מדיניות תשלום בצימרים

lavendula

New member
מדיניות תשלום בצימרים

מה אתם אומרים? איך מקובל לשלם לבעלי הצימרים? חלקם לא דורשים בכלל כרטיס אשראי לביטחון, ובאמת לוקחים סיכון שהמזמינים יבטלו ברגע האחרון או יבריזו. פעם רצו שאגש לבנק להפקיד מקדמה
... מצד שני, יש המבקשים את כל התשלום במזומן, ולא תמיד זה קל להוציא כזה סכום במכה. מה נראה לכם מתקבל על הדעת והוגן? מזומן? צ'ק מזומן? 2 תשלומים?

aviro

New member
מדיניות תשלום בצימרים

אנני יודע אם יש מדיניות , יש מקובל,כפי שציינת יש בעיה גדולה מאוד ואני אומר זאת מנסיון של חברים,לקוח שמזמין צימר מבלי לתת כרטיס אשראי או מבלי להפקיד מקדמה ,הסיכוי שהוא יבטל גדול מאוד או אפשר להגיד שלא תהיה לו בעיה לבטל באם יהיה צורך הקטן ביותר,ברגע שיש כרטיס אשראי או הופקד מזומן הלקוח מבין שהוא מסכן סכום מסויים ולכן הוא חושב כמה פעמים לפני שהוא מבטל,כפי שאמרתי בהתחלה אין מדיניות,כל אחד פועל לפי מיטב הבנתו,לפי ההצע והביקוש אצלו,חברים שלי למשל מבקשים מס' כרטיס אשראי ולא מחייבים,במידה ויש ביטול פרק זמן גדול לפני תאריך ההזמנה הם לא מחייבים בכלל,ומידה והביטול נעשה סמוך לתאריך ההזמנה מחייבים בדרך כלל 50 אחוז וזה מותנה בכך שימצאו לקוח אחר במקום,כלומר אם נניח הוזמנו 2 לילות והם הצליחו למצוא לקוח אחר ללילה אחד הם מחייבים רק לילה אחד,

katam

New member
נראה לי הוגן לבקש איזה ביטחון

במיוחד בתקופות השיא. אני לאחרונה היזמנתי שני נופשים בשניהם ביקושו מספר כרטיס אשראי. והחיוב יהיה כאשר נבוא איך שנרצה. שנה שעברה אני זוכרת ביקשו צ'ק ביטחון. לדעתי הוגן תשלומים. כמו שאמרת קשה להוציא כזה סכום במכה. היזמנת ? מחכה לדווח שלך. אנחנו כבר המון שנים לא יצאנו לבד כי אין לנו איפה להשאיר את הילדים. אולי עוד שנתיים שהם יהיו יותר גדולים ונוכל להשאיר אותם לבד. בנתיים אני כאן רואה איזה צימרים מדהימם יש לזוגות ואוכלת את הלב
אורלי

lavendula

New member
עדיין לא הזמנתי ../images/Emo4.gif

א. מרוב עצים לא רואים ת'יער... ב. בעלי לא מגובש, לא החליט מה בא לו. ולעניין הזמנה ותשלום: מקובל עליי מאוד להשאיר כרטיס אשראי לביטחון ולקבוע דמי ביטול ממועד מסוים. לגבי התשלום עצמו, הייתי מצפה שיחלקו ל-2 תשלומים, ובמקומות שהיינו איפשרו לנו, למרות שלא התלהבו מהרעיון. הסכום לא מבוטל בסך הכל, ואליו מתבספות עוד הוצאות כמו מסעדות, כניסה לאתרים וכו.

למעלה