מדינת הזבל האנושי

dobhy46

New member
מדינת הזבל האנושי

מאוגוסט 05 שפוטרתי מהעבודה אני מסתובב וחתימות בלישכה וחיפוש עבודה עצמאי ופתאום יש להם דרישות חדשות. אנו מחפשים בחורים עד גיל 25 . אנו מחפשים רובאי 5 ומעלה. אין לנו עבודה כרגע. השכר שאתה מבקש גבוהה מדיי. טוב מה שאני רואה פה זה כך, אחרי גיל 40 קשה למצוא עבודה ולא רק באבטחה ושמירה, רובאי 5 ומעלה ? מדוע ? הרי לא נפעיל בעבודה מאג או מקלעון או רר"נט או טיליי כתף רק אקדח שבמקרה הטוב יעבוד ויורה . היות ואנו אנשים שקל לעבוד עלינו הם יודעים רק לנצל אותנו לטובתם לטובת הכיס הפרטי שלהם

dobhy46

New member
ועוד משהוא

שמעתי שלחבר שלי קרה אותו הדבר כמוני בחברה עושים לו גם בעיות רק תראו כמה שהחברה הזאת זבלה זבלים אמיתיים

joshh

New member
אתה מתכוון שהם פטרו אותך כי....

הם טענו טענות אלה ?

למה ציפית ? יש מיקרים יותר גרועים !

יש מיקרים יותר גרועים מימך ! . של אבא בן 45 שפיטרו אותו מחברת מחשבים כי הוא נחשב זקן בשבילם ! ( עלק זקן ! - ביל גייטס בן 51 יותר זקן מימנו ! ) אז האבא הזה צריך לעבוד בחברת אבטחה כי אין לו עבודה אחרת והוא צריך לפרנס 4 ילדים ואישה בשביל משכורת מינימום של 18 שקל לשעה בלי תנאים וחייב לעבוד 14-15 שעות בשביל להגיע לסכום של 5000 שקל בחודש ! , לעומת המשכורת הקודמת שהוא היה מרויח בהרבה יותר !!! , ותחשבי עכשיו על כל האנשים ש-לא יעברו את קורס אבטחה של 3 ימים כי הולכים להפוך אותו ל- 10 ימים בתנאים של פנימייה !!! וכניראה רק מי שהיה רובאי 07 ומעלה !!! יצליח לעבור אותו !!! , וכל זה קורה בשביל להעיף את כל הג'ובניקים והזקנים שעובדים בתור מאבטחים !!! . בקיצור " אנחנו מדינת זבל כמו שאת אמרת ! "

למעלה