מדיניות פרסום בפורום

מדיניות פרסום בפורום

בשמחה רבה אני מברכת את שלל המצטרפים החדשים. השאיפה שלי היא להקים לנו קהילה עולצת ותוססת, ומאיך שזה נראה כעת, באמת לא חסר על מה לדבר. עכשיו, עלתה שאלה בנוגע לפרסום דירות ופרסום שותפים לדירה. בהתחלה חשבתי שאין מניעה לפרסם את הדברים האלו בתוך הפורום עצמו, כי זה לא בדיוק משהו שמנסים למכור לך. לבסוף, לעומת זאת, החלטתי שבכל זאת כדאי לנקוט במדיניות שונה: בסופו של דבר הרבה מהמשתתפים לא זקוקים לא לדירה ולא לשותף, וגם לו היו, הסיכויים שמודעה בודדת שמפציעה בזמן x תהיה רלוונטית להם נמוכים. בנוסף, מכיוון שמטרתו של הפורום היא בכל זאת לשוחח, זה קצת לא במקום, וממילא שרשורים דוחפים מודעות אחורה, כך שהתוצאה של אישור פרסום בפורום תגרור הקפצות מיותרות ושכפול הודעות. לכן לצורך העניין הוקמו שני לוחות לפורום: לוח ראשון הוא לדירות ולשותפים, וכל מי שמחפש שותף/דירה או לחילופין רוצה להציע כאלו, מוזמן לכתוב שם. בנוסף, הוקם לוח המיועד לריהוט ומוצרי חשמל, שכן גם כאלו נהוג למצוא בדירות, וגם הם נוטים לעבור מיד ליד. אני אצרף את ההודעה הזו לאוסף הודעות הפורום, כך שהיא תהיה נגישה לכולם בכל עת, ואני מבקשת להקפיד על הכללים הללו, כי בסופו של דבר הם נקבעו מתוך רצון כן שיהיה פה כמה שיותר כיף ומעניין. הודעות פרסום שיופיעו בכל זאת, יימחקו.

למעלה