד שנויים במחלוקת...הייתי שם, עשיתי את זה וזה עבד(((:) אז יאללה....אני ממש לא רוצה להציק לכם יותר מדי....רק תחשבו על זה...

למעלה