מדיניות הסמים

הקס

New member
מדיניות הסמים

מעניין אותי לדעת אם יש לירוקים עמדה כלשהיא בנוגע למדיניות הסמים הנוכחית

נושאים שוליים

מפלגת הירוקים עוסקים בנושאים של חיים ומוות, אנו נשקיע את כל האנרגיה שלנו בנושאי סביבה שהם מהותיים לאיכות החיים של אזרחי המדינה. אני אישית מאוד מצטער שיש בישראל מפלגת שלקחו נושא שולי כזה והפכו אותו לאיזה דגל. הם בעצם אומרים נמאס לנו מהכל תנו לנו להתמסטל. למפלגת הירוקים לא נמאס מטיפול בזיהום האוויר, לא נמאס מטיפול בזיהום הים ולא נמאס בלעבוד קשה להפסיק את מגמת חיסול השטחים הפתוחים! תודה, דרור

clear

New member
כל הכבוד

זו הגישה הנכונה. חיזקת כעת את תמיכתי בירוקים.

תודה ../images/Emo140.gif

שלום קליר וברוך הבא, אני שמח לשמוע, מקווה תפעל לשכנע עוד אנשים להצביע לנו. תודה, דרור

יש עוד כמה נושאים שוליים שאינכם

עוסקים בהם, למשל הקונפליקט בין איכות סביבה, זכויות בעלי חיים ושמירת טבע. בוא ניתן לך דוגמית: בשלוליות בשרון ישנם סרטנים חד שנתיים ממינים רבים. באביב ובסתיו שלוליות אלה משמשות גם כמקום דגירה ליתושים. ניתן לחסל זחלי יתושים על ידי ריסוס ב-B.t.i. מוצע, כדי לחסוך את ההוצאות על הריסוס, להכניס לשלוליות דגים המטילים ביצי קיימא מהסוגים Notobranchius ו-Cynolebias, שמלבד יעילותם בהשמדת זחלי יתושים הם גם צבעוניים מאד וישמשו כאטרקציה למטיילים בשלוליות. יחד עם זאת, הדגים יחסלו בוודאות את פאונת הסרטנים החד שנתיים. האם תתמוך ב: 1) הפסקת כל פעילות הדברת היתושים, שכן גם הם בעלי חיים וזכותם לחיות? 2) המשך השימוש ב-B.t.i כך שיושמדו זחלי היתושים, אבל אוכלוסית הסרטנים לא תפגע? (שמירת טבע) או 3) הכנסת הדגים כדי לשפר את מראה השלוליות ולחסוך בריסוס B.t.i ?(איכות סביבה)

One Echoe

New member
מה?

לא להאמין איזו דמגוגיה אני רואה כאן, ועוד מפי המנהל! מפלגת עלה ירוק לא בעד סמים, והם לא מתמסטלים. הם בעד לגיליזציה, כלומר לעשות את הסמים הקלים חוקיים, להפחית נזקים ולעצור את מי שבאמת אשם.(כלומר:הדילרים). זה חוק חשוב מאוד שיש להעביר. לא להאמין איך מפלגת הירוקים עושה את הדמגוגיה הזולה שלה באמצעות הפורום ובאמצעות כותבים שונים שמסתננים לפורומים שונים ומזבלים בשכל.

clear

New member
אתה מנסה לצפות את הסמים?

אתה מגיש לנו את הסמים בציפוי יפה כדי שלא נשים לב שיש פה התפשרות על השימוש בסמים? למה שלא תשנו את המצע לכזה שהדילרים יטופלו? למה להוריד את האחריות מהמשתמשים ויותר חמור מאלה שעדיין לא משתמשים? אתה נמצא כעת בפורום של הירוקים, למה שלא פשוט תתרום למאבק למען איכות הסביבה וזהו? כשמתבוננים בתשדירים שלכם רואים את חוסר הרצינות של המפלגה ובמה הם מאמינים באמת, אז מספיק עם זה. אדנית עם מריחואנה ושירי שאומר "יש לנו גם ש א י פ ו ת אחרות." עזוב אותך- אולי תנסו בבחירות הבאות לתפוס טרמפ על מפלגה אחרת- אולי על החרדים, תגידו שאתם בעד הסמים וגם בעד השבת, למרות שנראה לי שגם הם יסלקו אתכם.

למעלה