מדיניות של שקרים

שרוף

New member
מדיניות של שקרים

הממסד הישראלי ביד אחת אומר נפעל ביד קשה נגד הטירור וביד השנייה חותם על צווים לאפשר לחברות כח אדם וחברות קבלניות להכניס לישראל עובדים תושבי השטחים. בכך מסכן הממסד את בטחון אזרחי ישראל ומאפשר לטירור להשתולל ברחובות ובערי ישראל. יש לפחות חבר כנסת אחד שהולך להיות שר בממשלה החדשה ישנה (כי שום דבר לא השתנה) שיש עליו ידיעות שהוא מעורב בעיסקאות לא חוקיות עם חקלאים להכנסת עובדים תושבי השטחים לישראל. ואני אומר שאם אנו אזרחי ישראל לא יכולים להכנס לערים פלשתיניות שגם הפלשתינים יפחדו להכנס לכאן. אני יודע שהמעשה שעשו אתמול ישראלים בעובד הפלשתיני הוא מעשה שלא יעשה אבל יחד עם זאת אני מסרב לגנות בכל תוקף את המעשה.רק כך נצליח לסלק או להפחית את הטירור המשתולל בערינו. הגיע הזמן להפסיק להיות יפי נפש ולהבין שזאת משימה לאומית לסלק את העובדים הזרים תושבי פלשתין מישראל. שמדינות ערב ידאגו לכלכלה שלהם.

thetruth48

New member
צודק ויותר מזה..

עושה רושם שמעורב פה גם בצע כסף. עובדים יהודים לפי דעתי מוכנים לעשות הכל השאלה כמה משלמים להם חברות הבניה מרוויחות יפה מאוד, לא יקרה כלום אם ישלמו יותר משכורות

אלוני.

New member
צודק , אבל

היה כדאי להתייחס לעוד נקודה דומה למדי: ישראלים שמעסיקים באופן פרטי פלשתינאים, אפילו בשוק של נתניה, וביום פיגוע מכים בהם כמעט עד מוות. זו בעיניי התחסדות ואולי שיא ההתחסדות. בשונה ממך אני כן מגנה את הלינץ` שנעשה באותו איש, הייתי מחפש מי העסיק אותו ומעמיד אותו לדין כל השאר אמת לאמיתה

למעלה