מדינת ישראל מכירה בהורות של שני גברים

מדינת ישראל מכירה בהורות של שני גברים

סרטון מתוך התכנית "שש עם עודד בן עמי". דורון ממט מגד ובן זוגו דורון הוכרו שניהם כהורים של ילדתם טליה בת ה-3, שהגיעה לעולם במסגרת תהליך פונדקאות. האב הלא ביולוגי נאלץ לעבור תהליך אימוץ בארץ. לשניים בן נוסף שהם מבקשים להכיר בתעודת הלידה האמריקאית שלו, שבו רשומים שניהם כהוריו, ולחסוך מהם וממשלמי המיסים את תהליך האימוץ הארוך והמייגע שעברו עם בתם. בחיי שאני לא מצליחה להבין מה האינטרס של המדינה לבזבז כל כך הרבה זמן וכסף על שטויות. כל כך הרבה ילדים יש שזקוקים לעזרת רשויות הרווחה, למה לבזבז משאבים על ילדים שיש להם שני הורים אוהבים שדואגים להם?

כאן הם

New member
יופי!!!

מסכים עם כל מילה שאמרת! מה שמשמח פה זה שהעולם הוא גלובלי. החוקים והכללים בישראל לא תופסים. דורון ודורון למדו לקח לעצמם וגם לימדו את מדינת ישראל לקח ושיעור במציאות הגלובלית: את הילד השני שלהם, גם מפונדקאות, הם ילדו בארה"ב, איפוא שתעודת הלידה תראה את שניהם כהורים של הילד. זאת תעודת הלידה של הילד ושם רשום כבר מי ההורים. לישראל לא תהיה ברירה אלא לקבל את זה... אין ברירה אחרת! וישראל תצטרך (נקווה שמהר) לשנות את הפרוצדורות בעתיד גם לגבי ילדים שלא נולדו בארה"ב. אני מניח שהילדה לא נולדה בארה"ב ולכן הם היו צריכים לעבור סיוט כדי ששניהם ירשמו כהורים בישראל. נ.ב. הם גם לימדו את ישראל לקח שאם פונדקאות לא מותרת בישראל לזוג גברים, אז הם יעשו את זה בחו"ל. רענן

miani10

New member
כיף לשמוע

אני מקווה שהבג"ץ שהוגש, אכן יבטל את התהליך המטופש והמיותר הזה. באופן בסיסי יותר, אותי מעצבן השימוש במילה/במושג "אימוץ", בהתייחס לילדותים שלנו.

למעלה