מדיניות על העוקם, כרגיל

מדיניות על העוקם, כרגיל

נכון שמצאו מאגרי גז גדולים ?
יופי.
אז הטייקונים מקבלים רווח לא סביר, רוב הגז נמכר לחו"ל, ובארץ ?
מחיר הגז כמובן יעלה ולכן אחריו גם מחיר החשמל......
מי שטוען שחלם היתה בפולין, מקשקש, חלם כאן מאז ומתמיד.

יוליקה

Member
מנהל
מדינה מטרופה לגמרי

אתמול, הלכתי לניו פארם (שייכת לרשת של המשביר לצרכן) קיבלתי הודעה ב- sms שיש מבצע למוצרי תינוקות.. קניתי מטרנה במקום ב-55 ש"ח ב-32.10 רק מה??? לא ציינו שאני חייבת לקנות מוצרים ב-80 ש"ח לפחות... אז קניתי חבילת חיתולים...אהההה חיתולים לא כלולים במבצע... אז כדי "לחסוך" ביזבזתי 80 ש"ח.... רמאות לשמה. רק מה...היה מבצע של פיז'מות בלי קשר לכמות קניה...אז קניתי פיז'מה ב-8.90...!!! כשהגעתי לחדר ראיתי שמחירה היה 189 ש"ח ולאחר ההנחה מחירה היה 88.90 וכעת ירד!!! מחירה ל-8.90.... ואז אני פותחת ynet וקוראת כותרת שמושיק עפיה שזכה באח הגדול לא יכול לקבל את סכום הזכיה כי הנושים שלו רבים עם האמרגן שלו מי צריך לקבל את סכום הזכיה.... תסלחו לי אבל זה מענין את הת.... שלי.... מאות אלפים מתמודדים עם נושים 200.000 גימלאים מפסידים את סכום הביטוח הסעודי שחסכו במשך שנים... אז זה כותרת שמושיק עפיה פושט רגל כי בזבז את הכספים שהרוויח במשך שנים... מדינה מטורפת!!!!

מינהר

New member
יוליקה, אכן להתנות רכישה מוזלת בקניה נוספת

היא חוצפה. כך אנו קונים דברים ללא צורך.

מינהר

New member
מאיר, במצרים כשקבעו בממשלה מחיר גז נמוך-

החברות הפסיקו לפתח ולהפיק גז, ונוצר מחסור נורא.
היום הגז יותר יקר שם מאשר פה, וכל זה כדי לחזור למסלול ההפקה.
אפילו בנק ישראל השמרן חושב שיש לרוץ קדימה.

אז זהו המסר ?

להעלות את מחיר הגז כדי שהחברות ירצו להפיק יותר ? והרי את רוב הגז הם מוכרים לחו"ל.
חוץ מזה, אתה לא רוצה לעזור לציבור ? יופי לך, אבל אל תעלה את המחירים.
כי הממשלה והבנקים רוצים לכסות את התספורות של הטייקונים ?
משהו פה לא תקין.

מינהר

New member
מאיר, מי כמוך יודע שליצא גז לירדן, למצרים

ולרשות הפלסטינית [אם היא משלמת מראש, כמובן] יוצר יחסים מסחריים הדדים. ויחסים כאלה- מאמינים שיצרו רגיעה. בטוח אין.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, הבן שלי בכרתים

מחר חוגג בני 42... הוא נסע עם רעיתו ו-2 הבנות יחד עם השכן הצמוד שלהם מניר צבי... הם שכרו יחד וילה על גבעה עם נוף מהמם... ממול יש מסעדה שמספקת את כל הארוחות שלהם... לוילה יש בריכה צמודה... נופש מקסימלי.

מזל טוב ושיהנו.

כל אחד בוחר לו את הדרך הרצויה לו לבלות בחו"ל.
כמובן שאם היו שואלים אותי, הייתי ממליץ על טיולים, כיוון שבעיני זה מוזר לטוס לארץ אחרת ולשבת במקום אחד בלי להכיר את הארץ.
מסעדה שמספקת ארוחה לאורחים זה נוהג נפוץ בכרתים באיזורים מסויימים, או שבכלל יש בחזית המלון מסעדה, והאורחים אוכלים בה, וכמובן גם עוברי-אורח.

למעלה