מדיניות המחיקות2

מדיניות המחיקות2

בזמן האחרון קיבלתי מס´ פניות מצד חברים יקרים בפורום למחוק או לחסום אנשים שמנבלים את פיהם, כותבים בצורה עילגת, מפגינים בורות וכו´. אני מוצא לנכון לענות לכולם בהודעה זו. אין לי כוונה למחוק הודעות כאלה ולא לחסום את כותביהן. הפורום הזה אינו מתימר להיות איזשהו מקום "מורם מעם" שמשתמשים בו בשפה "נקיה" או "גבוהה". כל עוד השפה אינה חורגת מהביטויים שאני נוהג להשמיע במגרש כדורגל, זה מבחינתי בסדר גמור. את ההתנשאות מהסוג שמוחק הודעות שיש בהן ניבולי פה וכיו"ב אני משאיר לשמאל. הפורום שלנו מתימר לייצג את הרחוב הישראלי- ומניסיון, כך גם מדברים ברחוב. לפיכך אין לי שום בעיה עם קללות (עד גבול מסוים כמובן), ויכוחים אישיים וכו´. כמו כן אין לי בעיה עם שמאלנים מעצבנים, ואני אגן בתוקף על זכותם לכתוב ככל שיעלה על רוחם, כי חופש הביטוי הוא זכות חשובה מעין כמוה מבחינתי. מי ששפה לא נקיה מפריעה לו, מוזמן לתקוף את אלה שמשתמשים בה, ואני אתמוך בו בכך. אך אין לי כוונה לחסום את אלה שמשתמשים בה, כי איני מורם מעם, וכך גם לא הפורום שאני מנהל. ועם כל החברים המוצאים עצמם נפגעים מכך הסליחה.

שמאלני

New member
האמיתי זה לא טוב...

כשמעצבנים אותי אני מקלל,אבל אחר כך אני נרגע ואני מצטער. לכן הייתי שמח אם היית מוחק את ההודעות של האנשים שכן מקללים,כמו שעושים בפורום אקטואליה לנוער. אבל אני מבין שאתה דמוקרטי עד הסוף ונותן להתבטא כמה שרק רוצים,זה כל הכבוד לך. נ.ב בשבוע הבא הפועל הולכת לחטוף בראש ב"ה,אני מהמר 0-4 מילאן. הייתי שמח אם המשחק של נבחרת ישראל מול גרמניה,היה נגמר באותה תוצאה לטובת מילאן.

ליברל אמיתי ! אתה והפורום שהנך מנהל

שלא כמו בפורומים של ynet ושל מרץ אליהם נכנסתי אתה מנהל את הפורום בצורה יוצאת דופן טובה ודמוקרטית, ניסיתי לשבץ הודעה בפורומים שהזכרתי לעיל ואכן העיפו אותי בבעיטה! מפחיד עד כמה מדיניות סתחמת הפיות אופפת את הפורומים האחרים ברשת, לדעתי זה מלמד על תפיסות עולם מסוכנות . אני גאה להשתייך לגוש השפוי שהולך ומתעצם מדי יום. אתה עושה את הדבר הנכון- יישר כוח! בת-ישראל.

תודה רבה

הייתי שמח אם המרצה שקרא לי השבוע פאשיסט היה קורא את הדברים (העובדה שאינו מכיר אותי כלל לא הפריעה לו), אבל זה משמח אותי גם ככה.

.המוסד

New member
חופש הביטוי אינו מרשה לצעוק פיגוע

באמצע מידרחוב הומה אדם בשביל הכיף או בשביל הליברליזם אם זה לא יישתנה לצערי אאלץ לעזוב את הפורם או/ולפנות למנהלים הראשיים

תתבייש לך:

מי שממשיך את ההסתה והשקרים נגד רבין - באמת תפנה להנהלת תפוז..נראה מה הם יגידו לך. תקווה שהם לא יעבירו את השם שלך לשב"כ...

.המוסד

New member
תתביישי לך את

אני הצגתי נתונים ושאלתי אם הם עובדות או לא אגב, שמי ידוע כבר לשב"כ

devil inside

New member
לגבי הסוף - טוב שכך

OK - הנתונים שהיצגת אינם עובדות. סוף פסוק. הם קונספירציות וחצאי אמיתות מעורבות בשקרים שהפיצו חלאות אדם. עכשיו אתה מרוצה?

.המוסד

New member
אז אולי תציג את האמת?

בקרב בשער הגיא רבין נשאר? אחרי שהלך להזעיק עזרה{המפקד צריך להשאר עם חייליו לא?} הוא הלך לישון בעוד הקרב מתחולל? על סמך מה הוא הגיע לרמטכ"לות? האם התמוטט לפני מלחמת ששת הימים{טוב שחיילינו לא התמוטטו...}? ההתנגד למבצע מוקד? לפריצה לירושלים? אולי באמת כדאי שתענה לכל שאלה? אולי אתה מאותם אלו שהפכו את רבין לקדוש? רבין הוא באמת אליל כפי שצוייר או שמה האמת שונה ב"מקצת"?

כמובן שגם לחופש הביטוי יש גבולות

וביהמ"ש העליון התווה אותם במספר פסקי דין שאני קראתי. מבחינתי פסקי הדין האלה הם הקו המנחה. אם תרצה- אפנה אותך אליהם (אך אל תאשים אותי לאחר שתיאלץ להתייגע המגילותיו של אהרון ברק). לצעוק פיגוע באמצע מדרחוב הומה אדם- כמובן שזה אינו חוסה בצילו של חופש הביטוי. לכתוב את מה שאורי מילשטיין כתב לך (אני מודה שזו הפעם הראשונה שאני רואה את ההודעה, אך זה לא משנה את דעתי)- גבולי, אבל עדיין חוסה בצל חופש הביטוי. הוא אמנם השמיץ אותך חריפות וקיווה לראות אותך נהרג בעקיפין, אך זו זכותו. לדעתי הוא לא קרא לפגוע בך אישית- זה מה שהבנתי מהודעתו. כמובן שאני אצטער מאוד אם תחליט לעזוב את הפורום וזה יגרום לי עגמת נפש. אתה יכול תמיד לפנות להנהלת תפוז- זו זכותך ואני לא מתנגד לכך.

devil inside

New member
בקשר לכל מי שממשיך להסית נגד רבין

בקשר לכל מי שממשיך להסית נגד רבין ז"ל - הוא מוזמן לפנות להנהלת הפורומים ואני בטוח שכולנו יודעים איזה תשובה הוא יקבל. בהודעת "אורי מילשטיין UP MY" לא נכתבה שום קריאה לאלימות ולכן היא חוקית. לגבי גסות הרוח - "המוסד" הפגין גסות רוח באחוז ניכר מאד מהודעותיו ועל כן אין לו על מה לצפצף. אם "אורי מילשטיין UP MY" ייחסם גם "המוסד" יחסם.

השאלה שחוזרת שוב ושוב...

למה הבגיניסט לא נחשף? והנה שוב התשובה: חשיפתו תהפוך אותו למטרה לחיציהם של אנשים שבמפלגתו, שמונעים מאינטרסים אישיים גרידא. הם אינם מסוגלים לראות אדם שבמקום לקטר ולהתבכיין נוקט יוזמה ועושה משהו לטובת המפלגה, מצליח בכך ואף זוכה לאהדה וברכות כגון ההודעה של לספרקליה (סליחה אם טעיתי בשם). ולכן, מכיוון שאיני רוצה להיות מעורב בביצה מלאת רפש זו (בשפת ז´בוטינסקי: גוב ריקבון ועפר) אני בוחר בינתיים להישאר באלמוניותי.

אם כך הדבר בליכוד, אז בוא למולדת

אצלנו אין מי שיזרוק בוץ על מי שעושה למען המולדת..

אביסון

New member
לדעתי....

כדאי שתבקש מ"בת-ישראל" את מספר הטלפון שלה, כדי שהיא תודה לך באופן אישי. אם אתה מבין למה אני מתכוון. ולגבי הליברליות, אני מסכים שאתה אחלה מנהל פורום, ובהזדמנות הזאת, היות שאני סמוך ובטוח שאינך מוריד קללות וכו´, אומר רק שהערבים הם חארות אמיתיים, ימח שמם, ואני מקווה שכולם ילכו לג´הנם בקרוב. .... או.קיי, עכשיו כל המתייפייפים יגידו שאני גזען, אז או.קיי - אני גזען, וצריך לטרנספר את כל הערבים - כולל אלה אזרחי המדינה, ויפה שעה אחת קודם.

devil inside

New member
../images/Emo45.gif דרכי ניהול דמוקרטיות נאורות

כל הכבוד על ההחלטה - באמת אין לחסום אף אחד אלא אם כן הוא כותב דברי הסתה אסורים ע"פ החוק.

.המוסד

New member
איזו נאורות?

המנהל עובר במודע על התקנון איך היית מרגיש כלפי אחד שעובר במודע על החוקים, כשהוא אחראי ליישומם?

devil inside

New member
תשובה:

יש לך בערך 450 הודעות שנכתבו תחת הכינוי שלך בפורומים בתפוז. מקריאה קצרה שלהם ניתן לראות שגם אתה עברת על התקנון פעמים רבות אז אל תהיה לי שה תמים. דבר שני - אל תצפה לכתוב דברים כמו "רא"ל רבין שיקר ביודעין לעם ישראל" ולצפות לתגובות שאינן גובלות בשינאה יוקדת - רבין זה פצע פתוח ומי שנוגע בו עלול לחטוף סתירה.

.המוסד

New member
יש לך בעייה? תפנה למנהל שימחק

את ההודעות שלא נראות לך רבין שיקר ביודעין לעם? הוא אמר שנשוב לשטחים אם יעוף כדור אחד, כשעפו הכדורים הוא בחר לכבוש את השטחים? לא לחטוף סתירה? נראה אותך סותר אותי

למעלה