מדינת כל חלומותיי

THE WIZARD 55

New member
מדינת כל חלומותיי../images/Emo151.gif

אם היתה לכם אפשרות להקים מדינה לקבוע חוקים חדשים, לקבוע מי יהיו האזרחים שיחיו בה.. מה היו עשרת הדברות במדינה החדשה?.. מה היו החוקים? מי היו האזרחים?.איפה היא היתה נמצאת?.. טכנולוגיה או חקלאות?... איזה מדינה הייתם יוצרים(אתם יכולים להתפרע בדמיונכם חופש
) תפתיעו אותי
מדינת החלומות שלכם.... ועוד שאלה לקינוח: יש מדינה שאלמלא לא היתה קיימת ישראל הייתם מהגרים אליה?..

טוב...אין לי רעיונות בשמים...צנוע.

מיקום: לא יודע, אבל בטח קצת צפונה מכאן, יותר מידי חם כאן. שטח: גדול יותר מהיום. אזרחים: רוב יהודי מוצק בן 90% והשאר, לא אכפת לי יותר מידי העיקר שיהיו נאמנים למדינה ולא יחתרו תחת זהותה. כלכלה: סוציאל-דמוקרטית, מדינת רווחה עם קפיטליזם מרוסן ומוגבל - דומה לכלכלה הסקנדינבית. דגש על חינוך, חינוך חינוך, עידוד יזמות, היי-טק, עידוד היצירתיות ויכולת האילתור. מדינה אלטרנטיבית: אירלנד.

מוחמד5

New member
אוצ'

מי רוצה מדינה בכלל !! תני רק וילה ועם גינה יפה ושער חשמתי גדול. לא הייתי משנה את מקום המדינה , זה המקום הכי יפה בעולם עם האקלים הכי טוב שאפשר. (תחשבו אילו היה שלום .. כמה קל להגיע מכאן לכל פינה בעולם, כל הסחר היה עובר מכאן, היינו הופכים למרכז העולם, הכל היה משגשג , אפילו את הפט ואת הגז הטבעי היה ניתן להעביר דרך ישראל, נמךים שוקקים.. הונג קונג הייתה עיירה קטנה לעומת האימפריה שהייתה קמה כאן). מדינת כל אזרחיה , מדינה סוסציאלית דימוקרטית ושיוויונית. מדינה שיש גם לדור הצעיר , דור העתיד יש חלק נכבד מתהליך קבלת ההחלטות.. עוד ועוד.. לא רוצה ולא הייתי עובר לאף מדינה אחרת.

KingTino

New member
יא וויזרד שגעת אותנו

אני לא היתי משנה כלום במדינה הזאת, אני היתי משאיר אותה איך שהיא אולי היתי קצת משפר אותה, היתי יותר נלחם למען העוני והשכבה החלשה, היתי יותר דואג למלחמה בדרכים , המלחמה בסמים, ומגדיל את סל התרופות, אבל בתכלס, המדינה הזו היא החמצן שלי, לא היתי מחליף אותה באף מדינה בעולם , הכל פה מושלם מבחנתי למרות שאנו נמצאים במצב פולטי מעפן, אבל אין בעיה שאין בה בעיות, והמדינה שלנו, היא אחת מכל המדינות בעולם, לפחות פה אם יקרה לנו משהו ברחוב כולם יקפצו לראות מה איתנו, בשאר המדינות בעולם אם תרקב ברחוב אף אחד לא יסתכל עליך, ישראל

THE WIZARD 55

New member
שלי..../images/Emo152.gif

האזרחים יהיו אנשים הזויים...ככה שאני אצחק כל היום.. לא מעניין אותי דת צבע או לאום.. אני רוצה מדינה של אהבה, מלאה באהבה, אין דתות כל אחד יכול לאהוב את מי שבא לו, להתחתן עם מי שבא לו.. מדינת כפר, לגור ליד איזה נחל, לגדל תרנגולות, פרות לשתול נענע בגינה..(בטוח שאני לא אטפל בהם
) אני רואה אנשים מסתובבים עם קעקועים של PEACE על הגוף.. פרחים בשיער, ..כל הזמן רוקדים ושרים...ים, שמש, שיזוף סתלבטיהההההההה שהפירות והירקות יצמחו, והפרות יתנו חלב, תרנגולות יטילו ביצים ורק אנחנו לא נעבוד...יש אוכל..מי צריך לעבוד....סתלבטיה.....

fifanowftw

New member
מדינת הגמדים

עדיף מדינה שקטה, בלי טכנולוגיה, מבוססת על חקלאות, מלווה בתרבויות קסומות... סטייל שר הטבעות

dragon74

New member
אני הייתי מוכן להגר לשוודיה

והייתי משנה את כל האנשים לרמת רוגע רגועה יותר - אני נתקל בכל כך הרבה עצבים כל יום שזה לא יאומן...

THE WIZARD 55

New member
דני, ומה עם עשרת הדברות

למה כולם רציניים היום למה? חשבתי שיצחיקו אותי, ישעשעו...
מה שלומך דני?

junior gong

New member
כמו בתמונה ששמת

עיר הזויה, כמעט כמו אליסה בארץ הפלאות, עם הארנב המטורף, מלכת הלבבות, החתול המחייך......וכל הדמויות . וקצת יותר מציאותי...... יער מקסים עם אגם צלול ומפלי מים, ליד חוף כחול וחול לבן חמים. במדינה שלי אין הרבה אנשים, סך הכל 500-1000 איש, מין קומונה קטנה, אנשים יפים ושקטים, שוחרי שלום ובעיקר נהנתנים, כאלה שאוהבים לרקוד ולשיר, יוצרים ויצירתיים. אני אוהב טקסים אז יש שם גם טקס כל כמה ימים, עם גלימות סטייל אניגמה ומדורות בלילה. מסביב יש כל מיני חיות אקזוטיות לא מסוכנות, החוקים פשוטים, אין חוקים|סלינק|, שלום תמידי שורר בין חברי הקומונה, כמובן יש בתים יפים שבנויים מקרשים וקש ותאורה מהממת, מבפנים הם הטופ שבקלאסה, מיטות זוגיות וג'קוזי וכל המותרות, לא יהיו הבדלי מעמד, לכולם יהיה את אותו הדבר ואותו הרכוש מעוצב לפי טעם אישי, ממש לחיות כמו האדם הקדמון ביערות הקסומים, אבל עם הטכנולוגיה והחידושים שהעולם העכשיו מציע. אךךךךך

aviad3333

New member
שאלה מגניבה...

קודם כל הייתי מוציא כל דת מחוץ לחוק. מי שרוצה להאמין בבודהה שיאמין בבית שלו ומי שרוצה להאמין באלוהים שיאמין גם בביתו. אם נבטל את הדתות, נבטל את ההבדלים בין בני האדם וכך אולי ניצור חברה שיוויונית יותר. וחוצמזה רוב המלחמות בעולם נגרמו בגלל דתות, כמו גם הטרור העולמי כיום. אם לא ישראל הייתי חי באוסטרליה, מגדל תוכים, עושה חיים בתור דוד משה עם חווה :)

למעלה