מדינת ישראל - האם ראוי?

indistrica

New member
מדינת ישראל - האם ראוי?

עניין אותי לדעת, אם חשבתם פעםף שאולי כל הרעיון הציוני הוא טעות? אם יש סיבה להמשיך ולחיות במדינת ישראל כעם גם בימים אלו? או שיותר טוב "לפרק" את המדינה ולהתפזר בכל העולם? אני שואל ברצינות..

StrengthHonor

New member
אתה מוזמן לצאת מפה

סביר להניח שיש לך איזה אופצייה לאזרחות רוסית או אירופית ככה ישארו רק הישראלים שבטוחים בישראליותם ובמדינה שלהם , כמו כל אומות העולם. רק חבל שסביר להניח שתחזור ברגע שגורדי השחקים יתחילו לגדול כמו עשבים..

רוני13

New member
ומה יצא לנו מזה?

תזכור שיש יהודים שכן(אחם אחם
) רוצים לשמור על המסורת שלהם-והמסורת שלהם אומרת שא"י היא ביתם

S h a y D u

New member
לפרק הכל. אין שום רעיון ציוני כאן.

בעם ישראל, אדם לאדם זאב. הבט מסביבך וראה כיצד מתנהג אדם לרעהו... הבט על החברה הישראלית. האם זהו ביתו של העם היהודי? לא. האם זוהי תרבותו של העם היהודי? לא. ראוי יותר שהפלשתינאים יקחו את אדמות המדינה הזו ויתישבו בה - גזלנו מאיתם את אדמותיהם לשווא מבלי לתת שום תמורה, תוך כדי כך שגידלנו וטיפחנו כאן הלך-רוח דורסני וחזירי של תרבות ישראלית מסואבת. מקומו האמיתי של העם הישראלי כיום הוא בארצות הגלות השונות ולא בפלסטין.

StrengthHonor

New member
כן אני גם זוכר שהוא היה דיי ימני

הוא בחור מסורתי והוא נתקל בכמה טיפוסים שבוא נאמר עשו עליו רושם מסויים שאין מקום לציוני יהודי מסורתי ואז באו מספר אנרכיסטים\ערבים עם התעמולה שלהם בזמן הנכון ושיכנעו אותו לבוא אל הזרועות שלהם , ברגע שהמודל האידיולוגי של השמאל החליף את זה שהיה מקודם זה כמובן יוצר מספר אקסיומות שהוא מאמין בהם שסותרות את העובדות של המציאות וקצת אהבת הארץ והעם ע"י הסברתם בתיאוריות קונספירציה ודברים בסגנון.

M e g g i

New member
לא נראה לי..

התרבות שלנו ככ יפה.. אנחנו אנשים חמים! אם מישהו ברחוב ישאל איך להגיע לx מיד יקבל עזרה! עם תנועות ידיים וספירת רמזורים! בהרבה מקומות אחרים זה לא כך. ה`עם` הפלשתיני המציא המצאה מכוערת שגזלנו את מדינתו שכלל לא הייתה קיימת. מוזר שאתה מאמין לשקרים חסרי הבסיס האלו.. לא רק שהם רוצים את המדינה שלנו הם גם רוצים לרצוח אותנו. זו כבר הוכחה לשקר שלהם.

אתה רציני? באמת רציני?

תבדוק כמה מקרים אנטישמים יש בעולם ותגיד לי אם אתה רציני

ההפך לחזק את הציונות ואת הדרך הציונית

אני אישית לא ממש איש מסורתי אבל אני ציוני ואני אוהב את המדינה הזאתי. האנשים איבדו את הדרך(ציונות) וביגלל זה ,זה מה שקורה . צריך לחזור ולהאמין בצדקת הדרך הציונית ואז ניראה את השינוי.

tixi

New member
תלוי כמה את אופטימית.

אני חושבת שיש הרבה ברעיון הציוני, ואני חושבת שאפשר ליצור פה משהו שהוא הרבה מעבר לקקה שבו אנחנו שוחים לאחרונה. פעם דודו טופז אמר (כן, אני מצטטת אותו, הזוי, אני יודעת -) "יהודים הם כמו זבל אורגני, כשהם מפוזרים הם עושים רק טוב. כשהם כולם ביחד זה סתם מסריח." זה משעשע ויש בזה גרעין של אמת, אבל בבסיס יש לנו את מה שחשוב - אנשים שאכפת להם. עם זה אפשר לעשות הכל, מה אתם יודעים, אפילו להקים מדינה.

StrengthHonor

New member
טוב זה כי אי אפשר לקיים מדינה של עורכי דין

זה אחד מעקרונות הציונות , ליצור יהודי פרודוקטיבי. עצמאי.

tixi

New member
ברור שאי אפשר, אבל

יש המון מקצועות שיש בהם המון המון אנשים שבאותה מידה יכולים ללכת לתחום הזה. אבל אנשים פשוט לא מגיעים לזה. זה מקצוע שנורא מזלזלים בו. נגיד, יש המון תיכונים שלומדים בהם סָפָּרות, וזה נראה לי סתם מיותר, במקום ללמד נגיד חקלאות. וגם אין שום גאווה בעבודה כמו עבודת בניין, אז אנשים מעדיפים להיות מוכרים, או אני יודעת מה. אני לא יודעת איך אפשר ליצור את האיזון, אבל בטח יש דרך. זה יופי שרוב היהודים היו משכילים והכל, אבל זה לא כאילו שישה מיליון איש הם עורכי דין ורופאים.

למעלה