מדינת ישראל תאכל אותה אחרי הנסיגה.

מדינת ישראל תאכל אותה אחרי הנסיגה.

מדינת ישראל תאכל אותה חזק עם פצמר"ים מאשקלון ועד תל-אביב אחרי הנסיגה . מילא אם היו מביאים את כוחות השלום של האו"ם [UN] לשמור על הרצועה לאחר ההתנתקות,כדי שהאמריקאים והאירופאים, ייראו שהפלסטינים הם לא יוכלו להיות עם מתורבת ולנהל מדינה. ושרון היה חותם על הסכם הפסקת אש עם הפלסטינים,אז זה היה שווה . אבל כרגע ?! זה לא שווה כלום,בלי הסכם על משהו,ערבות מהפלסטינים לטרור אחרי הנסיגה, או כוחות או"ם שיבואו לפקח . זה לא שווה את זה... אני בעד ההתנתקות,אני ממש לא רוצה שחיילי צה"ל יישמרו על המתנחלים וייסכנו את חייהם ברצועת עזה,ולכן אני בעד נסיגה. הדברים שנכתבו לעיל משקפים את דעתי ב"יום שאחרי" הנסיגה הסופית מחבל עזה ולא במהלך פינוי ההתנחלויות.

יעקב55

New member
אם אתה בעד ההתנתקות

אז אתה צריכה לחשוב מה יצא לנו מזה לעתיד, אתה לא יכול לומר אני בעד ההתנתקות למרות שאנחנו נפסיד מזה זה דבר אבסורדי מאוד.

sr16

New member
אני גם בעד ההתנקות..אבל

אבל אני אגיד לך את האמת...אני עכשיו מפחדת שהם יירצו עוד ועוד שטחים משטחה של מדינת ישראל. אני מקווה שפה נגמרים כול השטחים שאנחנו נותנים להם.

טעות לחשוב ככה!!!

מזכירת המדינה האמריקאית קונודוליזה רייס הודיעה ש: "כולם מגלים הזדהות רגשית עם מה שהישראלים עוברים, אבל זה לא יכול להיות רק עזה". הם רוצים עוד ...!והאמריקאים ייעזרו להם לקבל עוד . וללחוץ עלינו .

נוצ'ה...

זה לא היה שטח של מדינת ישראל... מעכשיו.. אין יותר שטחים שלהם... (אלא אם חוזרים 100 שנה אחורה)

למעלה